Dark DK-AC-SW06B Siyah Akıllı Saat Yorumları

Dark DK-AC-SW06B Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2016
    2 günde çocuğa verdim

    günde 4 defa şarj ederim diyorsanız alabilirsiniz. devamlı bağlantı kesiliyor tekrar bağlanıyor bildirimleri telefondan okumadıysan her bağlantı gidip geldiğinde tekrar bildirim geliyor. telefonun tuş sesine kadar saatten çıkıyor müzik sesini verme diyorsun ses tekrar telefondan çıkıyor birazdan tekrar komple ses saatten çıkyor. 2 günde usandım çocuğa verdim paranız çoksa ve harcayacak yer arıyorsanız alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.10.2016
    Düşük Çözünürlük

    Fiyatına göre performansı iyi ancak çözünürlüğü çok düşük ekranın. Kare kare pixeller görünüyor ve saati devamlı açık tutunca hoş görünmüyor. Başlangıç seviyesi için güzel bir ürün. senkronda bir problem yok. Tüm bildirimler saate geliyor. Hoparlör ses kalitesi de doğal olarak küçücük saatten beklenebileceği kadar. Fiayt/Performans iyi ama alt seviye bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2016
    Berbat

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Telefon cebimdeyken bile sürekli Bluetooth bağlantısı kopuyor. Sonrasında kendi otomatik olarak bağlanmıyor gidip saat üzerinden baglan tusuna basmanız gerekiyor. Telefon'a bağlantısı olmadığı için tipik bir saat'ten öteye geçmiyor. Sırf sorun telefon bluetooth'undamı diye birde bluettoh kulaklık aldım hiç sorun yaşamadım bağlantısı kesilmiyor. Her gelen telefonu cevaplayabiliyorum. Bu ürüne vereceğiniz para ile daha faydalı birşey alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2016
    iPhone

    SMS ve bildirim hariç tüm özellikleri çok güzel saatte şık

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2016
    Güzel

    Ürünü Beğendim fiyatıda ucuz gayetde şık duruyor kolunuzda

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2016
    Çok makul fiyata

    Ilk kutudan açtım 2 saat sarja taktım ve açtım başta bağlantıyı kuramadım Bluetooth ile ama karıştırınca yaptım her iki taraftan eslestirmen gerekiyor 5 kere hata aldım en sonunda yaptım Bluetoothu nezaman açsam hemen bağlanıyor google playdan SmartWatch uygulamasini indirin yeşil ünlem olan programla hangi uygulamalarin bildirimi gelmesini istiorsaniz seciyorsunuz ayarlamazsaniz bütün bildirimleri okursunuz sesli konuşmayı test ettim sesim karşıya ulaşmadı ama haporlor kalitesi güzel ufacik şey bir odada güzel ses veriyor ve iş yerinde ilgi odağı oldum akıllı saat kimsede yok :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2016
    çok iyi...

    merhabalar bu ürünü almak isteyene tavsiye ederim. özelliklerinin tamamı çalışıyor. denedim çok keyif aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2016
    tek sıkıntı var

    ses kalitesi maalesef iyi değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    Çok İyi

    Saat fiyatına göre iyi denilebilir, akıllı saatlerin yapması gereken işlevleri gayet iyi bir şekilde yapıyor. Benim İphone 5S telefonum ile hemen eşleşti hiç bir problem çıkmadı. Telefonuma hiç bir akıllı saat programı yüklemedim ama benim telefonumda üretim esnasında bu program yüklenmiş. Ama internet sitelerinden de bu programlar rahatlıkla yüklenebiliyor. Ancak her akıllı telefon da olduğu gibi bunda da şarj çok çabuk bitiyor. Çok para vermeye gerek yok ben çok memnunum. Denemek isteyenlere öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2016
    Memnun değilim

    Arkadaşlarımın telefonundada denedim ama bağlantı hatası veriyor memnun kalmadım

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2016
    böyle bir fiyat yok

    telefon ekranında yaptığım hemen her işlemi saatin ekranında yapıyorum telefon görüşmeleri dahil çok memnunum bu fiyata daha iyisini bulmak imkansız

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark DK-AC-SW06B Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark DK-AC-SW06B Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat