Vestel BM-500 RB A ++ Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Vestel BM-500 RB A ++ Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Ürünü şu an kullanıyorum ve gayet memnunuz. bulaşık yıkamasını başarılı buluyorum. Bununla birlikte benim eski bulaşık makinesinden en büyük çektiğim sıkıntısı kurulamasıydı. bulaşık makinesinin kullanmasını gayet başarılı buluyorum. en ufak bir ıslaklık bulunmamaktadır. almak isteyen kişilerin tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. fiyat olarak da piyasada satılanlar arasında en uygun olanlar arasında olduğunu söyleyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Kalabalık bir aile olduğumuzdan dolayı günde iki kere falan bulaşık makinesi çalışabiliyor bulaşık makinem üç ay önce bozulduğu için yeni bir makine aldım bu vestel bulaşık makinesi oldukça iyi iç dizaynı çok iyi fazla fazla bulaşık yerleştirebiliyorum enerji sınıf olarakta gayet tasarruflu bir makine yerli bir marka olduğu için de tercih ettik hepimiz çok memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Ürün oldukça güzel bir şekilde elime ulaştı ve teslimatı bay hızlı olduğu için satıvcıdan fazlasıyla memnun kaldım. Ürünü kurduğumda baya iiyi bir şekilde çalıştı ve hiç sıkıntı yaşamadım yıkama sırasında falan. İç hacmi de gayet uygun çıkan bulaşıklara göre. Ben fazlasıyla memnunum ve tavsiye ederim almayı düşünenlere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Görüntüsü çok güzel annemlerin evindeki beyaz eşyalar gibi retro 5 programlı A++ enerji sınıfıyla da daha verimli enerji kullanıyor. Hem görüntüsü hem kendisi güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Rengi ile mutfakta şık bir tasarım kattı. Ürün kaliteli ve sağlam, bulaşıklar temiz ve lekesiz. Performansı yüksek ve kaliteli bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: 5 programlı 12 kişilik aktif kurutma sistemli alışılmış beyaz gri yada ınox renk dışında kırmızı renki şirin ve kullanışlı bir bulaşık makinesi modelidir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinem Kırmızııııı :))) Benim mutfağım siyah beyaz ve bu bulaşık makinesini internette görünce bayıldımmm. Çünkü siyah beyaz mutfağıma kırmızı çok yakışacak diye hemen bir vestel mağazasına gittim ve inceledim ürünü veee aldım. Çok memnunum. Çok temiz yıkıyor. Bulaşıklarım kupkuru çıkıyor. Çok sessiz çalışıyor. Tasarımı da inanılmaz şık evime her gelen de bu şıklıktan bahsediyor. Her gelen çok beğeniyor. Sıradışı bir tasarım. Aynı zamanda çok ta kaliteli. Almayı düşünüyorsanız ben kesinlikle tavsiye ederim sizlere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Benim gibi retro eşya meraklıları için mutfağa hareket katan güzel bir makine. A++ enerji sınıfı. 12 kişilik bir makine. Üst sepeti ayarlanabiliyor. 5 programlı. Parlatıcı göstergesi var. 49 db ses seviyesi var. Fazla gürültü yapmıyor. Rengi şahane. Tasarım olarak tam beni yansıtıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Gayet ucuz ve kaliteli bir ürün olmuş açıkcası sevdim bu makineyi kendi içerisinde bulunan rezidans sayesinde kendi sıcak suyunu kendisi üretebiliyor ve basınçlı fırlatım özelliği sayesinde su bulaşıklara tanzikle su fırlatıp lekeleri çok iiyi çıkartabiliyor. Yağ tuz demeden her türlü kiri çıkarabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evdeki bulaşık makinesi çok eskidiğinden dolayı artık arıza vermeye başlamıştı. O yuzden yeni bir makine almaya gerek duyuyorduk eşimin yaptığı uzun araştırmalardan sonra Vestel in bu modelini aldık. Üç aydan fazladır kullanıyoruz. Çok memnunum. Makinenin zaman erteleme opsiyonu ile daha kullanışlı onu da ayrıca söylemek isterim. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019

    Olumlu yönleri: Rengiyle mutfağıma çok yakıştı Olumsuz yönleri: Malzeme kalitesi biraz düşük gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2019
    Geç teslimat

    Teslimat çok geç. Bekliyoruz bakalım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.03.2019
    "ilgi alaka berbat"

    Olumsuz yönleri: firma çok kötüüüüü mesajlara cevap vermiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.03.2019
    ":)"

    Olumlu yönleri: ürün çok güzel on numara beş yıldız ama keşke siyahı olsaymış :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel BM-500 RB A ++ Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel BM-500 RB A ++ Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat