LG G Watch Yorumları

LG G Watch yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 28.09.2016
    Herşeyiyle başarılı

    Ürün tüm programlardan gelen bildirimleri ekranında hemen gösteriyor hazır cevaplar mevcut ve bunun haricinde saatin mikrofonundan istediğinizi söyleyip gönderebiliyorsunuz türkçe dilini mesajı ses ile yazma kısmında kullanılabiliyor fakat menü ve komutlar ingilizce onun dışında kargo hızlı mağaza ilgili alınabilecek en iyi akıllı saat ve en iyi mağaza.

  • NI1 aracılığıyla, 26.05.2016
    LG G WACTH

    Ürün çok güzel en son güncellemeden sonra süper oldu benim gibi teknolojiyi sevenler için tavsiye ederim, saat ekranın sürekli görünür olması harika bir özellik, bütün bildirimler anında kolunuzda, Kolumda gayet şık duruyor, yuvarlak olsa daha güzel olurdu ancak, ileride yuvarlağını alırım inşallah. Parası uygun, sadece pil biraz çabuk bitiyor onada katlanıcaz artık, Lg gerçekten başarılı bir ürün ortaya koymuş.

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2016
    Kesinlikle güvenilir bir satıcı

    Ürün kesinlikle ele alınınca kalite hissi uyandırıyor,ekranın köşeli okulu ve ppi değerinin düşüklüğü gibi eksiler fiyatı sayesinde görünmez oluyor.

  • NI1 aracılığıyla, 11.01.2016
    ÜRÜN YURT DIŞINDAN

    ürün gayet kullanışlı ama ingilizce biliyorsanız :) ürün çok basit kargolanmıştı ve ayrıca gönderen bölümünde ABD den geldiği yazıyor durum böyle olunca TÜRKÇE desteğide yok

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2015
    Tercih edilesi bir ürün

    su geçirmezlik, sesli komut ve kordon değişebilirliği ön planda. Fazla program olmasada android tabanlı olması cok buyuk avantaj. bir sürü ekran teması var markette.Uyarıların hepsi tam zamanında geliyor. sesli olarak cevap yazabılmek çok kolay ve güzel oluyor tabiki internet olmak kaydı ile

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG G Watch kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG G Watch yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat