Luxell Lx-13575 Yeşil Börekçi Fırın Yorumları

Luxell Lx-13575 Yeşil Börekçi Fırın yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 29.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü ilk aldık eğilmiş bir şekilde geldi kesinlikle kargo kutusunda bi sıkıntı yoktu resmen eğri bir fırın göndermişler ikinciyi aldim gene aynı şekilde oda egriydi ikiside iade ye gitti

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç yorumlarda belirtildiği gibi değil benim fırınım.Ne kadar kek börek vs.denediysem altını yaktı üstü yaktı cok hızlı pişiriyor tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Bir kez kullandık ürün iyi. Olumsuz yönleri: Satıcının paketlemesi kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Aynı ürünü daha önce mağazadan aldım. Kesinlikle aynısı değil. Çok hızlı pişiriyor. Kek poğaça v.s. pişirirken dikkat edilmeli. Tepsi zor çıkıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    .

    Olumsuz yönleri: Rengi çok hoş ancak pişirme süresi çok uzun 2 saatte keki pişiremedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Çok geniş bir hacmi var. En geniş tepsi bile rahatlıkla sığıyor. Keki, böreği çok güzel pişiriyor. Izgarası da var. Rengi bir harika. Mutfağıma çok yakıştı. Çocuğuma pamuk gibi kekler pişirebiliyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanan herkesten tam puan alan bir fırın ihtiyacı tam karşılıyor büyüklüğü ve iç hacminin geniş olması çok iyi. Teşekkürler luxell.

  • Trendyol aracılığıyla, 22.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tavsiye ederim , gayet güzel pişiriyor memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok uzun süre yemeğin pişmesini bekliyorsunuz, hamursa asla kabarmıyor, içindeki tepsiler dar ve oransız olan raylara oturmadığından yemekle birlikte zemine düşüyor, ızgaralar açıkta olduğundan yemeği almak isterken eldiveniniz yanıyor. İlk fırsatta çöpe atıyorsunuz. Büyük pişmanlık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urun ust kismi kalkik geldi ve bizi birgun onceden arayip ellerinde beyaz olmadigini fusya gondersek olurmu dediler bizde olur dedik ona ragmn bize beyaz gonderip birde hasarli urun geldi ama guzel pisiriyormus

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kalitali

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2020
    "Çok güzel"

    Olumlu yönleri: Evim küçük olduğu için böyle bir şey araştırdım fakat fiyat olarak ne alacağını bilemedim. Çünkü çok değişken fiyat aralıkları vardı. Sonra bu ürün hakkında oldukça iyi tavsiyeler olduğunu fark ettim. Ben de almaya karar verdim. Şu an kullanıyorum ve oldukça memnunum. Boyut olarak tam istediğim gibi mutfağın içine de çok yakıştı. Pişirmesi ise gayet iyi ve kaliteli bir fırın. Ben oldukça memnun kaldım fiyatı da ürüne göre çok iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.08.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kapağı kapanmıyor çünkü vidası takılı değildi. Hatta vidası içinde bile yoktu. Bu ikinci kez alışım . Birincisi hasarlı geldi, ikincisi de eksik parçalı. O kadar para veriyorum ve hep burdan alışveriş yapıyorum. Madem iyi ürün yollamicaklar neden anlaşma yapıp ürünlerini sitede satıyorsunuz. Memnun kalmadım. Üstelik garantiye dahi biz götürüyoruz gelip yapmiyorlar bile.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "MUHTEŞEM"

    Olumlu yönleri: Bu fırını kızkardeşimin çeyizine hediye aldım. Ben de yıllardır beyaz rengini kullanıyorum ve çok memnunum. Bence bu fırından daha iyi pişiren yoktur valla o kadar iddalıyım. Böreklerim keklerim poğaçalarım bütün hamur işleri mükemmel pişiyor. Fırın yemekelri de aynı şekilde. Hele bir de bu renkli modelleri muhteşem olmuş. Mutfakta da çok şık duruyor. Fiyatı da gayet uygun eğer ihtiyacınız varsa kesinlikle kaçırmayın bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.06.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Kek yaptım ve ısı dağılımı aynı olduğu için kekim güzel kabardı ve iyi pişti. Fırın yemeklerim, hamur işlerim istediğim gibi yapıyor, hamur işlerim çıtır çıtır oluyor ve yemekler lezzetli oluyor. İki tepsiyide aynı anda pişirme özelliği iyi ve kokular birbirine karışmıyor. Temzilenmesi kolay uğraştırmıyor insanı. Börek, kek, yemek istediğim her yiyeceği rahatlıkla pişirebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Evde kullannmış olduğumuz midi fırın bozulmuştu bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Luxell marka bu fırını almaya karar verdik. Şu anda evde kullanıyoruz. Gerçekten çok iyi kullanımı var. Midi fırın almak isteyenlere Luxel in bu fırınını tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kullanımı gayet yerinde

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    "Teşekkürler"

    Olumlu yönleri: ürün açıklamadaki gibi geldi denedik çalışıyor gayet güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 15.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel, minha sogra amou .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: İki tepsiyide aynı anda pişirme özelliği iyi ve kokular birbirine karışmıyor. Kek yaptım ve ısı dağılımı aynı olduğu için kekim güzel kabardı ve iyi pişti. Temzilenmesi kolay uğraştırmıyor insanı. Börek, kek, yemek istediğim her yiyeceği rahatlıkla pişirebiliyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Luxell Lx-13575 Yeşil Börekçi Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Luxell Lx-13575 Yeşil Börekçi Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat