Beko BM 4004 A + Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Beko BM 4004 A + Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.05.2021

    BEKO BM4004 . Bu kadar verimsiz bir ürün görmedim. Değiştirmediğim. Deterjan ve parlatıcı kalmadı. BEKO hiç yakışmadı. Çok Çok hayal kırıklığı yaşadım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.05.2021

    Beko bulaşık makinesi üç yıl oldu alalı toplasam 5 ay kullanamadım bulaşıklarımı akıttığım halde leş gibi bana geri veriyor nede kurutuyor hayatta tavsiye etmem

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.10.2020

    Makinemden hiç ama hiç memnun değilim. Fairy kullanmama rağmen koku yapıyor. Leş bi koku var. Tertemiz koyduğum halde. Kesinlikle önermem. Ayrıca daha 1 yıl oldu ama şuan makinemden yanık kokusu geliyor ve sebebini asla bilmiyorum tuşları yerinden çıktı. Çok dandik bi makine. Leke kalıyor ıslak kalıyor bulaşıklar. Şuanda makinenin fişini çektim ve yarın ilk işim servisi aramak olacak. Daha 1 yıl olmadı ya 1 yıl. Bi bulaşık makinesinde olmaması gereken tüm şeyler bu makinede toplanmış gibi. Asla ama asla almayın!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinemi evlenirken eşimle seçtik. Gayet de memnunum. Çok temiz yıkıyor gerçekten de. Ayrıca çok ta iyi kurutuyor. Hiç ıslaklık nem falan kalmıyor. Çok ta sessiz çalışıyor. Üstelik kalitesine göre fiyatı da gayet uygun. Almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "."

    Olumsuz yönleri: günümüzdeki teknolojiyle biraz yetersiz geldi bana. Elektronik eşyalara merakım olduğu için kıyaslamada iyi olduğumu düşünüyorum. Bu ürün 1800 - 2100 w ile çalışıyor 12 kişilik ve statik kurutmalı oysa ki 13 - 14 kişilik 10 yıl garntili daha çok programlı daha fonksiyonlu makineler de mevcüt. tamamen bütçeye bağlı tabi ki ama teknolojik olarak tercih etmeyeceğim bir ürün.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.04.2020

    Bm 4004 modelini aldık her defasında lekeli yıkadı.Defalarca servis çağırdık.Pervaneden dediler değiştirdiler.Deterjan şunu kullanın dediler kullandık.sServisin biri tuz koyun dedi biri koymayın dedi.Aralarında da tutarlı değiller.Sonunda ürünü zorluk gòstermeden değiştiler.Hem de BM 4014 modeli ile.Ancak aynı sorunlar bu makinede de devam etti.Tüketici hakem heyetine şikayet ettik.Paramızı talep ettik.Haklı bulunduk ve makineyi verdik kurtulduk şükür ☺

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.03.2020

    Üst sepette kronik leke sorunu var temiz yıkayıp koyun yine lekelenir. Çözüm de klasik: üst pervane değiştirirler. şu deterjanı dene bunu dene derler. vestel bekodan daha başarılı olabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 06.01.2020

    Üst sepet bardaklar her zaman leke

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Çok temiz yıkıyor. Çok iyi kurutuyor, makineden çıkarttıktan sonra lekeli bardak ya da tabak bulmak neredeyse imkansız. . . A+ enerji tasarrufu sağlıyor. 4 programı var bence diğer bulaşık makinelerine programı fazla diye yüksek rakamlar ödemeye gerek yok belli başlı kullanılan programlar zaten sınırlı. Bana kalırsa son derece kullanışlı ve fiyatından daha iyi segmentte bir bulaşık makinesi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    "Memnunum "

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinemiz bozulunca uygun fiyatlı hem de kaliteli bir şey almak istedik önceki bulaşık makinemiz de bekoydu çok da memnunduk ama çok eskidiği için artık tamire para vermektense makine alalım dedik çok da memnunuz tertemiz oluyor bulaşıklarımız kurutması da gayet iyi neredeyse hiç leke yok son derece memnunum makinemden şükür.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 19.10.2019

    Ürün temiz yıkıyor. Önceden sudan geçirmenize nadiren gerek oluyor. Farklı deterjanlarla benzer performans gösteriyor. Eksi yönlerine gelince, tüm progamlar aşırı uzun. Ortalama programı 4 saat civarında sürüyor. Program bitince ötmüyor. Sadece durulama veya su tutma özelliği yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kız kardeşimin ceyizine almıştık cok kullanışlı 4 programdan oluşuyor ayrıca paslanmaz çelik gövdeden oluşması su kesme göstergesi ve ekstra durulama özelliği gayet iyi tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.09.2019

    Olumlu yönleri: Çok memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Evim de aldığım bulaşık makinesi Beko. Kesinlikle çok doğru bir karar vermişim. Çok temiz yıkıyor. Çok iyi kurutuyor. A+ enerji tasarrufu sağlıyor. 4 programı var bence diğer bulaşık amkinelere programı fazla diye yüksek rakamlar ödemeye gerek yok belli başlı kullanlan programlar zaten sınırlı. Kesinlikle bu makineyi tavsiyee derim. Hem paranız cebiniz de kalsın hem de kaliteli bir makine almış olursunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    "verdigim paraya değer. sessiz programlarida güzel"

    Olumlu yönleri: verdigim paraya değer. sessiz programlarida güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "çok iyi"

    Olumlu yönleri: servis hizmeti kalitesi kullanım rahatlığı

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2019
    Urun guzel ve kullanisli

    Evet urun guzel kullaniyoruz

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2019
    Çokk ilgili Çok BAŞARILI

    ürünü çok beğendim üründe sıkıntı yok ama kargo şirketi berbat kargo yetkilisiyle sıkıntı yaşamama rağmen firma yetkilisi zeyneddin bey sağolsun ilgilendi ve en kısa sürede yetkili servisi yönlendirip sorunumu çözdü burdan kendisine bana verdiği güven ve ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlgili ve güvenilir firma Saygılar...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2018
    "ÜRÜN HAĞLEN TESLİM OLMADİ"

    Olumlu yönleri: TESLİMAT HALEN YOK Olumsuz yönleri: BU KDAR KÖTÜ SATICI GÖRMEDİM KARDGO BAŞKA YERE GİTMİŞ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.01.2018
    "beko BM 4004 bulasik makinesi"

    Olumlu yönleri: cok memnun kaldik kullanisli bir makine 4 programli tavsiye ederim Olumsuz yönleri: yeni oldugu icinmi icinde bir motor kokusu var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko BM 4004 A + Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko BM 4004 A + Sınıfı 4 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat