Maytag MTV 7097 Buzdolabı Yorumları

Maytag MTV 7097 Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.03.2022

    6 yıldır kullanıyorum ve çok şükür gayet iyi. Buzlanma vs yaptığı yorumu var, kesinlikle yapmıyor, sadece aşırı sıcaklarda ve intellisense iç sıcaklıkla, dış sıcaklık arasında ciddi farklar oluştuğunda soğutma için arka taraftaki hazne doluyor ve bir kez buharlaşmayı da aynı hızda yapmadığı oldu ve kanallar buzlandı, fişten çekip dinlendirdik ve buzlanma anında kesildi. Bu dediğim gibi bir kez aşırı sıcak bir zamanda oldu ve geçti. Soğutması, gıdaları taze halinde tutması vs harika, derin dondurucu da çok iyi. Fiyatına göre çok iyi bir alım yapmış diyoruz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.06.2019
    Fiyat Performansa Değmez

    Ürünü Amerikan malı diye aldık. Ürün Polonya üretimiymiş ve 2014 yılında imal edilmiş. No-Frost diye aldık ama alt kısmı yarı no-Frostmuş. alt kısımda buzlanma yaptı. 15 yıl önce aldığım yerli marka buzdolabı hem kullanım, hem parça kalitesi hem de iç dizayn açısından çok daha iyi. Annem "attan indik eşeğe bindik" diyor. Tek güzel yanı çelik ve paslanmaz gövdesinde parmak izi bırakmaması. Ürünü 2 hafta önce sipariş verdim. Bugünkü bilgilerime sahip olsam asla almazdım.

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2019
    herşey güzel

    Ürün güzel mağaza daha güzel ve ilgili

  • NI1 aracılığıyla, 23.04.2019
    Hızlı, ilgili, 10 numara satıcı

    Ürün beklediğimin ötesinde iyi

  • NI1 aracılığıyla, 04.04.2019
    teşekkür ederim

    evet ürünü beğendim.tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 12.03.2019
    Cok iyi

    Fiyat-fayda dengesi mukemmel. Marka kalitesini anlatmaya gerek yok zaten.

  • NI1 aracılığıyla, 14.02.2019

    Ürün tam istediğim gibi, çok memnun kaldım. İnternetten alışveriş bu kadar kolay

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2018

    Ürün inox Maytag buzdolabı anlatıldığı gibi sağlam çıkar umarım. Görüntü olarak ve enerji tasarrufu olarak memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 14.09.2018
    tek sorun kargo

    ürün gayet sağlam ve fonksiyonel. soğutma modülü çok hızlı çalışıyor ve ürün gayet dayanıklı malzemeden yapılmış gibi. herşeyiyle dolaptan memnunum. tek sorun sürat kargo ile çalışılması. maalesef çok özensiz bir kargo.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Maytag MTV 7097 Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Maytag MTV 7097 Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat