Altus AL 327 A 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Altus AL 327 A 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    sevmedim

    Olumsuz yönleri: Soğutma ayarından memnun kalmadım ne yazık ki. İade etmek zorunda kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2021
    süper

    Olumlu yönleri: başarılı bir buzdolabı ben severek aldım ve çok da memnunum kaliteli bir buzdolabı bence

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Çift kapılı buzdolabına ihtiyacım olduğu için bu ürünü satın aldım. Mağazadan getirdiler ve servisi çağırıp kurulumunu sağladım. İçerisini incelediğimde gerçekten iç hacmi geniş bir buzdolabı kullanacağımı düşünmemiştim. Buzluk ve buzdolabı şeklinde kullanıma uygun bir ürün. Bölmeleri sayesinde içerisine çok fazla ürün sığabiliyor. Soğutma ayarı gayet güzel ve ayar ile oynamadığınız sürece kendi kendine hata vermiyor. Ben memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. O nedenle de almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Ürün büyük ailelerin kullanabileceği bir ürün değil. Biz de normaled oturduğumuz eve değil de yazlığımız için almaya karar verdik. Küçük, ses çıkarmayan güzel bir buzdolabı bize bugüne kadar hiçbir sıkıntı çıkarmadı koku veya sulanma gibi şeyler de görmedik. Eğer yalnız yaşıyorsanız veya iki kişiyseniz bile sizi için ideal bir buzdolabı diyebilirim. Çok pahalı bir şey aramıyorsanız bence tercih edebileceğiniz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    İyi ve geniş

    Olumlu yönleri: Biz kalabalık bir aileyiz. Misafirlerimizde çok olur. Genişliği altı yedi kişilik bir aile için gayet yeterli bence. Soğutması çok iyi asla buzlanma sorunu yaşamadık. Sebze ve meyveleri çok güzel muhafaza ediyor. İlk gün ki gibi taptaze saklıyor hepsini. Sessiz çalışıyor. Buzluk kısmıda kısa sürede ürünleri donduruyor. Göründüğü kadar küçük değil çok yer kaplamıyor ancak geniş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Iç hacmi fena değil ve sessiz çalışıyor. Ben yalnız yaşadığım için çok fazla şey saklamama gerek kalmıyor ama bu kadar alan bence iki kişiye yetebilir. Statik olmasına rağmen gayet iyi soğutuyor. Kahvaltılık için ayrı bir bölme olsa iyi olurdu ama zaten iyi soğuttuğu için sorun değil. Derli toplu duruyor olmasa da.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Statik budolabı biraz karlanma yapıyor ama soğutma performansı güzel olduğu için memnun kaldım yazlıktaki evde kullanmak için aldık işimizi görüyor şu anlık memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Yeni almış olduğumuz yazlık için bir buzdolabı almamız gerekiyordu. Bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Altus marka bu buzdolabını buldum hemen sipariş ettim şu anda yazlıkta kullanıyoruz ve fiyatına göre gerçekten çok iyi bir buzdolabıymış. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    ıyı

    Olumlu yönleri: Fiyatı uygun statik buzdolabı olduğu halde karlanma yada buzlanma olmuyor. Soğutma özelliği gayet güzel, iç hacmi yeterli derecede, koku sorunu yok ve sessiz çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.04.2020
    kotu

    Olumsuz yönleri: tercih etmem statik buzdolapları çok verimli değil bana ne kadar geniş olursa olsun no frost yerini tutamıyor ne yazık ki o yüzden tercihim dışı olarak yorumlayabilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: Orta dereceli bir buzdolabı. Severek beğenerek kullanıyorum. Çok fazla bir özelliği yok ama fiyatı çok uygun piyasadaki diğer ürünlere göre. İçi büyük eşyaları sığdırabiliyorum. Yumurtalık bölümü de var. Çok fazla yer de kaplamıyor tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    ...

    Olumsuz yönleri: A plus olmasına rağmen elektrik tüketimini oldukça arttırdığı kanaatindeyim. Yiyecekleri koymayı bırak içerisine yaptığım Pazar alışverişini bile sığdıramıyorum. Çok gürültü yapıyor olması da yanında cabası. Verdiğim parayı gram hak etmiyor keşke üzerine biraz daha düşünüp geliştirip öyle satışa çıkartsaydınız. Tam bir hayal kırıklığı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel bir ürün.

    Olumlu yönleri: Orta boy gayet kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Annemlerin köydeki eve aldık. 2 yıldır kullanıyoruz. Çift kapılı gayet güzel soğutan kullanışlı bir buzdolabı. Bu fiyata bence oldukça kaliteli bir buzdolabı. İhtiyaç bu yöndeyse gayet tavsiye edebileceğimiz bir dolap.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Dört Yıldız

    2- 3 kişilik aileler için ideal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: ürün küçük kullanışlı Olumsuz yönleri: çalışma sesi yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    Beş Yıldız

    Cok güzel bir ürün. Sogutmasi şahane👏👏

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Beş Yıldız

    hızlı kargo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.03.2019
    "Uygun fiyatli, yeterli kalitede bir urun"

    Olumlu yönleri: Urun, piyasadaki muadillerine gore daha kaliteli ve daha uygun fiyatli. Servis ekibinin hizmetinden de gayet memnun kaldik. Tesekkurler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2019

    Olumlu yönleri: Oğlumun evine aldım. Öğrenci evi için ideal

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Altus AL 327 A 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Altus AL 327 A 300 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat