Arzum AR2022 Metalium 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Arzum AR2022 Metalium 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(175 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hasarlı ürün

    Ürün söylediği gibi hemen kargoya verildi elime ulaştı. Ürünün paketlemesinde herhangi bir problem yoktu. Paketi açtığımda, alt ayaklardan birinim kırık olduğunu ve kırmızı üst gövdenin bir bölümünün ezik olduğunu gördüm..

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    Başarılı.

    Kısa sürede ısınıyor ve tostları kızartarak yapıyor. Biz memnun kaldık. Ekmek kızartmak için farklı makine kullanıyoruz.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.02.2023
    Döküm tabanlar sabit. Ayrılıp yıkanabilir değil.

    3 sebepten ürün hakkında olumsuz düşüncelere sahip oldum. 1. Döküm tabanlar sabit, sökülüp yıkanabilir değil. 2. Bastırma koluna kuvvet uyguladığınızda makinanın arka tarafı havaya kalkıyor. Devrilecek gibi oluyor. 3. Üst kısmı dik pozisyona getirdiğinizde akan yağlar makinanın arka tarafından tezgahın üstüne damlıyor. Kırıntılar arka tarafa dökülüyor. Bunların dışında güzel ve şık.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.01.2023
    Îyi

    İki tane sıkıntı mevcut.Birincisi üst kısımda kapak sacı oldukça fazla ısınıyor.Bu el yakmak için yeterli.İkincisi denge sorunu.Makina öne doğru eğimli ve kol bastırıldığında,öne eğiliyor.Bunlara dikkat edilirse çabuk ısındığını ve güzel tost yaptığını ve ekmek kızarttığını söyleyebilirim.Genel olarak memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2022
    Keyifli bir alışveriş

    Hızlı kargo ve ürün de tam beklediğim gibi teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.09.2022
    Plakalar döküm

    Cok güzel biz cok memnun kaldk çok şık ayrıca içi teflon değil döküm. Biraz ağır ama kaliteli.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.08.2022
    Hızlı ısınıyor

    Ürün çalıştıdığınız an ısınıyor nerdeyse, üzerine hiç baskı uygulamadan incecik tost yapıyor ızgaraları çıkabilir olsa daha iyi olabilirmiş ancak fazlasıyla yeterli temizlenmeside kolay döküm ızgara ve oldukça ağır.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.08.2022
    döküm olması avantajı

    ürünün döküm olması buyuk avantaj saglık acısındanda teflondan artık bıktık.cabuk ısınıyor geç soguyor fakat kıtır kıtır olması ıcın ayarının yuksek olması lazım diğer kısımlarda pek tat vermiyor. genel anlamda memnun kaldım

  • Amazzon aracılığıyla, 22.07.2022
    Hızlı ısınıyor ve neredeyse 6 adet tost ekmeği alabiliyor

    Çok şık ve kaliteli bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) mukemmel

    Olumlu yönleri: Ürün çok iyi. Yapismayan olmasına da bir kat daha kaliteyiartiriyor. Çok beğendim. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.03.2022
    F/P Ürünü Denilebilir

    Teslimat her yönüyle gayet başarılıydı. Makineyi iki gündür test etme fırsatı bulduk ve şimdilik memnunuz. Alüminyum döküm olduğunu da belirteyim.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2022
    Kaliteli

    Çok hızlı ısınıyor ve çok kolay temizleniyor. Plaklar çok aska yapışma olmuyor. Ayrıca amazzon harika paketlemiş. Çok iyi muhafaza edilmiş. Teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 19.02.2022
    Süper

    Kaliteli sağlam ürün oneririm

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi bir ürün aldım hiç pişman olmadım çok hızlı kargo ve iyi paketleme ama eksik parça gelmişti sonra hemen eksik parçayı kargo ile gönderdiler çok teşekkür ederim çok iyi bir site tavsiye ederim herkese

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2021
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Yeni bir tost makinesine ihtiyacım olmaya başladığında bu ürüne denk gelip aldım. Keşke daha önce alsaymışım. Çalışma performansını çok beğendim. Duruşu çok güzel. Gayet hızlı ısınıyor. Çok fazla elektrik harcamıyor. Plaklar için temizleme spatulası var ve bu sayede kolaylıkla temizleniyor. Herhangi bir problemi yok. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    malzeme kalitesi iyi ızgaraları çıkmadığı için bu ürünü tercih ettim ızgarası çıkan modeller belki temizlemesi daha kolaydır ama sağlamlık açısından bu model daha iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Tost makinem geldi. Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak eden bir ürün. Ben çok beğendim. Plaklarının döküm plaka olması çok güzel ve aynı zamanda sağlıklı. Bunun dışında ızgara özelliği olmasını da çok sevdim. Isıtma derecesi farklı pişirmeler için ayarlanabiliyor ki bu da çok güzel. Motoru gayet güçlü. Fazla elektrik harcamadan çalışıyor. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beklediğim gibi geldi basarili

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çocuklar çok kullandığı için çabuk deforme oluyordu diğer kullandığımız ürünler. Günlük kullanım için gayet ideal çok memnun kalırsınız ısıtma sistemi çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2021
    ,tşk. ler

    Olumlu yönleri: Güzel ve kullanışlı bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR2022 Metalium 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR2022 Metalium 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat