Arçelik 6555 X Bulaşık Makinesi Yorumları

Arçelik 6555 X Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Annemin bozulan çamaşır makinesinin yerine sipariş verdik. Gelen ürünün diğerinden pekte farklı olduğunu söyleyemem. Çizik yapıyor, takım olan bardak ve tabaklarınızı çok kötü bir hale getiriyor. Kargo da güzel ve özenli paketlenmediği gibi bulaşık makinemizi de çizmişlerdi. Yani demek istediğim bu ürünü almayın, alacak olanlar da varsa tekrar düşünsün. Bence verdiğiniz ücrete değmez.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    magaza kargoya verildi diye belirtmis ama.horoz lojistigi aradigimda ürünü almadiklarini söyluyolar..magazayla.kesinlikle iletisime gecilmiyo sorularima hic bir sekilde yanit vermiyo 2 gündür trenyoldnda geri dönüs olmadi ..makinaya acil ihtiyacim vardi parasini ödedigim halde 10 gündur bi haber alamiyorum kargodada degil kesinlikle bu magazadan alisverisi onermiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    güzel urun

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    ürün gayet güzel kullanışlı bir cihaz

  • Trendyol aracılığıyla, 04.06.2020

    urunu faturasiz yolladilar.ne yaptimsa faturayi yollatacak bir allahin kulunu bulamadim.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2020

    UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUMUN

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 6555 X Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 6555 X Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat