Siemens SN236W00JT A + Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Siemens SN236W00JT A + Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Urun gayet iyi ve normal tabsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.10.2020

    Ürünün siparişini verdikten sonra hemen kargolandi ve çok kısa sürede eve teslim oldu.Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2019

    Kullanışlı güzel iyi yıkıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: 2 senedir bu ürünü kullanıyorum. Üstüne başka bir marka ve model düşünmedim. Çok kahrımı çekiyor bu bulaşık makinesi. Kalabalık aileyiz ve günde 2 kere bile çalıştırdığım oluyor. Bu yüzden performans açısından beklentimi karşılıyor. Program sayısı yeterli bence kısa programda bile güzel sonuç çıkarıyor. kurutmasıda güzel pek fazla ıslak kalmıyor. ayrıca bence gayet sessiz bir ürün. Tavsiye deceğim ürünlerden biri

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: bir erkek olarak kullanımı çok kolay. Yıkaması falan da baya iyi. Leke meke kalmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2019
    Hayal kirikligi

    Ben bu urunu hepsi buradadan 5 sene once aldim site guvenilir ama makina hayal kirikligi 4 yil sonunda su isitma problemi yapti 600 e yaptirdim 1 2 hafta sonra tekrarladi arastirdim bu makina bunu surekli yaparmis tekrar yaptirmak istedik ustalar garanti vermedi ne yapacagiz bilmiyoruz calisiyor isitmiyor yenisinide alamiyoruz cok pismanim aldigima siemense cok guveniyodum hayal kirikligi

  • NI1 aracılığıyla, 10.04.2019
    Teşhir ürün İçin yeterli indirim yapılsa daha iyi olur du

    Ürün fena degil ama işte kimse yanlış anlamasın 100 tl teşhir indirimi için insanın içine sinmiyor yine

  • NI1 aracılığıyla, 25.03.2019

    Daha önce kullandigim makinenin sadece tuş takım farki var ben bsh dan her zaman memnun kaldım bundan da kalacağımı düşünüyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2019
    beyaz eşya çok pahalandı

    mağaza ile alakası yok fiyatlar fahiş yukarıda ben kuponlarla yanı (66tl aşağı) 1866 ya bu ürünü aldım bakalım zaman bu fiyatları nasıl katlayacak ekstra 4 yıl garantiye 500tl istediler bakalım ikide bir bozulursa yaptırırız ama bozulmazsa fiyat böyle pahalı olursa gittiği yere kadar... olumlu olumsuz gelişme olursa yazarım daha yıkama bile yapmadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2018
    Başarılı bir ürün

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Genel olarak sorunsuz. Yıkama ve temizleme peoformansı yüksek. Program sayısı ve kullanışlılık uyumlu, gereksiz bir porgram yok. Eko Modunda yıkama uzun sürüyor ama az elektrik ve su kullanıyor. Makinayı gece başlatacaksanız bu programı tercih etmeniz akıllıca. Kısa program ve normal yıkama programlarıda gayet başarılı. Üst raf yüksekliğinin raf doluyken ayarlanabilmesi güzel bir özellik.Gelelim zayıf bulduğum yönlere. Kurutma performansı düşük. Program bittiğinde yıkananlar kurumamış olabiliyor. Ayrıca malzemekalitesini markaya göre düşük buldum. sonuç olarak Fiyat/performans kriterine göre makinadan memnun kaldığımı söyliyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    siemens

    kullanmadik yorumlara ve tavsiyelere bakarak aldim

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2018
    ilgili satıcı

    mağaza iletişim ilgi üst düzey de çok memnun kaldım böyle satıcılar oldukça güvenilir alışverişe devam

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018
    ürün

    ürünü henüz kullanmadım ama firma son derece ilgili bir firmaydı, gözünüz kapalı alabilirsiniz, herhangi bir olumsuzlukta ürünlerinin arkasındalar, müşteri hizmetlerindeki ziynet hanımda işinde son derece profesyonel

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.06.2018
    Muhteşem

    Bir sene daha dolmadan yeni aldığım ekektrolux bulaşık makinesini birine bağış yaptım. Daha taksidi bile bitmemişti. Önceki Arçelik’in en eski modeliydi. Çok iyi yıkıyordu. Ama yedek parça sorunu vardı. A 3 artı sınıfı bulaşık makineleri suyu cimri kullanıyor.. Tüm fonksiyonu cilaya bırakıyorlar. Dolayısıyla sirke kullanan bayanlar yıkamadan memnun kalmıyorlar. Kanser olmak da istemiyorsanız a artı olan ve bu modeli öneriyorum. Sirkeyle de muhteşem sonuç alıyorsunuz. Ben çok memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum. turmepa veya frosh tablet sodalı öneriyorum. Daha doğal ürünler ve muhteşem sonuç. Çay lekesi bardakta özellikle sodalı frosh tablette kalmıyor. Çamaşır suyu ihtiyacınız da olmuyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens SN236W00JT A + Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens SN236W00JT A + Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat