Profilo FRMS144HBL A Sınıfı 66 lt Ocaklı Fırın Beyaz Yorumları

Profilo FRMS144HBL A Sınıfı 66 lt Ocaklı Fırın Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kurulumu yapılalı henüz 1 ay olmadı ama genel olarak memnunum. Fırın gayet güzel pişiriyor tek sorun soğurken aşırı ses çıkarması. Çat çut edip duruyor tamam metal soğurken ses çıkarır ama bu biraz fazla. Onun haricinde bir sorunum yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fırın gerçekten çok iyi pişiriyor ancak bu fırının ocak kısmında hep bir sıkıntı yaşadık sürekli küçük göz kısmı yanmıyordu servisine ulaştım arkadaşlar 3 4 defa git gel yaptılar en sonunda göz kapağını değiştirmeliri ile sıkıntı ortadan kalktı

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel, sadece satıcıya sorduğum da doğalgaz li. Herhangi bir işlem yapılmasına gerek yok dedi, maalesef doğalgaz li değil. Servis bekleri değiştirdi, büyük olan fabrikadan gelecek. Bekliyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel kalite

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı. Hanım çok memnun kaldı. Hiç Bosch Beko siemens fln diye fazladan para vermeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fırın güzel fakat kargo firması rezil koli paramparça

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Hem ocak hem de fırın olmasıyla beğenimi kazanan tasarım. Ben keyifle kullanıyorum aldığım için de çok çok memnunum. Fırın kısmı düşük enerji kullanmasıyla ön plana çıkıyor. Tasarruf etmek de benim için lezzetli yemekler yapmak kadar önemli. Fırın güzel çalışıyor, yemeklerin hem altı hem üstü pişiyor. Cam bölümden takip etmesi de kolay. Daha ne olsun zaten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Fonksiyonel

    Olumlu yönleri: Fırınlı ocak. Profilo’nun klasik kült tasarımlarından biri. Çok fonksiyonel bir ürün. Fırına uyumlu ocak arama derdinden kurtarıyor sizi. Fırınına arka kısmında kendi kendini temizleyen panel var. Gerçekten temizlemesi son derece kolay ve pratik bu sayede. Bunun yanı sıra büyüklü küçüklü 4 ocak mevcut. 4 gözü gazlı ocakta istediğiniz yemeği fırında da poğaçaları, börekleri pişirebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Yeni ocaklı fırınım. Ürünün ocak kısmı ayrı fırın kısmı ayrı güzel. Ocak kısmında toplam dört tane bölüm var. Bunların 2’si normal biri ekonomik boy biri de wok. Ocağı çalıştırmanız otomatik düğme ile mümkün. Gaz emniyeti var. Ocak ızgarası da çelik malzemeden yapılmış, ben bazen bulaşık makinesine bile atıyor. Üst kısımda da cam bir kapak var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Fırınımız bozulduğu için ne zamandır yeni fırın arıyorduk. Bu ürünü indirimde görünce biraz araştırıp aldık. Bu süreçte satıcı da bizimle çok ilgilendi. Merak ettiğimiz her türlü soruyu yanıtladılar. Gerçekten çok teşekkür ederim. Ürünün 8 tane program sayısı var. Isıtma süresi falan da gayet güzel. Kargo ve paketleme de özenliydi. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    Güven

    Olumlu yönleri: Satıcı çok aşırı ilgili çok teşekkür ederim ürün daha gelmeden arayarak bilgi viriyorlar güvenilir birisi herkese tafsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2019
    Kaliteli marka profilo

    Bu fiyata bu kalite daha ne olsun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo FRMS144HBL A Sınıfı 66 lt Ocaklı Fırın Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo FRMS144HBL A Sınıfı 66 lt Ocaklı Fırın Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat