Delta DCF 280 D A + Sınıfı 280 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Delta DCF 280 D A + Sınıfı 280 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    1 günde teslim olunca çok şaşırdım hızlı teslimat gerçekten,Satıcı firma çok ilgili üründe taşımadan kaynaklı çizik çıkınca hemen yenisi ile değiştirmeyi teklif ettiler,tşk ediyorum ilginiz için bol kazançlar diliyorum…

  • Trendyol aracılığıyla, 08.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fotoda gösterilen ürün ile bize gelen ürün arasında fark var kilitli gösteriyor ama ürün kilitsiz ,ürün A+ sınıf gösteriyor ama gelen ürün F sınıfı ürünü iade etmek istedim iadesini sağlamadılar ,üründen hiç memnun değilim,bizi bu şekilde yanılttılar.ürün hala iade sürecinde herhangi bir netice almadık,mağdur edildik,şikayetçiyiz

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Zamanında geldi ve güzel paketlenmişti

  • Trendyol aracılığıyla, 20.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    üç tane sepet var diyor ama yok hiç iyi değil...

  • Trendyol aracılığıyla, 27.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Lojistik firması ile gönderildi gelmesi bir ayı geçti. Ama ürün güzel ve kullanışlı. Elektrik faturasına da çok bir yüklenme olmadı. kullanışlı güzel bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    istediğim ürün gelmedi farklı bir ürün geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 13.10.2020

    Trendyol e-ticaret ve özellikle horozlojistige teşekkürler tahmini kargo süresinden önce özenli ve düzgün bir şekilde getirildi. şimdi kurulum için servisi bekliyorum emeği geçen herkese teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    gayet iyi bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    gayet iyi başarılı bi kargo

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    İçi çok geniş ve kullanışlı

  • Trendyol aracılığıyla, 25.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İlk Trendyol dan teknolojik ürün alışım. Gerçekten çok kaliteli bir çizik dahi yoktu geldiğinde. Servis gelip hemen kurulumunu yaptı sorunsuz çalışıyor. ve çok az yakıyor. Kapasitesi de büyük olduğu için çok fazla ürün alıyor. bu konuda özellikle çok kullanışlı. Derin dondurucu arayanlar için kesinlikle tavsiye edeceğim bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.04.2020

    ürün çok iyi aldığımda bir çizik bile. görmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: sandık tipi dondurucuları çok beğeniyorum bence çok kullanışlı bende düşünüyorum o yüzden her modeli araştırıyorum bu model çok iyi. 13 kg kapasiteli ve A+ enerji sınıfından. Çok aşırı fazla da yer kaplayacağını düşünmüyorum çok kullanışlı bence.

  • NI1 aracılığıyla, 30.09.2019
    Çok beğendim

    Çok iyi iyi ki almışım teşekkür ediyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Delta biraz ön yargı ile yaklaştığım bir üründü ama kullanınca tüm fikirlerim değişti. Soğutması ve kullandığı enerji mükemmel seviyede. Üç aydır kullanıyoruz ve elektrik faturamızda aylık sadece on lira kadar oynama oldu. İç hacmi çok geniş ve çok kullanışlı. Ben özellikle yatay derin dondurucu istedim çünkü daha çok ürün alıyor bence. Görsel olarak da şık bir ürün ve oldukça dayanıklıya benziyor. Herkese şiddetle önerdiğim bir dondurucu bu.

  • NI1 aracılığıyla, 13.09.2019
    Tesekkurler ürün göründüğü gibi

    Evet yeni kullanmaya başladık şuan için memnunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.09.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Boyutuna göre iç hacmi ve ürün kapasitesi gayet iyi ancak benzer modellere göre özellikleri çok da sınırlı. Hızlı dondurma özelliği yok mesela. Bir derin dondurucu için önemli bir özellik. Kapak açık kaldığında sesli uyarı sistemi de mevcut değil. Benzer fiyata daha nitelikleri olan bir ürün olmak daha mantıklı. Yazlık için aldık sadece yazın kullandığımız için sorun olmuyor ama sürekli kullanım için uygun olmadığını düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Derin dondurucu olarak markasını hiç duymadım ama harika bir derin dondurucu olduğunu kullandıkça anladım sandık tiği a++ özelikte 290 lt hacimli harika derin donuruducu her şeyi koy iiçine alır 4 yıl garanti srüersi verioyr ve çok uygun fiyatlı hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Boyutunun yer kaplamıyor oluşu gerçekten ideal ama asıl boyutuna göre derinliği çok iyi. Geniş bir iç hacmi ve kullanışlı bir dizaynı var. Ürün oldukça sessiz çalışıyor. Artık sadece buzdolabıyla idare etmek çok zor. Uzun modellerini de çok yer kapladığı için tercih etmedim zaten o kadar geniş ürünler de kalabalık aileler için ideal. Bizi iki kişilik bir aileyiz. Bizim için yeterli. Yiyecekleri bozulmadan donduruyor. Buzlanma, çözülme sorunu yaşamadım hiç.Yazın koyduğum domatesleri kışın aynı lezzetle yiyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ilgili satıcı hızlı kargo

    Olumlu yönleri: ilgili bir firma, tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delta DCF 280 D A + Sınıfı 280 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delta DCF 280 D A + Sınıfı 280 lt Sandık Tipi Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat