Şenocak D325DF Derin Dondurucu Yorumları

Şenocak D325DF Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2018
    teslimat suresinin uzunlugu hakkinda

    evet ürünü beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2018
    ÜRÜN KALİTELİ, LOJİSTİK VE HİZMET SIFIR

    Ürün gerçekten çok kaliteli. Kesinikle güvenerek alabilirsiniz. Yerli olması, Manisa'da üretiliyor olması büyük avantaj. Çok yaygın bir servis ağı var. 4 Temmuzda, İstanbul'dan İç Anadolu'ya sipariş verdim, 20 Temmuzda Kırşehir'de elimizde oldu. Üründe hiç bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Her yerde servis ağı var. Servis 24 saat içerisinde geldi. Üstelik kampanya dahilinde 7 yıl garanti tanımladılar. Şenocak markası; marketlerde soğuk kola, içecek vs. ürünlerin saklandığı köklü bir geçmişi olan ünlü bir marka. Ancak; Horoz Lojistik, beklenenden biraz daha geç getirmiş oldu ve bu Horoz Lojistik firması ilgisizdi. Ayrıca Hepsiburada.com firması da e-FATURA gönderim konusunda baya bi üzdü. Defalarca aramama rağmen bir türlü e-faturayı, e-posta adresime göndermediler. Geçte olsa fatura elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2018
    Evemagaza firması tercih etmeyin

    Evemagaza firması elinde kalan en son dolabı bana göndermiş anlaşılan her yeri siyah siyah küf olmuş. Daha önce hepsiburada firması dışında kimseden ürün almazdım ve yorumlarda yapılan kargolama paketleme süper yorumlarını garipserdim. Ama iyi paketleme sadece hepsiburada firmasına aitmiş. Ben şunu bir kez daha anladım. Satıcısı hepsiburada olmayan ürünü alırken çok düşünmeliyim. Daha öncede başka bir firmadan telefon almıştım başıma bela oldu hala mahkeme ile uğraşıyorum. İNŞAALLAH derin dondurucu arızalı çıkmazda birde onunla uğraşmam ama firmaya hiç yıldız yok kargolama ve depolama berbat.

  • NI1 aracılığıyla, 27.07.2018
    Derin dondurucu

    Anlatıldı gibi sorunsuz bir alışveriş oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2018
    Dört Yıldız

    Ürün yaklaşık 10 günde elimize ulaştı. Teslim zamanı biraz uzun sürdü. Ayrıca kargo fiması evin girişinde bıraktı. Bunun dışında başka bir sıkıntımız olmadı. Şenocak firması adı pek bilinmeyen bir firma olması nedeniyle tereddüt etsek de 7 yıl garanti olması cazip geldi. Firma ürününe güvenmese bu garantiyi veremez herhalde. Servis gelip kurulumu yaptı. Şu ana kadar sıkıntısız çalışıyor. İnşaallah memnun kalırız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Şenocak D325DF Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Şenocak D325DF Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat