Arzum AR346 Çay Sefası 2000 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox Yorumları

Arzum AR346 Çay Sefası 2000 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(223 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    ürünün çelik olması güzel üst demliği cam olanların kırılma tehlikesi yüksekken bunu uzun yıllar kullanabilirsiniz ama demlik damlatıyor bardağa çay koyarken onun dışında güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı ve nefis çay süper ...

    hızlı ve nefis bir cihaz eşim çok mutlu oldu ... daha önce çayın altı kısık çay kaynadı su bitti gibi dertler vardı şimdi böyle bir sorun yok ... yaşasın arzum çay sefası ...

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Arzum AR-346 Çay Sefası Çay Robotu işyerlerinde kullanılabilecek, indiriminden dolayı uygun fiyatlı bir ürün. İsminden de anlaşılacağı gibi çay sefası yapmak isteyenler için..

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇAYI SEVENLERE

    Çok çay içenler misafiri çok olanlar veya benim gibi her sigaranın yanında çay arayanlar için her daim demli çay, ürün güzel kaliteli piyasadaki benzeri plastiklerden çok daha kullanışlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    almak lazım

    bu ürünü daha öncede kullanıyorduk ve hiç pişman olmadık şimdi ise kardeşime alıyorum bence herkzin evinde olmazsa olmazı süper bir çay keyfi yaşatıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    Düşünüdüğümden daha güzel çıktı, termostatlı olması ve üzerinde yanan ışıklardan çayın kaynamasını çok net bir şekilde göstermesi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok kaliteli ve kullanışlı

    Bu tarz bir ürün almak isteyenlere tek tavsiyemdir. Çok kaliteli ve çok kullanışlı, diğer çelik demliklerde olmayan su göstergesi, gösterge ışıkları işinizi çok kolaylaştıracak. Görüntü olarak da çok şık duruyor. Demliği küçük mü olur diye düşünüyordum ama oldukça geniş çıktı :) Ofiste kalabalık bir grup kullanıyoruz, herkese yetiyor..

  • HepsiB. aracılığıyla
    ARZUMUN ÜSTÜNE TANIMAM

    Arzumun ürünlerini her zaman beğenerek alıyor ve kullanıyorum.Bu üründede yine işçilik ve malzeme kalitesini göstermiş.Herkese tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Çayınız hiç bi zaman soğumıcak:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Arkadaşlar,ürünü 1 yıl önce hepsiburadan indirimli haliyle almıştım ,1 yıldır hiç sorunsuz kullanıyorum,çayın tadı gerçekten çok güzel bence,pilastik olanlara göre farkı var,çokta estetik,hoş bir görüntüsü var,ışıkları güzel görünüyor,ben çok titiz bir araştırma yaptıktan sonra bu ürüne karar vermiştim,kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çayıı nefis

    ürübü alalı 4 gün oldu kullanımııı çok güzel ve çayıda çok iyiiii demliyooo ayrıca çok şık bir ürün ofiste kullanıyoruzzz çay ocağından kötüüüü çay içmekten kurtuldukkk herkese tavsiye ederimmmm

  • HepsiB. aracılığıyla
    beklentileri karşılıyor...

    birkaç gündür kullanıyorum ve gayet memnunum...hem kısa sürede hem de tadını kaçırmadan yapıyor çayı...sıcaklığını koruması artı bi özellik..alt kısmının plastik olmaması da önemli bence....alın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    düşündügüm gibi

    aklımdan hep netten alıyorum ya işe yaramazsa geçiyordu ama ürün iyi en sevdigim ışık ikazı renk degiştiginde işlem tamam diyor sürekli kontrole gerek yok paslamaz kalitesi de daha ne olsun ama en ekonomik bu sitede idi ondan aldım:))tşkler hepsiburada ve çalışanlarına ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyata göre çok iyi

    aynı ürün dükkanlarda 200e yakın fiyatla görüyorum etiketlerde.evlendiğimde almıştım 7 ay oldu hiçbir sorun yaşamadım.malum çay lekeleri arada uygun temizleyicilerle temizlenmesi gerekiyor.sorunsuz kullanılabilecek bir ürün tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tek kelime mükemmel

    günde en az 15-20 fincan çay içen birisiyim. normal çaydanlıktan hiç bir farkı yok. akıtma yok. akınttığını söyleyenler beceriksiz Türk hanımları :) .... kafanızda hiç bir soru işareti olmadan alın memnun kalınca Allah razı olsun diyeceksiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzell

    çok memnunum çok güzel çayı herzaman sıcak sıcak yanınıza koyup istediğiniz kadar içebiliyosunuz. ilk kaynama esnasında biraz ses yüksek çıkıyor ama benim için sorun değil. almayı düşünenlere tavsiye ederim. :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    çay severler için güzel ve ekonomik

    1 yıldır filan kullanıyorum. indirime girdiğinde almıştım. benim gibi çayı sıcak sevenler için sıcak tutma fonksiyonu ideal. 1 defa arıza yaptı su kaçırmaya başlamıştı. servise götürdüm 2.günde teslim aldım yeni su haznesi ile değiştirdiler. kireçlenme için 1-2 haftada bir limon tuzu ile temizlenmesi şart. bence bir kusuru var, üst demlikten çay alırken dökülmemesi için dikkatli koymak gerekiyo. ben aldığıma pişman değilim hem su ısıtıcısı hem sıcak içecekler için vazgeçemediğimiz bir ürün oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hediye

    eşime dogum gunu hediyesi olarak aldım metal olmasıgayet güzel çayı yemen sogutmayacagını düşünüyorum hediye olarak aldı ancak en cok ben kullanırım sanırım:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok şık kullanışlı

    bu ürünü arkadaşım için aldım ürünü kullanınca çok memnun kaldı ayrıca yanan mavi ışığı ayrı bir şıklık katmış.almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kalmadım

    Ürünle ilgili iki şikayetim var. İlki demlik kısmının çay doldururken akıtıyor olması : demin miktarı çeşitli seviyelerdeyken de doldurmayı denedim. Demi doldurma hızıma da dikkat ettim, hızlı doldurdum, yavaş doldurdum ama her türlü akıttı. Hatta kapağını tam kapatmadan doldurmayı da denedim ;fakat bir şey değişmedi. Kullanıcının biri , akıtma şikayetinde bulunanların demligi çok doldurduğunu söylemiş ama çok büyük bir demlik olmadığı için, deliklerden aşağı seviyede demlemek yetersiz kalıyor, dört kişilik misafirimi baz alarak söylüyorum . Ikincisi ,Isıtma modu da suyu sürekli düşük hızda kaynatiyor dolayısıyla çay bir zaman sonra aciyor. Benim tecrübem bu şekilde oldu. Ürünün tamamen çelik olması çok güzel fakat kullanım konusunda ben çok sıkıntı yaşadım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bence mukemmel

    Ürünü aldım çok begendim verdiğim paraya değdi hiç bir sorun yok 2. sini hediye alıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR346 Çay Sefası 2000 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR346 Çay Sefası 2000 W 0.7 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat