Profilo BM4226EG A+ 4 Programlı Bulaşık Makinası Yorumları

Profilo BM4226EG A+ 4 Programlı Bulaşık Makinası yorum ve tavsiyeleri

(89 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre iyi

    Merhaba Ürünü alalı iki ay oldu , ürünün temizlemesi gayet iyi , seside idare eder , çok sessiz değil , genel olarak fiyatına göre memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aldığı Parayı Hakediyor

    Uzun araştırmalarım sonucunda bu makineye karar verdim.perşembe günü verdiğim sipariş cuma günü Ankaraya teslim edildi.Horoz nakliyata ve satıcıya çok teşekkür ederim.servis ve müşteri hizmetleri çok iyi hemen gelip kurdular.makine bulaşıkları çok temiz bir şekilde yıkıyor.yanlız şunu belirtmek isterim servis kutuyu açmadan önce internetten alındığı için taşıma sırasındaki zararları kabul etmeyeceğini belirtiyor ama horoz nakliyat bu konuda çok iyi ve hassaslar.kesinlile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    SATICIYA TESEKKURLER.URUN COK IYI VE FIRMA EN KISA SUREDE ELIME ULASTIRDI TESEKKURLER

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok severek kullanıyoruz iyi marka güzel paketleme m

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye edilir

    Beklenilen zamanda elimize ulaştı, sorunsuz kurulum sağlandı, garanti süresini belli bir ücret karşılığında isterseniz uzatabilirsiniz. Kisa surede yıkama programinda kurutma işlemi yapmiyor fakat pek de önemli degil, zaten makinanin icinde kendi kendine de kuruyor. Fiyatina gore ozellikleri de oldukça iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu nasıl iş

    bugün kargoda yazdığı için sipariş vermeme rağmen 6 ayın 7 sinde siparişi verdim 12 sinde yola çıktı araya bayram girdi ve kargomu ayın 20 sinde teslim edebileceklerini söylediler anneme hediye aldım söylemesem iptal edecektim bir daha horoz lojistikmi asla bir daha internetten beyaz eşyamı asla bu kaçıncı hayal kırıklığı ama son olsun hepsi burada ....

  • HepsiB. aracılığıyla
    K A L İ T E

    Çok araştırmam sonucunda profilo karar verdim ve pişman olmadım kesinlikle tavsiye ediyorum pırıl pırıl bir geliceginiz icin Profilo diyorum teşekkürler Hepsiburada teşekkürler horoz lojistik .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    makine güzel, fiyatı uygun, kargo çok geç getirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2019
    Memnun değilim

    Hiç memnun değilim profilo dan. Bulaşıklar kuru ve temiz ama iç arka tarafı ve kapak iç kısmı bulaşık yıkadıktan sonra hep suu.. Servisleri çağırdım artık yeni profilo lar oyleymisss. Nefret ettim makinadan

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.08.2019

    Profilo markayı ben de kendi evimde beğenerek kullanıyorum fakat yeni bir ürün alacağım yapılan yorumlara baktığımda çok samimi bulmuyorum çünkü yorumların neredeyse tamamı makine ile ilgili deneyimleri göstermiyor ben alacağım modeli ve markayı belirlerken kullanımda ne gibi sorunlar yaşandığını tercih sebebi olarak değerlendiriyorum bütün bu sebeplerden dolayı yapılan yorumlar bana tercih edeceğim makine konusunda yardımcı olmuyor Bu nedenle çok samimi bulmuyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    İki Yıldız

    ürün gayet sesli

  • NI1 aracılığıyla, 16.07.2019
    Ürün kaliteli/kargo vasat

    Ürünü alalı 1 hafta oldu. Kalitesini belli eden bir ürün. Fiyat olarak da burda çok uygundu. Yalnız kargo eve çıkartmıyor bilginiz olsun. Ben işteyken getirdiler. Hanım bir başına nasıl kaldırsın, en azından asansöre koyun dedim o da yok, dış kapıya koyup kaçtı adam. Sağolsun komşularım yardımcı olmuş. Gelecekte ürünle ilgili yorumlarımı daha geniş yazacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2019
    Dört Yıldız

    tavsiye ederim zamanında geldi

  • NI1 aracılığıyla, 07.05.2019
    Süper

    Gerçekten güzel bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 29.04.2019
    profilo bm4225eg bulaşık makinesi

    ürün çok güzel profilo zaten kalitesi belli yıllardır kullandığım marka bulaşık makinasınıda aldım çok sessiz ve iyi yıkama yapıyor teredtüt etmeden alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    guzel alışveriş

    daha kullanmadik ama bakacaz

  • NI1 aracılığıyla, 12.04.2019
    Ürün istediğim gibi kargo hızlı fakat eve kadar taşımıyor.

    Makina söylenildiği gibi (BM4225EG modeli) mağaza ürünü kargoya vermeden önce sizi arıyor bilgilendiriyor makinanın(giriş katında olmama rağmen) binanın önüne kadar getirebileceklerine dair onay alıyor benim için sıkıntı olmadı bilgilendirmek amaçlı yazdım ve canımı sıktı o yüzden puan kırdım. Kargo gayet hızlıydı. Köpük üzerine streçlenerek gönderilmişti. Sağlam bir şekilde elime ulaştı. Kurulum yaptım ve kullandım şuan makinadan memnunum garantisinide 7 yıla uzatmayı düşünüyorum sizede tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 30.03.2019
    Güzel ve Ekonomik

    İstenilen süre ve enerji durumuna göre programlanmış güzel bir makina. Fiyat olarak benzerleri içinde en uygunu...

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2019
    üst kapak kırık geldi

    kargo dışında alışverişten memnun kaldım. ürünün üst kapağı kırık gelmiş, servis kurduktan sonra gelip değiştireceğini söyledi. mağazanın iletişimi güzel, kargoya verme süresi hızlı, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2019
    tesekurler

    hiç düsünmeyin derim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BM4226EG A+ 4 Programlı Bulaşık Makinası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BM4226EG A+ 4 Programlı Bulaşık Makinası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat