Samsung Gear Fit 2 Mavi SM-R360 Akıllı Bileklik Yorumları

Samsung Gear Fit 2 Mavi SM-R360 Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(145 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün herşeyiyle çok güzel. Bence tek eksiği şarjının 2 gün gitmesi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hoşuma gitti...

    motive edici ve gayet kullanışlı bir saat. yalnız 1 ay olmadan ekranın yanı kırıldı benim hatam olabilir sonuçta hem çocuk hem ev işleri sırasında dikkat edemeyebilirim. ama hassas olduğunu anlamış oldum. çözemediğim tek şey arada titriyor ve neden titrediğini bir türlü anlamıyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Cok uygun fiyata iyi bir urun

    Ürünü SamsungWA satıcısından yani Samsung Türkiyeden aldım kargo oldukça hızlıydı (yurtiçi kargo). Satıci gayet güzel paketlemiş. Ürün youtubedan videolarını izleyebilirsiniz. satıcı ve ürünü tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    indirimli fiyata Göre çok iyi

    Nabız ölçüyor. Adım sayıyor. alarm kurulabilir. ekran arka planı kişiselleştirilebilir. su geçirmez. Samsung health ile uyumlu. şarj iki gün falan. bunları bilin. ona göre karar verin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata sahip olunabilecek en iyi akıllı bileklik düşünmeden alın derim sadece 1 gün sonunda yakılan kaloriyu fazla gösteriyor gibi emin değilim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    expres kargo ile 6 saatte ürün ulaştı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün şık ve kullanışlı

    express kargoyu seçmiştim ve ertesi gün saat 13 e kadar kargo ulaştı. Çok kullanışlı,sarji 2.5 gün gidiyor ve hızlı şarj oluyor. Gelen çağrıyı,smsleri,mailleri ve tüm bildirimler geliyor. Adım sayari sizi harekete teşvik ediyor. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnunum

    3 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum. Şarjı 2 gün idare ediyor. Adımsayar için telefonda da var demenin ne kadar yanlış olduğunu farkettim. Telefonsuz attığım adım sayısı azımsanamayacak miktardaymış. Görünüm gayet şık ve dikkat çekici. Aldıktan sonra birtakım güncellemeler geliyor. Bir ara adım saymadı, aç kapa yapmak zorunda kaldım.Birkaç güncellemeden sonra tekrar aynı sorunla karşılaşmadım.Memnun kalmadığım tek şey, kat sayılarını düzgün saymıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane

    On numara telefonum desteklemiyordu internetden crackleyince çalışıyor (j7)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün sağlam ve erken teslim edildi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Oldukça hızlı geldi, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi.

    Güzel bir ürün. Beni hayal kırıklığına uğratmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo cop

    sali sabahi 09:49 yola cikti carsamba saat 19.20 geciyor hayla yolda gorunuyor cindenmi yolluyonuz acaba bu kargoyu anca cumaya elime gecer gibi geliyor aras kargo cop

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    bu tarz bir ürüne ihtiyacınız varsa kesinlikle fit2 öneririm. tam f/p ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün gayet güzel sadece şarj standı çıkmadı o biraz üzdü.

    Kordon boyu tam istediğim gibi. İçinden adaptör çıkmadı sadece şarj standı var. Renk ve tasarım gayet hoş. Kargoda da sıkıntı çıkmadı sadece biraz gecikti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok memnunum

    Tüm olumsuz yorumların hepsi (iphone bağlantı sorunu vb. ) güncelleme ile halletmişler. Saatin üzerinden wifi ye bağlanın güncellemesini indirin. Hiçbir sorunu kalmıyor. Kaldıki gece uyku düzenimi çıkarması , hareketsiz kaldığımda hadi hareket et diyip beni masamdan kaldırması, 10 dakkalı yolu bile yürüyünce böyle devam et diyip sizi gaza getirmesi beni benden aldı ??. Kurulumu yaptıktan sonra hiçbir ayar yapmıyorsunuz herşeyi otomatik algılıyor. Ne zaman uyudum kaç kat çıktım kaç adım attım kaç kalori yaktım geri sayım titreşimli alarm gps wifi birsürü özellik. Hiçbir ayar yapmadan kolunuzdayken koşmaya başlayın saat otomatik antrenman modunu açıyor size zaman tutuyor kalp ritminizi gösteriyor. Durduğunuzda otomatik duruyor. Uyandınız ama yataktan kalkamadınız size esneme hareketlerini gösterip yaptırıyor. Aramalar mesajlar bildirimler Whatsapptan gelen yazılar smiley dahil ekrana yansıyor. Kim arıyo diyip önce saate bakar oldum. Kresi kartı alışverişinde telefona mesaj gelir ya o saatime geliyor artık ?? telefona yüklü doviz programı saate yansıyor. Bu fiyata bu özellikler gerçekten çok iyi. Beklediğimin üzerinde. Aynısının pembesini hemen eşime de aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2020
    Beş Yıldız

    2 senedir kullaniyorum. Yorumlarda baktim yok kayisi koptu yok sarj yeri paslandi yazmis. Şarji 2 gün rahat gidiyor + kordonum sapa saglam on numara cihaz beklentilerimi karşılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Kayışı İyi Değil

    Kayışı üç aya kopuyor. Tekrar düşünün derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2019
    Yıllara meydan okuyan performans

    Alalı 3 sene olacak ama ilk günkü gibi performanslı çalışıyor şarjı da halen çok iyi gidiyor 2 günü çıkarıyor bazen. Renk solması boya dökülmesi vb. şeyler yok cihazda ancak bir yerlere filan çarpıp telefona zarar verirseniz öyle olur. Orjinal kordonu 2 seneyi çıkartıyor sonrasında yıpranma kopma yapabilir. Tüm telefonlara uyumlu sanırım, samsungun kendi programlarını telefona kurmak yetiyor eşleştirme için ben samsung harici markada da kullandım sıkıntı yok. Telefona dokunmadan bir çok şeyi görüp cevaplayabilmek inanılmaz avantajlı bir durum bazen telefon yanında olmuyor ama ne bildirim gelse anında saatin ekranda beliriyor. Kendi dahili hafızası sayesinde müzik filan da depolanabiliyor. Zaten çok şık bir cihaz anında ilgisini çekiyor ortamdakilerin kullananlar bilir. Uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir diye düşünüyorum ki ben halen kullanıyorum, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2019
    2. kez aldım çok memnunum

    süper ötesi bir ürün 1 yıl önce aldım tabi ben indirimde aldım. sonra 2-3 ay önce kaybettim o kadar çok üzüldüm ki anlatamam. ve yeniden aldım. şimdi Bluetooth kulaklık aldım ve uyumu süper. telefon yanımda olmadan saatim aracılı ,ile müzik dinleyebiliyorum.En çok da araba kullanırken arayanı görmek cevaplayabilmek yada mj atmak hoşuma gidiyor. ben çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Gear Fit 2 Mavi SM-R360 Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Gear Fit 2 Mavi SM-R360 Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat