Arzum AR391 Beyaz Otomatik Çay Makinesi Yorumları

Arzum AR391 Beyaz Otomatik Çay Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(93 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Pratik çay demleme

    Ürünü yeni aldım, için çay yaptım, zaman ayarlı olduğu için yaklaşık 20 dakika zamanda çay demliyor. Hemen çay isteyenlere değil ama programlama yaparak istenildiği saatte çay hazırlayan bir alet. Fiyatı uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper hızlı gönderi

    ürünü salı 27 ocak sipariş verdim 28 inde eve geldi.karabük de oturuyorum.süper yaaa.

  • HepsiB. aracılığıyla
    şaşırmadım..

    Gayet güzel ve beklentileri oldukça karşılıyor, çay kendi kendine demleniyor, bizede keyifle içmek kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet güzel

    zaman ayarlı olması dolaysıyla almıştık. çayın tadını beğendik. kullanımı kolay. çok işimize yaradı.ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper

    programladığınız saatte çayınız hazır. bu fiyata böyle bir ürün kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çay demlemede son nokta

    Ürünü aldığım günden bugüne büyük bir zevkle kullanıyorum. İstediğim zaman mükemmel bir şekilde demlenmiş çayım hazır. Hemde hiç bir zaman ayırmadan. Çayımın demlenmesini istediğim saati ayarlıyorum hepsi bu kadar. Arzum391 çay robotum hepsini hallediyor, bana sadece çay keyfi yapmak kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok kullanışlı süper bir ürün

    hepsiburadaya teşekkürler. ürün gayet kullanışlı ve piyasa fiyatlarına göre çok çok uygun hepsiburada farkıyla almış olduğum üründen gayet memnunum herkese de tavsiye ediyorum kendiliğinden ve istediğiniz saatte çay demlemenin keyfi paha bçilmez

  • HepsiB. aracılığıyla
    sabah çayınız hazır

    Çok güzel bir ürün. Fiyatına göre çok iyi. Saatini ayarlayıp sabah kalktığınızda çayınız hazır...

  • HepsiB. aracılığıyla
    tek kelimeyle harikaaa

    çok begendik çay istediğimiz zaman hazır ve çok lezzetli fiyatı da piyasanın çok altında kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir urun, beklentinizden ote

    İsyerinde kullanmak icin basit birsey ararken umdugumdan daha iyisini buldum. Cayi cok guzel demliyor. İnanilmaz pratik, temizligi cok kolay. Filtre kahve icin de kullaniyorum. Yalniz kahve filtresi olsa daha iyi olurdu. Hem cay, hem kahve makinasi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel Ürün

    Ürünü zamanında teslim aldım. Daha sonraki zamanlarda kullanacağım için henüz çalıştırmadık ama görünümü şık, kalteli bir ürün olduğu her helinden belli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Plastik yerine Metal olsaydı Daha iyi olabilirdi.

    Çalışma, çok az katkı ile hızlı ve mükemmel Çay demleme. Ama Metal süzgeç üzerinde adi plastik bir sap, Alttaki su ısıtıcının da metal olması gerekirken plastikten olması hiç yakışmıyor. Ayrıca demliğe üstten gelen suyun kaynatıldığı bölüm de plastik. Bence bunları metale çevirmelisiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güvenilir ve sözünde duran

    teşekkür ederim güvenimi kazandılar ve piyasa fiyatının çok çok altında satın aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu fiyata gayet başarılı ama tek eksiği var!

    Bu kategorideki tüm ürünleri inceledim, en gelişmişleri bu ürün ve Arçelik çay robotu, ama fiyat olarak neredeyse Arçelikin üçte biri... 2 haftadır kullanıyorum, çok şık ve işlevsel, plastiği gayet kaliteli. Tek bir eksiği var, Türkiyede zırt pırt elektrik kesildiğini dikkate almamışlar, bu nedenle elektrik kesildiğinde programlama da sıfırlanıyor, yani sabah şu saatte çayım hazır olsun diye programlayıp da gece elektrik kesildiyse çayı unutun... Oysa dahili pili var ve saat sıfırlanmıyor, yazılımı buna göre yapıp programı hafızasında tutsaydı 10 üzerinden 10 yıldız verirdim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli ve cazip

    Ürün oldukça kaliteli ve fiyatıda uygun. Kettle fiyatına çay robotu. Annem ve halama aldım. oldukçada memnun kaldılar. 3-4 kişilik çayı seven bir aileye yeten bir hacmi var. tevsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mis kokulu taze çay.

    ürünü alalı 1 ay kadar oldu. iş yerinde kullanmamıza rağmen her zaman taze çay içme fırsatı yaratıyor. zaman ayarlı olması harika. işe geldiğimizde çay hazır bizi bekliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Porselen demlik lezzetinde çaylar

    Çok kısa surede demlenen cay, acımadan bir kac tur tuketilebiliyor, tek sorun suyun kaynama sesi biraz fazla duyuluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yıllardır kullanıyorum. Harika bir cihaz. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler hepsiburada ekibi

    Hepsiburada ekibine çok teşekkür ederim. Ürünü sipariş etmem ile gelmesi bir oldu. Ayrıca ürün çok iyi bir şekilde kutulanıp gönderiliyor. Piyasaya göre en fiyat hepsiburada da. Düşünülmeden alınması gereken bir cihaz. Teşekkürler hepsiburada.com ....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çayın hakkını veriyor.

    Ürünün iki haznesi var. Biri çaydanlık, biri demlik için. Suyu kaynattıktan sonra demliğe suyu diğer haznesinden dolduruyor. Yaklaşık 4 kahve kaşığı çay için 1/2 çizgisine kadar doldurmak iyi geldi ve tam dört bardak çay verdi. En çok 60gram çay konulması öneriliyor. Bu da 24 bardak çay demektir. Eh, yeterli... Son derece ekonomik demliyor. En ucuz çayı bile güzel demliyor kesinlikle. Kitabında söylediği gibi süzgecine koyduğunuz çayı yıkamak lazım. Sonuç daha iyi oluyor. Sıcak tutması en çok 70 dakika. Sonra kendisini kapatıyor. Bu benim gibi unutkansanız çok iyi. Açık unutup evden çıkmanız halinde güzel bir koruma. Kesinlikle tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR391 Beyaz Otomatik Çay Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR391 Beyaz Otomatik Çay Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat