Profilo BM5220MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Profilo BM5220MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(71 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünüm geldikten sonra teknik servis gelip paketi açınca makinenin sağ tarafında vuruk vardı. sağ tarafında vuruğa bağlı olarak küçük bi göçük oluşmuştu. iade süreciyle uğraşamadığım için ve gelecek olan ürünün daha kötü gelebilme ihtimali olduğundan iade etmedim. daha düzgün bir kargo şirketiyle çalışmanızı tavsiye ederim. ürünü içimize sinmeden kullanacaz mecbur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi fazla ,yıkaması güzel. Önceki makinamız da profilo idi.10sene sorunsuz çalıştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çeyizim için aldım. Hızlı gönderim yapıldı. Satıcı ilgili kurulumda yardımcı olacağını söyledi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Profilo’nun son teknoloji bulaşık makinesi. Kullanımı son derece hızlı ve pratik bir tasarım. Buna ek olarak tam doldurmadan çalıştırmanızı mümkün kılan yarım yük yıkama fonksiyonu var. Bu da bulaşıkları temizlemek için dolmasını beklemeye olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Mutfak her zaman derli toplu kalıyor. Severek kullanıyorum, satın almayı düşünürseniz de öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hepsi Jet getirdi 2 günde teslim edildi. Çalışan arkadaşlar çok yardımcı oldular içeri kadar koydular teşekkür ederim. Daha kurulum yapamadım

  • Trendyol aracılığıyla, 31.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat performans ürünü

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı.Yüksek desili bir ürün olduğu için biraz gecikme yaşadı fakat satıcı çok ilgiliydi teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldım ama daha kullanmadım ilgi için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Borusan lojistik, profilo servis ve Hepsiburadaya çok teşekkürler. Acaba arızalı yada hasarlı olabilir mi diye endişe etmiştim ama süperötesi bir alışveriş oldu. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Ürüne gelince tertemiz bulaşıklar, sessiz yıkama, estetik görüntü daha ne olsun🤗

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok begendim tafsiye ederim indirime girmişti alırken 3600 tl ye aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürün servis montajı berbat nedeni montaj sırasında hortum yetersiz deyim 30 tl hortuma 110 almaları.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    20 Eylül 2021 de sipariş verdiğimiz ürünü 27 Eylül'de teslim aldık.Aynı gün kurulumunun yapılması için yetkili servisi aradık.İki gün sonra yani bugün kurulum için servis geldi.Ama üzerinde setüstü Ocak kullanılacağı için kuramayacaklarını söylediler.Eğer kendimiz kurarsak hiç bir şekilde garantisinin olmayacağını ve Geri iade etmemizi söylediler. Profilonun böyle kuralları olduğunu söyleyip gittiler.Aldığıma çok pişman oldum.Bir sürü zaman kaybetmemize sebep oldular.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü teslim ettik diye mail geldi ama başka birine teslim edip gitmişler. Koskoca bulaşık makinesi ortada yok, inanabiliyor musunuz? Satıcıdan da cevap yok. Kaldım öyle

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urun guzel tavsiye ederim trentyola da tesekkur ederim gayet guzel memmun kaldik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Alalı 2 ay oldu çok memnunum. O kadar çok bulaşık alıyor ki artık dolduramıyorum. Çoğu zaman yarım yük özelliği ile çalıştırıyorum. Kullanımı kolay, yıkaması hızlı ve temiz. Kurutma performansıda A kalite olduğu için bardaklar çıkınca çok güzel parlıyor. Çok memnun kaldığım için anneme de heidye olarak sipariş ettim. Kaliteli bir bulaşık makinesi arıyorsanız mutlaka almaya değer bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunum bulaşıklarım pırıl pırıl çıkıyor herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.08.2021
    Alın aldırın...

    Olumlu yönleri: Çok güzel sessiz yıkaması ve tertemiz çıkarması ben iyiki almışım dedim inşallah pişman olmam satıcıdanda gayet memnun kaldım hemen geldi ve hemen bağlandı sorunsuz tavsiye ediyorum alın aldırın...

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2021
    Kesinlikle tavsiye

    ürün çok iyi profilo kalitesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürüne diyecek yok güzel yıkıyor, ama verilen kargo şirketine, bilinmedik bir firmaya verilmemesine dikkat edin .Ben kapıma geldiklerinde kargomun geldiğini anlayabildim. Şanstan evdeydim. Ön kapakta hafif içe göçük oluşmuş, onu da servis kurulumundan sonra farkettik.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eşim güzel yıkadığını söylüyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BM5220MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BM5220MA F Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat