Siemens EU611BEB1E 4 Gözlü İndüksiyonlu Cam Yüzeyli Ocak Siyah Yorumları

Siemens EU611BEB1E 4 Gözlü İndüksiyonlu Cam Yüzeyli Ocak Siyah yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: görseli ve özelliklerine hayran olarak bayılarak anneme aldık. özensiz kargolamadan dolayı kablo kısmı hasar görmüş bir kısmı biraz zedelenmişti. kullanmaya başladıktan sonra dokunmatik kısmı takılmaya ve hemen algılamamaya başladı. ocağın ateşleme kısmı arada sırada arıza veriyor. çakmak kısmı takılıyor ve durmadan ateşleme sesi geliyor ve fişi çekmeden ses kesilmiyor. görüntüsüne aldandık ve yanıldık. tavsiye etmiyoruz.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2021
    Kaliteli ürün hızlı kargo

    ürünü, ürünu kullanıyorum ve çok çok memnunum zaten özelliklerini bilen biliyor temizliği kolay pişirmeyi hızlı leke tutmuyor zaman e enerjiden büyük tasarruf almayı düşünenler hiç tereddut etmesin 👍

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.05.2021

    Tam bi fiyasko. Cam yüzeyler her tencereyi kabul etmiyor. Yeni sıfır ürün olmasina rağmen sanki 20 senelik ürünmus gibi eski ve yıpranmış oldu. Kesinlikle tavsiye etmem.

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2020

    Mağaza fazlasıyla ilgiliydi teslimat sorunsuz gerçekleşti

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.11.2020

    Ocak gözlerini kapamak için OFF tuşu neden yok Ürünü 6 aydan beri kullanıyoruz. En iyi tarafı Ocak temizliğini %95 oranında ortadan kaldırması, Isıyı direk tencereye verdiği için enerji tasarrufu sağlaması ve erken pişirme gibi avantajları var. Süt kaynatırken dibine tutması, Pilav yaparken pirincin pişme süresi v.s gbi bazı yemekleri pişirmede alışmak için zaman gerekiyor. En çok üzücü tarafları kontrol panelindeki eksiklikler 1- Ocakta 4 gözün de açma, kapama, kısma işlemleri ortadaki küçük bir kısımda yapılıyor. Birkaç gözü aynı anda kullandığınızda eliniz de ıslaksa her dokunduğunuzda panel ıslanıyor. Sadece kırmızı renk led kullanıldığından rakamlar zor seçiliyor. 2- Ocağın bir gözü seçilip - ya da + tuşlarına basıldığında hafızasındaki ısı kademesinde açılıyor. Fakat aynı gözü kapamak için OFF seçeneği yok. Kapamak için (-) butonuna basarak geriye doğru sıfıra kadar gitmeniz ya da tencereyi ocaktan kaldırmanız gerekiyor. Ya da Power düğmesinden kapatacaksınız ki o zaman tüm gözler sönüyor. 3-b ile gösterilen (power boost) noktaya basılıp ardından hemen + ya bastığınızda ocağın ilgili gözü sıfırlanıyor. Bunu tecrübe ile bulduk. (boost (b) tuşu son kademe oluyor., kanaatimce tehlikeli bir tuş . Buna basılınca taşmakta olan sütünüz adeta havaya fışkırıyor.) 4- Bu modelin kumanda panelinde kapama (OFF) görevi en iyi şekilde yine aktif olan ilgili gözün kendi tuşuna 2-3 saniye basılması ile yapılabilir. 5- Panelde ocak gözlerini seçme butonları mavi de olabilirdi. Ocak çalışma ve ısıtma olarak 5 yıldızı hak ediyordu. Ancak Kumanda paneline 2 puan veriyorum. Ortalama olarak 4 yıldızlık bir ürün.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.10.2020
    Ocak gözlerini kapamak için OFF tuşu neden yok

    Ürünü 6 aydan beri kullanıyoruz. En iyi tarafı Ocak temizliğini %95 oranında ortadan kaldırması, Isıyı direk tencereye verdiği için enerji tasarrufu sağlaması ve erken pişirme gibi avantajları var. Süt kaynatırken dibine tutması, Pilav yaparken pirincin pişme süresi v.s gbi bazı yemekleri pişirmede alışmak için zaman gerekiyor. En çok üzücü tarafları kontrol panelindeki eksiklikler 1- Ocakta 4 gözün de açma, kapama, kısma işlemleri ortadaki küçük bir kısımda yapılıyor. Birkaç gözü aynı anda kullandığınızda eliniz de ıslaksa her dokunduğunuzda panel ıslanıyor. Sadece kırmızı renk led kullanıldığından rakamlar zor seçiliyor. 2- Ocağın bir gözü seçilip - ya da + tuşlarına basıldığında hafızasındaki ısı kademesinde açılıyor. Fakat aynı gözü kapamak için OFF seçeneği yok. Kapamak için (-) butonuna basarak geriye doğru sıfıra kadar gitmeniz ya da tencereyi ocaktan kaldırmanız gerekiyor. Ya da Power düğmesinden kapatacaksınız ki o zaman tüm gözler sönüyor. 3-b ile gösterilen (power boost) noktaya basılıp ardından hemen + ya bastığınızda ocağın ilgili gözü sıfırlanıyor. Bunu tecrübe ile bulduk. (boost (b) tuşu son kademe oluyor., kanaatimce tehlikeli bir tuş . Buna basılınca taşmakta olan sütünüz adeta havaya fışkırıyor.) 4- Bu modelin kumanda panelinde kapama (OFF) görevi en iyi şekilde yine aktif olan ilgili gözün kendi tuşuna 2-3 saniye basılması ile yapılabilir. 5- Panelde ocak gözlerini seçme butonları mavi de olabilirdi. Ocak çalışma ve ısıtma olarak 5 yıldızı hak ediyordu. Ancak Kumanda paneline 1 puan veriyorum. Ortalama olarak 3 yıldızlık bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.06.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün mükemmel normal ocaklardan 2-3 kat daha hızlı isitiyor tek kusurlu gördüğüm noktası ocakta 10 adet kademe var,kademeler arası geçiş çok yavaş akşam oluyor degiştirirken...

  • Media Markt aracılığıyla, 24.02.2020
    Hızlı

    Ürünün dokunmatiği çalışıyor, en hızlı şekilde ısıtıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2019
    şık bir ürün

    daha yeni montajyapıldı kullanmadık ama şık duruyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Elektrıklı ve ınduksıyon ocak tıpı. Cam ocak yuzeyı var. Elektrık yakıt tıpınde 4 gozu olan kalıtelı pısırme ımkanı veren bır ocak. Dokumatık atesleme ıle calısıyor. Cok harıka bır gorunumu var. Fıyat olarak pahalı ama kullanıslı olması ve görselı bu fıyatın karsılıgını verıyor bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çok şık ve kaliteli duruyor. Mutfağımda mükemmel gözüküyor. Dokunmatik tuşları ile baya kullanışlı hemen algılıyor. Elektrikli olması bence daha avantajlı çok daha çabuk pişiriyor hem de. Can yüzeyi sayesinde de temizliği çok kolay. Fiyat olarak biraz pahalı gibi gözüksede kaliteli bişy alın uzun süre kullanın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    .

    Olumlu yönleri: elektrikli 4 gö ocak çok şık mutfağınıza şaşıracağınız bir şıklık katacak

  • Media Markt aracılığıyla, 31.07.2018
    Herşeyiyle güzel ama kusurları var

    Zamandan tasarruf etmesi çok güzel bir özelliği yani saniyeler içinde yemeğinizi pişirebilir veya ısıtabilirsiniz fakat 4 gözü birden açtığınızda ocaktan gelen sesler can sıkıcı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens EU611BEB1E 4 Gözlü İndüksiyonlu Cam Yüzeyli Ocak Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens EU611BEB1E 4 Gözlü İndüksiyonlu Cam Yüzeyli Ocak Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat