Ariston HFC 3C26 PF A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz Yorumları

Ariston HFC 3C26 PF A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2019
    Beş Yıldız

    Bu makineyi aldıktan sonra meğer 8 yıldır eski makinenin bana değil. benim makineye yardım ettiğimi anladım. Kahve fincanını yıkmayan, yumurta çırptığım tabağın içini gri bırakan iyi (!) bilinen bir markanın makinesini kullanıyordum. Şükür kurtuldum. Hotpoint oldukça sessiz çalışıyor. Hatta eşim bu makine çalışıyor mu diye merak etti ilk günler. 12 dakika süren duşlama programı var. Eğer makineyi hemen değil, daha geç çalıştıracaksak yemek artıkları kurumasın veya koku yapmasın diye kullanabiliriz. Uzun programlarda tencerelerin altına denk gelecek şekilde ek olarak 4 ayrı noktadan su püskürtme özelliği var. Bu sayede tencereler daha temiz yıkanabiliyor. Kurutmadan, sadece yıkayabileceğimiz programı var. Diğer programlardan da memnun kalmakla birlikte en çok 1 saat 30 dakika süren programını kullanıyorum. Program bittiği zaman sesli uyarı yapıyor ama kapanmıyor. End tuşuna basıp kapatıyoruz. Kapağını açınca buhar dışarı çıkıyor ve ıslak kalmıyor. İyi yıkamıyor, leke bırakıyor vs diyenlerin şikayetini anlamıyorum. Fairy kullanıyorum. Hatta fazla bulaşık yoksa yarısını kullanıyorum. Tertemiz ve parlak çıkıyor. 3. Sepet sayesinde kaşık, çatal ve bıçaklar hem yer kaplamıyor, hem de daha temiz yıkanıyor. Bu özelliklerdeki diğer marka makineler çok daha pahalıdır. Neticede 8 programlı A++ makineyi 3 programlı makine fiyatına alıyoruz. Horoz Lojistik Ramazan ayı yoğunluğuna rağmen zamanında teslim etti. Vestel hemen kurulumunu yaptı. Henüz bir şikayetim yok. Fiyat performans ürününden daha fazlasıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    çok güzel

    ürün Gayet sessiz çalışıyor yıkaması çok iyi bulaşıklar pırıl pırıl çıkıyor Bir de garanti uzatma olsa on numara olacakmış

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2019
    Beklentimizi fazlasıyla karşıladı

    Satın alma aşamasında yorumlara baktığımda genelde kargonun hızlı getirildiğine dair yazılar vardı ve açıkçası çok bilgi edinememiştim. - Kargo çok hızlı getirdi mesai sonu da teslim ediyorlar. - Kurulum için servis ertesi gün geldi ve o da çok hızlıydı. Gelelim yorumlara, hiçbir lekeyi çıkaramaz hale gelen makinemizden sonra ilaç gibi geldi. 6. kullanışımız ve gece modu dahil farklı modları denedik. Tertemiz yıkıyor. Kaşıklık bölümü geleneksel düzende değil, yan yana dizmeniz gerekir. Bir süre sonra zor gelebilme ihtimaline karşı eski makinenizin kaşıklığını saklayın. Sepet düzeni çok iyi, asansör benzeri aşağıya indirip kaldırabilir ve yüksekliği ayarlayabilirsiniz. Arka kısmındaki demirleri de arkaya yatırarak yer avantajı sağlayabiliyorsunuz. Sonuç olarak temiz yıkaması ve işlevsel olması önemliydi, beklentimizi karşıladı. Umarım uzun yıllar kullanırız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.05.2019
    ÇOK İYİ

    Ürünü cuma akşam sipariş verdim, pazartesi geldi, aynı gün de Vestel tarafından kurulumu yapıldı. Klasik makinelerin aksine çatal bıçak sepeti yok onun yerine genelde daha pahalı modellerde karşımıza çıkan en üstte 3. raf mevcut, bu da en alt rafta baya alana kazandırıyor. 8 program var, program süreleri biraz uzun geldi bana. ama az bulaşığınız ve az zamanınız varsa sadece en alt raf - sadece orta raf veya sadece en üst rafı yıkama opsiyonu mevcut. çok kirli tepsi ve tencereler için alt kısımda ekstra tazyikli yıkama yapan opsiyonel su çıkışları var. rafların rengi alışkın olduğumuz beyaz değil koyu gri. buna alışmak için biraz zaman gerekiyor. şu ana kadar ki yıkama performansından oldukça memnun kaldım. ve makina gerçekten çok sessiz. dba oranlarına baktığınızda zaten diğer makinelere göre bariz daha düşük olduğunu göreceksiniz. fiyat performans açısından kesinlikle tavsiye edebileceğim bir makina.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2019
    ÜRÜN FİYATININ ÜSTÜNDE KALİTEDE

    Kalitesi fiyatının üstünde güzel 8 program 3 gözlü içi plastik değil iç hacmi geniş ihtiyacı olan düşünmesin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.05.2019
    Beş Yıldız

    ürün fiyatına göre çok çok iyi sessiz ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2019
    Beş Yıldız

    1 Mayıs tatil günü verdiğim sipariş, 2 Mayıs’ta kargoya verildi. Horoz Lojistik ürünü 3 Mayıs’ta teslim etti, 4 Mayıs günü Vestel Servisi kurulumu gerçekleştirdi. Ürünü henüz kullanmadım ancak zaten markaya güvenerek ve en önemlisi de fiyatını çok uygun bulduğum için sipariş vermiştim. Ürünü çok hesaplı almama neden olan hepsiburada’ya, 3 gün beklemeyi göze almama rağmen 1 gün sonrasında teslim eden Horoz Lojistik’e, çok kısa bir süre içerisinde ürün yelpazesine aldıkları ürün konusunda eksiksiz hizmet verdikleri için Vestel Servisine teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.04.2019
    bu paraya 8 programlı

    ürün Türkiye operasyonlarını sonlandırması sonrası 10 yıl boyunca Vestel servislerinde yedek parça ve servis bakacak. Garantisi 3 yıl ve 3. Sepet ve ekstra özellikleri ile alınır diyorum... Şimdilik memnunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2019
    ariston hc26

    mükemmel bir makina yikamasi duruşu ve hatta iç dizaynı digerlerinden çok farkli kesinlikle pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.03.2019
    çok tatsiye ederim

    Gerçekten çok güzel makina kutusu edilmeden tertemiz geldi yıkama kalitesi iyi

  • NI1 aracılığıyla, 27.02.2019

    Ürün muhtemelen kargo kaynaklı hasarlı geldi. Arka solu yamulmustu. İade etmek istedim. Ama bir sürü eziyeti var. Tezgah içinde kaldığı için kullanmaya karar verdim. Sıfır ürün alıyorsun. Üzerinde dedi: can sıkıcı bir durum. Kargo site girişinde bıraktı. Ayıp,..

  • Trendyol aracılığıyla, 06.11.2018

    Fiyatına göre çok iyi Ürün çok kaliteli ve güzel

  • NI1 aracılığıyla, 08.06.2018

    Güvenilir alışveriş çok teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2017
    çok iyi..

    ürün çok iyi, tavsiye ederim..

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    guzelbi urun

    ürün güzel sorunsuz geldi sadece deterjanlar gelmedi bekliyoruz deterjanları :) 1 yıldız ordan kirptim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ariston HFC 3C26 PF A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ariston HFC 3C26 PF A ++ Sınıfı 8 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat