Bosch POP0C2B10O 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz Yorumları

Bosch POP0C2B10O 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Beyaz renkli bir ocak. Tezgah üzerinde çok şık durdu. Kolayca temizlenebiliyor. Çerçevesiz olduğu için yerine çok kolay oturdu. Gaz emniyet sistemi olduğu için güvenle kullanabiliyorum. Gaz çıkışı oldukça güçlü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güzel, çok hoş bir görüntüsü var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: Bosch marka buzdolabı ve fırından sonra üzerine bir de ocak satın aldık. Bir nevi mutfak bosch kaldı  şaka bi yana her şeyiyle eksiksiz bir marka bence. ürünün dış görünüşünden içine kadar her şeyiyle güven veriyor. Uzun zaman kullanım garantisi sunmaları zaten kendilerinin özgüvenini gösteriyor. Son olarak servisin çok hızlı olduğunu da belirtiyim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Biz bu ocağı yazlığımız için aldık set üstü cam yüzeyli düğmeden ateşlemeli bir ocak. Görüntüsü oldukça güzel. Ayrıca çok kullanışlı bir ürün. Bize çok yeterli geldi tencereleri rahatça sığdırabiliyoruz. Cam yüzeyli olması sebebiyle temziliği de çok kolay oluyor. matrka zaten kaliteli bir marka bu ocaktan da oldukça memnunum almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Ocak ızgaralarının tekli olması bence hem daha güzel duruyr hem de temizlerken daha rahat ve kolay kesinlikle. Ocağı her defasında silerken komple ızgarayı kaldırmaya gerek kalmıyor daha pratik ve kısa zamanda temizlememe yardımcı oluyor. Beyaz eşyalarımda bosh marka olduğu için yine aynı marka tercih ettim çünkü diğer ürünlerden de çok memnunum. Kullanımı kolay hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tasarım olarak özellikle böyle bir model seçtim çünkü mutfakta daha şık durduğunu düşünüyorum. Fiyatı da gayet uygun bence. Biz çok memnunuz öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Bu ocağı almak için çok çok uzun bir süre düşünmedim zaten ocağın taş çatlasın en büyük kusuru ne olabilir ki? Zaten marka da Bosch olunca direkt elim satın ala gitti çekinmeden. Sağlam bir şekilde kargolanmış ve elime bir hasar olmadan gelmesine memnun kaldım. Ürünü yerleştirip denediğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım tuşları falan gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Güzel tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Ocak aslında Hem en basit hem de en zor alınan şeylerden biri bence önceden kullandığım ocağın üstü o kadar zor temizleniyor du ki bu sefer bu tarz bir model Almaya karar verdim hem Bosch markasının kalitesini sevdiğim için hem de bu modeli beğendiğim için bu Ocağı satın aldım Şimdilik her şey yolunda temizlik konusunda da eski ocağım gibi bana sıkıntı çıkarmıyor En çok da o yönden mutlu oluyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    "ÖNERİRİM"

    Olumlu yönleri: Evimde bu ocağı kullanıyorum ve gayrt de memnunum. Dört gözünün de gazlı olması büyük avantaj. Gayet kullanışlı bir ocak. Temizlenmesi falan da çok kolay. Rengi tasarımı da oldukça şık bir ocak. Kalitesine göre fiyatı da çok uygun. Almayı düşünenler vars akeisnlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Mutfağımız ankastre olmadığı için bu set üstünü kullanıyoruz. Gayet kullanışlı ve oldukça da memnunuz. Beyaz şık bir tasarımı var. Temizliği falan da kolay. Üstelik fiyatı da gayet uygun. İhtiyacınzı varsa eğer gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: set üstü ocaklardan güzel bir model bu da . Annemlerin mutfağında çok uzun zamandır kullanılırç düğmeden ateşlemeli doğalgazlı , çelik ızgaralı güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2020
    "Gayet kullanışlı ve şık"

    Olumlu yönleri: Ürünü çok hızlı teslim aldım. Teşekkür ederim. Sabah geldi öğlen kuruldu. Bu nasıl bir hız anlamadım. Müthiş online alışveriş tecrübesiydi. Hem satıcıya hem de gittigidiyor ailesine teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: set üstü ,cam yüzeyli doğalgaz kullanımına uygun, düğmeden ateşlemeli şık bir ocak gaz emniyeti de var tercih edilebilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.12.2019

    Ürün iyi satıcı da iyi ilgili firma güvenilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: set üstü gazlı ocak alırken diğer bir çok üründe olduğu gibi bosh markasını tercih ettim evimde önceden beri kullandığım ve memnun kaldığım bir marka olduğu için tereddütsüz alıyorum iç rahatlığıyla ve her seferinde aldığım her üründe memnun kaldım gerçekten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.10.2019
    "ideal kaliteli buldm"

    Olumlu yönleri: Bosch un bu ocak seti Çok geniş ve ocak üstündeki demirleri çok güzel dizayn edilmiş bu yüzden tencereler rahatlıkla sığıyot ve hiç sarsılmıyor. Ayrıca Ocak tuşları çok iyi çalışıyor. Kesinlikle fiyat konusunda da Çok ideal bir ocak. İnternetten aldığın için de diğer dükkan fiyatlarına göre daha indirimli aldım

  • NI1 aracılığıyla, 27.08.2019

    Çok güzel mağazada beğendim. Hemde daha uygun fiyatla aldım teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: düğün tarihim belli olsun eşyaları bakmaya gittiğimde böyle bir şey alacağım mutfağa inşallah. Yeter bana diye düşünüyorum. Bu markanında kötü ürünü çıkarsa o da şansıma herhalde. Doğaz gaz uyumlu zaten. Hayırlısı. . Ama şık beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Set üstü ocak ama görünüm olarak o kadar şık duruyor ki ankastreyi andırıyor. Renk olarak da gayet güzel gözüküyor. Cam yüzeyi sayesinde temizliği kolay ve pişirmesini beğendm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.07.2019
    "set üstü ocak"

    Olumlu yönleri: ürün çok gösterişli cok kullanışlı fakat ocak üstünde ki siyah demirler "emaye" olduğu için kaygan oluyor demir döküm olanı almak isterdim ama setüstü ocaklarda demir döküm olanı yok malesef

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: camdan yapılma ocak yuzeyı oldugu ıcın temızlıgı falan cok kolay bu ocagın. Aynı zamanda goruntusu de cok daha guzel tabıı. 4 gazlı gözu olan klasık bır ocak. Ama cok daha şık olanı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch POP0C2B10O 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch POP0C2B10O 4 Gözlü Gazlı Cam Yüzeyli Set Üstü Ocak Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat