Uğur UES 585 D2K NFI A++ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı Yorumları

Uğur UES 585 D2K NFI A++ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Tam anlamıyla hakkını veren bir marka o yüzden tereddütsüz sipariş verdim ki kısa sürede de sevkiyatı oldu. Bu markayı diğer evimde kullanmıştım yeni evimde her şeyi sıfırdan döşedim. Benim için genişliği kullanım alanlarının yoğun ve uygun olması önemliydi. Çünkü balık et ve sebze mevsiminde alıp koymasını ve değerlendirmesini seviyorum ve de en önemli şeyde tatlarının ilk günkü gibi olması bu yüzden marka ve yaptıkları güncellemeler benim tercih sebebim. Enerji yakımı ile ilgilide faturama yansıyan da uygun boyutta oluyor. Tavsiye ediyorum bu konu da marka olmuş bir marka

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Alalı henüz bir ay bile olmadı fakat performansından ben son derece memnunum aldığım daha ilk günden itibaren içini neredeyse tıka basa doldurdum herhangi bir donma hata alma gibi bir şey olmadı her evde olması gereken büyük kolaylık sağlayan bir ürün derin dondurucuda kalite zaten uğur markası tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: Evde kullanmış olduğumuz buzdolabı bozulmuştu yeni bir buzdolabı almamız gerekiyordu. Yaptığım araştırmalardan sonra Uğur marka bu çift kapılı buzdolabını buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda evde kullanmaya başladık. Gerçekten çok soğutma özelliği var. Ayrıca buzdolabında kokular da birbirine karışmıyor. Çok iyi bir kullanımı varmış. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    KALİTELİ

    Olumlu yönleri: Buz çözücü özelliği devreye girdiği zaman buzlanma yapmıyor, kahvaltılık ve hassas yiyecekleri koymak için 0 derece bölmesi bulunuyor, soğutma özelliği gayet iyi, no frost özelliğinde olduğu için buz temizleme derdinden kurtulmuş oldum, performansı iyi, A++ enerji elektrikten tasarruf sağlıyor. kalitei ve sağlam memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Buzdolabı vb. ürünlerde gözüm kapalı güvenirim Uğur markasına. Çok güzel bir buzdolabı. Enerji tasarrufu yapıyor ki bu durum faturamıza da yansıyor. İçi çok geniş bir sürü yiyecek içecek alıyor. Kapı açık kaldığında da uyarı veriyor. Böylece dolap boşuna çalışmış olmuyor. Tavsiye ederim güzel bir ürün. Sessiz de çalışıyor üstelik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: yeni nesil uğur buzdolabı gelişmiş teknolojisi ve geniş hacmi sayesinde yiyeceklerimi uzun ve sağlıklı birşekilde saklayabiliyorum bu sayede ailem ve ben güvenle yiyeceklerimizi saklayabiliyoruz dijital ekranı sayesinde soğukluğu görüp emin olabiliyoruz tam bir aile dolabı uzun süreli kullanımlarda mükemmel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Annemlerin evine bir buzdolabı almamız gerekiyordu. Birkaç arkadaşımın önerisi ile Uğur markasını biraz inceledim ve gerçekten buzdolabı sektöründe iyi olduklarını gördüm. Bende Uğur un bu modelini beğendim ve siparişini verdim. Şu anda annemler kullanıyor ve çok memnunlar. o yüzden herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Derin dondurucu da marka ama buzdolapları harika hem derin dondurucu hem buzddolabı olma özellliği ekleyerek mükemmel bir şey yapmışlar yiyecekleri harika soğutuyır hızlı ve güvenilir kargo ile sağlam geldi 7 yıl garanti imkkanı var çok şaşırdım harika ve güvenilir adres

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: bu markayı duyunca arklıma mehmet ali erbilin söyleyişi geliyor uğur de-rin don-du-ru-cu : ) baktımda kötü bir ürün asla değil enerji sınıfı gayet iyi A++. Inox renk aslında yeni evliler için ideal. Not: evlenmeyi düşünmüyorum: )

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Üstten donduruculu bır buzdolabı yanı eskı tıpte ama ben böylesıne daha alısığım. Sogutucu alanı cok genıs baya da kullanıslı hanı. Ama dondurucu alanı da genıs olsaydı dah aıyı olurdu ama yıne de menun kaldım. Cok yuksek ses cıkarmıyor eskı buzdolabımızı dusunursem hıc cıkarmıyor. elektrık tuketımınde de tasarruf saglıyor. guzel bır buzdolabı hanı tavsıye ederım.

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2017

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı ama dondurucu kısmı 97 litre bunu göz önünde bulundurmak gerek emsali dolaplara çok para vermeye gerek yok hem de yerli bu nedenle tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2017
    süper

    ürün süper herkese tavsiye ederim teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 15.11.2015
    UĞUR UES 585 IKNF-I

    ÜRÜN ÇOK GÜZEL,ÇOK BEĞENDİM.UĞUR MARKASI ZATEN BÜTÜN MARKET DOLAPLARINDA VAR.DAHA NE DİYEYİM.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Uğur UES 585 D2K NFI A++ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Uğur UES 585 D2K NFI A++ 585 Lt Çift Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat