Arçelik K3282-IM 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yorumları

Arçelik K3282-IM 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(349 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Arçelik cay makinesi

    bugün teslim aldık ikigün içinde geldi akşam üzeri denedik kaynama yaparken ses fazla cikartiyor sonra sicakta sessiz kullanişli çay lezzetli soğumadan icebilisinz tavsiye ederim fiyat uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün orjınal gayet iyi

    ürün orjınal gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    3 aydır kullanıyorum. kettle olarak ta kullanıyorum çok memnunum. tek memnun olmadıgım konu dışı çok fazla su lekesi oluyor onun dışında ısınması falan hızlı güzel.arçelik zaten belli ediyor kendini.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sorunsuz ürün

    Çayı gayet güzel demliyor. hiç düşünmeden alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    Üründen gayet memnunum, herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Arçelik Çaycı işinizi görür

    Ben daha önce başka bir markanın çaycısını almıştım ama kısa süre içerisinde bozuldu.Arçelik ise gayet iyi ve kaliteli bir çaycı, akıtma yapmıyor. Belli bir sıcaklıkta suyu sıcak tutuyor. bence bu iş için gayet iyi, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Zaten bildiğim bir üründü gayet güzel ve memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre fena sayılmaz

    Kaynatırken çok ses yapıyor bendeki problem bu Onun dışında başarılı bir ürün Çay damlatmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    İşyerimizde kullanıyoruz çaya susamıştık resmen Süper kaliteli süper hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo hızlı

    Ürünü henüz kullanmadım. Yorumlara bakarak ürünü tercih ettim. Paketi iyi paketlemişti çok korunaklı geldi fakat sanırım satıcıda ürünün paketi beklediği sürede yıpranmış olmalı ki bazı bölümlerinde kartonu darbe yemiş. Buna bağlı olarak iyi paketlenerek geldi. Demlik kısmının inoxunda bazı çiziklere rastladım fakat bu sorun oluşturmadı. Nasıl olsa kullanılırken de birkaç çizikler oluşacak. Genel anlamda hızlı geldi ve dış paketleme iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün ve site mükemmel

    Sessiz çalışıyor, çay doldururken yere akıtmıyor. Ürünün kalitesi özellikle de çeliği mükemmel. Türkiyenin her köşesine güvenli ve hızlı alışveriş imkanı sunan siteye teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    İki yıldır kullanıyorum, çok memnunum. Üsttekinin kapağının alttakine de uyması çok önemli bir detay. Ayrıca doldururken fazla da eğseniz ağzından akmıyor. Sıcak tutma özelliği en sevdiğim yanı. Düşünmeden alın, fiyat da uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Gayet iyi makina eksiksiz hızlı teslimat

    Pazartesi akşam sipariş ettim Çarşamba teslimat yapıldı ürün gayet güzel eksik parçası yok koruyucu ile paketlenip gönderilmiş. Herşey çelik sadece demlikteki süzgeçte biraz plastik mevcut daha öncede aynı makinayı 5 yıl hiç bozulmadan kullanmıştım bi 5 yılda bunu kullanırım diye düşünüyorum herkese tavsiye ederim hem yerli hem kaliteli hemde fiyatı uygun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Gayet kullanışlı, sağlam. Kesinlikle tavsiye ederim. Normal bi kettle nasıl ses çıkarıyosa buda çıkarıyo. Çayı acıtmıyor, posası bardağa gelmiyor. Biz çok memnun kaldık, çeyiz içinde aldık. Herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    çeyizim için aldığım bu ürünü gerçekten çok beğendim...alt üst çelik olması büyük avantaj...rendi tasarımı kullanısı çok güzel..içinde altında ve üstünde ayrı ayrı süzgeçleri var pratik kullanışlı bir ürün.Zaten arçelik kalitesi de tartışılmaz kaçırmamanızı tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    eskidikce yenisini alıyorum. çok memnunum piyasadaki en uygun fiyat da buradaydı ertesi gün de elime geçti. çok memnunum, teşekkürler emeği geçenlere....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çay her zaman ideal sıcaklıkta, kullanımı kolay. Bardağa doldururken sızma yok. Hafif tasarlanmış, en dolu halinde bile kolları yormadan kullanılıyor. Arçelik’in en kullanışlı ürünü bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    en iyisi

    piyasada bu ürünün başka benzeri yok. çay makinesi istiyorsanız, hiç düşünmeyin, bunu alın.fiyat-kalite kıyaslamasında bundan daha iyi bir ürün bulmanız imkansız. ben ikinci kez bu ürünü alıyormu ve çok memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çaydanlık keyfine iyi bir alternatif

    Ürün süper hızlı kargoyla 2. iş gününde elimdeydi. Su ısıtıcısı vb. ürünlerde kesinlikle içerisinde plastik madde bulunmayan, suyun plastikle temas etmediği ürünler kullanılmalı; Inox makinede de çaydanlık kapağı hariç hiçbir plastik aksam yok. Ürünün saklanabilir kablosu vb. detayları güzel tasarlanmış, sadece demliğin içi yuvarlatılmış olduğu için kenar köşede kalan çay yapraklarını temizlemek biraz zor. Ürünün su ısıtma hızı ortalama, ancak oldukça sağlıklı bir ürün ve çay keyfine klasik çaydanlığın haricinde iyi bir alternatif sunuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı kargo, sorunsuz ürün. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K3282-IM 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K3282-IM 1650 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat