Sharp SJ-XE700MSL Buzdolabı Yorumları

Sharp SJ-XE700MSL Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.08.2018

    Olumlu yönleri: Ön kapak inox yanlar ancak deri görünümlü.Çok sessiz bir cihaz sesi hiç duyulmuyor.Bölmeleri çok kullanışlı.Sebzelik oldukça geniş.Raflar çok pratik.Şişelikler çok muntazam ve 3 ayrı büyüklükte.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.05.2018
    "Kalite"

    Olumlu yönleri: 3 farklı Alman Markası arasında yaptığımız detaylı inceleme sonucunda bu üründe karar kıldık ve harika bir seçim yapmışız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2018

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel beklediğim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2018
    "Kusursuz"

    Olumlu yönleri: 80cm genişlik 185cm boy 580lt gayet yeterli ve başarılı. üstelik inverter motor A++ sarfiyat ve japon teknolojisi.. neredeyse sıfır ses. raflar cam ve süper kaliteli. dandik plastik değil..plasmacluster teknolojisi.. daha önce bosch kgn86 serisi düşünüyordum. fakat çok aşırı geniş ve pahalı geldi..sharpı ise indirimle mart 2018 itibariyle 2300 tlye aldım. Olumsuz yönleri: olumsuz tarafı ne olabilir bulamadım. belki iç hacmi biraz daha geniş olabilirdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sharp SJ-XE700MSL Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sharp SJ-XE700MSL Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat