Hoover HDM656WTK+ HGVL 6040W-1 + HOT 3161 WI Beyaz Ankastre Set Yorumları

Hoover HDM656WTK+ HGVL 6040W-1 + HOT 3161 WI Beyaz Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 17.06.2019
    kaliteli ürün

    ürün kaliteli ve sorunsuz

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2019
    sorunsuz alışveriş

    urun bir günde elime ulaştı. düğme ve emaye ızgara kalitesi biraz düşük. renk çok güzel.fiyat performans açısından alınabilecek en iyi ürünlerden. servis bigün sonra kurulumu yaptı. kullandıktan sonra da inşallah memnun kalırım.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2019
    Fırının arızalı olması üzdü

    Ürünler güzeldi, ancak fırının ana kartı arızalı çıktı, servis fabrikasından yenisini istedi, inşallah gecikmez, sorunsuz kurulur

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2018

    Hızlı gönderi için teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2018
    Sorunsuz pişirme

    Sipariş verdikten 48 saat sonra ürünler elimdeydi. Hızlı satıcı teşekkürler. Ancak ocak ve fırın sadece köpük koruma ile sarılmış haldeydi. Keşke ambalajında gönderilseydi. Paketler servis tarafından açıldığında bir sorunla karşılaşırsam mağazanın yardımcı olacağı hakkında internet yorumlardan dolayı içim rahat.

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2018

    kurulum yapıldı servisi çok ilgilendi teşekkür ler

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2018

    Ürünü yorumlara bakarak anneme aldım açılıp kurulumu yapılmadı ama iyi olduğunu umuyorum

  • NI1 aracılığıyla, 17.09.2018
    şık bir set

    ürün beyaz mutfağımızda çok güzel durdu davlumbaz şekli hoş ve kumandasi var, ocak emaye ızgarali model döküm istemeyenler bu seti almali gaz kesme emniyeti çok güzel çalışıyor, fırını 8 programlı bu gün ilk defa kullandık çok güzel ve hızlı sekilde pişirdi. uzun süre araştırıp incelerek aldik muadillerine gore kat kat üstün gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2018
    hersey anlatıldığı gibi

    daha kurulum yapılmadı yeni ev için aldım 1.5 ay sonra inşallah

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2017
    Ankastre set

    Ürün gayet şık, firma çok ilgili. Kargo çok hızlı. sipariş verdim ertesi gün ürün geldi trabzona. ufak bir sorun çıktı davlumbaz da firma hemen değişimi yaptı. ocağında emayelerinde ufak deformeler var ancak yetkili servisi değişimini yapacak. müşteri memnuniyetine çok önem bir firma. fırını 1 kere kullandım bir sorun yok. zamanlayıcısı var, mesela yemeği içine koy 45 dakikada pişeceğini ve saat 18:00da hazır olmasını ayarla çık evden fırın 17:15te çalışıp 18:00da kapanıyor bu özellik tüm markaların fırınlar olan genel bir özellik mi bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2017
    Cok Begendim

    Cok kirilgan urunler oldugu halde oyle guzel paketlenmis ki en ufak cizik bile olmaksizin teslim aldim. Kargoya ayni gun teslim edilmesi hazirda bir guzellik iken servisin saat gec olmasina karsin ayni gun gelip kurulum yapmasi hakikaten buyuk memnuniyet dogurdu. Set icinde en dikkat ceken set fiyatinin birkac katina farkli markalarda bulacaginiz ozellikleriyle "firin" olacak! Ocak goz alici guzellikteyken davlumbaz mutfaginiza isilti verecek! Magazaya gonul rahatligiyla guvenebileceginizi diger yorumlarla birlikte anlayacaksiniz. Eger yine de iciniz rahat etmezse benim gibi siz de magazayi arayin ve nezaket ile ilginin bilesimiyle sizi karsilayan magaza yetkilisinden detaylari dinleyerek guveninizi pekistirin. Urunler icin kisa sureli kullanimima ragmen simdiden buyuk memnuniyet duydugumu ve aynen magaza gibi servisin de bu memnuniyeti katladigini ifade edebilirim. En nihayetinde; bu fiyata bu urunleri bu hizmet kalitesiyle sunduklari icin tesekkuru borc bilirim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HDM656WTK+ HGVL 6040W-1 + HOT 3161 WI Beyaz Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HDM656WTK+ HGVL 6040W-1 + HOT 3161 WI Beyaz Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat