Ferre S1140CE-S SPR 600 2'li Ankastre Set Yorumları

Ferre S1140CE-S SPR 600 2'li Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 18.10.2019
    Beş Yıldız

    Güvenilir mağaza,hızlı güvenilir güler yüzlü kargo,,sağlam ve eksiksiz teslim edildi teşekkürler,,

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2019
    Sıkıntı Yok

    Yerli Marka Yerli üretim sıkıntısı yok. Kumandası biraz uzaktan algılamıyor. Ferre marka ürünlerin Fm yazan kodlarını tercih etmeyiniz. Genel olarak fiyatına göre tercih edilebilir. Karbon Filtre ile borusuz bacasız kullanılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2019
    ferre

    Gayet başarılı muaazaam duruyor servis kurduktan sonra daha iyi duracak hepsiburada ve horoz logistice saygılarımı sunuyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    Gayet güzel

    Fırını ünlü bir markadan alıp bu ikiliyle kombin ettim gayet başarılı oldu. Tüm ankastre setini aynı ünlü markadan alsaydım iki katı para ödeyecektim ve davlumbaz bu kadar güzel olmayacaktı. Servis 20 tl davlumbaz ucu kesme parası aldı, montajdan önce de baca için alüminyum boru almamı söylediler. Servisin ilgisi iyiydi, aynı gün gelip kurdular. Marka takıntınız yoksa işinizi kesinlikle görecek bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2019
    Dört Yıldız

    Ürün fiyatına göre gayet iyi bir ürün . Aspratörün görüntüsü ve ses seviyesi gayet iyi. Servisin ilgi alakasından da memnun kaldım. Kargoda hiç bir hasar görmeden geldiği için de çok memnun kaldım. Hepsi burada ya ve horoz kargoya teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Ferre S1140CE-S SPR 600 2'li Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Ferre S1140CE-S SPR 600 2'li Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat