Samsung MG23F301TCR/TR 800W 23 lt Kırmızı Mikrodalga Fırın Yorumları

Samsung MG23F301TCR/TR 800W 23 lt Kırmızı Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(150 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Izgara özelliği isteyenler düşünmesin.

    Ürünün ızgara özelliği olması ve önceden tanımlı pişirme seçenekleri olması güzel. Kitapçığından güzelve pratik yemek fikirleri çıkabiliyor. Rengi resimdekinden biraz daha koyu ve daha ciddi duruyor. Daha iyi yani. Renk konusunda şüphesi olanlar bu yorumumu düşünsün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet güzel

    Ürün gayet güzel. SAmsung mağazasında gördük beğendik ama faiş fiyat çekip bizi soğuttular. Hepsiburada üzerinden satış yapan satıcıya da ayrı teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    There was a small dent on top of my microwave but everything else works fine! If you don't understand then use the GOOGLE TRANSLATE!!!

  • HepsiB. aracılığıyla
    GÜZEL.

    ÜRÜN KALİTELİ VE ŞIK..ANCAK ALIRKEN MİNİ OLDUĞUNA DİKKAT EDİLMELİ..ORTA VE BÜYÜK TEPSİYLE KULLANIMA UYGUN OLMAMASI BİZİ ÜZSE DE İADE DÜŞÜNMEDİK..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sınıfında iyi

    Öncelikle hızlı ve özenli Kargo için teşekkürler. Renk olarak resimdekiyle birebir aynı değil açıkçası gelen ürünün rengi daha güzel, malzeme kaliteli iç seramiği için 10 yıl garanti sunuyor , bu sınıfta alınabilecek ürün, tezgah üstü için kullanışlı çok büyük değil, cam koyu renkli koruma amaçlı olduğunu düşünüyorum açık net içerdekiler görünmesede seçiliyor bence normal ,beraber gelen kitapçık oldukça detaylı bilgiler sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Benim kriterlerim arasında hız çok önemli. Dün sipariş verdim. Bugün elime ulaştı ürün. Çok teşekkürler. Bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmemiştim açıkcası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Memnun olduk 1 seneyi geçti sadece çevirmede dijitali İleri getirirken geri gidiyo ondan başka bir sorunu yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Memnuniyet

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü yaklaşık 1 yıllık kullanım sonunda değerlendiriyorum. Kargolama vs iyi geldi hatasız. Görseldeki ürün geldi. Çok şık dikkat çekici tezgah üstünde ancak çok özellikli bütün özelliklerini kullanmayacaksanız normal mikrodalga da iş görebilir. Tercih sizin ama kararsız kaldıysanız tavsiye ederim. Çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcıya teşekkür ederim zamanında teslim ve kusurlu olmayan bir fırın gönderdiği için diğer satıcılarda örnek alıp bozuk malzeme göndermemeli herkes doğru olsa kimsenin canı yanmasa

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün vuruk kırık çizik geldi kolısı açık geldı daha once ıade edılmıs urun geldı

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bugüne kadar almadığıma pişman olduğum ürün. Tek kelimeyle şahane

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı.. satıcının satış sonrası ilgisi ve gönderdiği hediye çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Defrost özelliğini balık tavuz gibi ürünlerde denedim. Derin dondurucudan çıkarıp ilgili programı seçip gram ayarını yapınca zamanı zaten kendi belirliyor ters çevirme için bir süre sonra uyarıyor aynı şekilde çevirip devam ettirmeme rağmen buzu çözüyor ama bir miktar ürünü pişiriyor. Normal midir bilmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gelen ürün arka tarafındaki metal plaka yamulmuş idi. Çok iyi paketlenmiş olmasına rağmen böyle gelmesi, muhtemelen paketlenmeden önce böyleydi. Kargo paketinin dışında bir hasar görünmüyordu. İade etmek istemedim müsait zamanım olmadığı için. ürünün mekanik kısmında bir sıkıntı yoktu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memunum. Evet, içindeki ışık derecesi biraz düşük. Onun dışında çok güzel pişiriyor. Özellikle güveç tarzı, borcam/seramikte üstü kızaracak yemekler mükemmel oluyor, her şeyini çiğden içine katıp düşük ayarda fırın/mikrodalga kombin çalıştırınca nefis bir yemek çıkıyor yarım saatte.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç sorunsuz geldi kırıksız çiziksiz satıcı firmaya teşekkürler.kargo da hızlıydı

  • Trendyol aracılığıyla, 25.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Maalesef urun cok gurultulu, calistirdigimizda mutfakta duramiyoruz

  • Trendyol aracılığıyla, 13.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok ğüzel rengide aynısı👍

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung MG23F301TCR/TR 800W 23 lt Kırmızı Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung MG23F301TCR/TR 800W 23 lt Kırmızı Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat