Teka HAK 625 N + HEL LUX 60 4G AI AL L + TVT 60 Ankastre Set Yorumları

Teka HAK 625 N + HEL LUX 60 4G AI AL L + TVT 60 Ankastre Set yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    orta sınıf

    biz de set olarak almıştık. 1 hafta sonra ocak ile tezgah arasından çatal kaşık çekmecesine su kaçırmaya başladı ve servis birşey yapamayız diyerek salladı. fırının pişirmesi kesinlikle vasat diyebilirim. 1yıl sonra da ocak üzerindeki döküm parçalar erimeye başladı. Fotolarını gören merkezdekiler ona da darbe olmuş dediler. Ocak kulplarının üzerindeki krom parcalar düştü, hadi onu yapıştırıp geçtik. davlumbazın camı hatalı geldi neyse ki paketi servis açtı da yenisi geldi. sonuç olarak pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2018
    Bir Yıldız

    Davlumbazı tavsiye etmem kimseye. Tuşları dokunmatik . İşim bittikten sonra kapatıyorum 5-10 dk sonra geri kendi kendine açılıyor. Ara sıra gecede açıldığı oluyor. Ayrıca çekiş gücünden de hiç memnun değilim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Teka HAK 625 N + HEL LUX 60 4G AI AL L + TVT 60 Ankastre Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Teka HAK 625 N + HEL LUX 60 4G AI AL L + TVT 60 Ankastre Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat