Appscomm Z8 Royal Altın Akıllı Saat Yorumları

Appscomm Z8 Royal Altın Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.08.2019

    Şarj cihazını kaybettim nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2017
    Güzel Kullanışlı

    Saat piyasa değerine göre çok iyi özellikleri aynen yazdığı gibi telefona bağladıktan sonra telefona bakmak istemezdiniz şık görünüşü işe Harika gözüküyor kolunda varlığı yokluğu belli değil çok hafif ve şarj bakımından gayet güzel 3 gün gidiyor telefona bağlı kalındığı sürece. Tavsiye ederim iPhone 5s kullanıcısı olarak çok beğendim. Sadece eksik olarak gördüğüm şey titreşim özelliği olsa iyi olurdu .

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2016
    Gayet başarılı

    Ürünü aldığım gün kargoya verildi ve 1 gün sonra teslim aldım.Bu nedenle teşekkür ederim.Ekran genişliği bir saat için yeterince büyük.Bileğime tam oturdu ve de çok hafif ve şık bir ürün.Kordon ne ince ne de kalın tam ayarında.Ürünün rengine bayıldım.Ekranın tepkime hızı kabul edilebilir bir düzeyde.Saatin uygulama özellikleri tatmin edici seviyede.5 adet farklı tema var.Keşke bu temaların çözünürlüğü biraz daha keskin ve net olsa tadından yenmeyecek.Alınabilecek bir saat mi ? Evet.Kesinlikle bu fiyata bu saat alınır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2016
    Tek kelime ile harika!!!!

    Lg G3 telefonuma bağladım tüm özellikleri sorunsuz çalışıyor. Uyum sorunu olur mu diye merak etmeyin her akıllı telefonda çalışıyor ancak telefonunuzun android ise sürümünün 4.4 ve üstü olması gerekiyor. Görüntü kalitesi beklediğimden çok daha güzel. Bu fiyata on numara saat yapmış Appscomm.Çok uçuk ücretler ödeyip başka saatlere bakmayın hem zarif hem de hafif. Ekran büyüklüğü de en ideal seviyede. Ancak dahili kamerası ve wifisinin olmamasını dert etmeyin bu haliyle bile çok güzel. Kurulumu kutudan çıkan renkli kılavuza göre adım adım yapın sonra da güke güle kullanın. Kargo ise beklediğimden 1 gün önce elime ulaştı. Teşekkürler Hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.03.2016
    Kullanışlı

    LG telefon kullanıyorum. Google Playden indirdiğiniz uygulama ile şarj seviyesine kadar telefondan görebilyorsunuz. Bluetooth mesafesi 3-4 m seviyesinde. Şarjı da ortalama 1 gün kadar gidiyor. Görünüşü ve hafifliği için tercih edilebilir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Appscomm Z8 Royal Altın Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Appscomm Z8 Royal Altın Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat