Schafer Marmor Nostalgie Waffle 1600 W 5 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah  Yorumları

Schafer Marmor Nostalgie Waffle 1600 W 5 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tost yapmadık henüz ancak waffle gayet güzel oldu..:) plakaların çıkması da ayrı bir güzellik. çok araştırarak aldım, plakaları çıksın istiyordum.. sadece plakaların oturtma kısımları çabuk bozulacak gibi geldi biraz.. dikkatli kullanılırsa sorun olmayacağını düşünüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün iyi kargo kötü

    Ewet ürünü aldım ilk başka pilastil kokusu yapdı sonra düzeldi waffle yaptım iyi makine güzel tavsiye ederim ama kargolama cok KÖTÜ sadece kutu ezilmiş olarak geldi ?? satıcı bu konunun üzerinde dursa iyi olur iyi alış verişler ??

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2020

    Kaliteli ve güzel bir ürün tavsiye ederim. Mağaza ilgili mağazaya ayrı teşekkür ediyorum. Not: 1 ay kullanım sonrası tost plakaları karardı hiç bir şekilde eski rengine gelmiyor. sanki sürekli pis yağlı gibi gözüküyor ama yine de kullanımda sıkıntı çıkmıyor sadece rengi değişiyor. Waffle plakaları gayet güzel sorunsuz. (Bunu okuyan sayın yetkili reddetme sebebi ürünün gerçek sonucunu söylüyor oluşum mu? Gerçekten olanları yazdığım gerçek kullanıcı yorumu olan bir durumu paylaşamıyorsanız yazık size. gerçekten acıdım)

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    Beş Yıldız

    Ürünü çeyizim için aldım, gayet güzel paketlenmişti. Henüz kullanmadı ancak markaya güveniyorum. Kargo iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2019
    Alışınca sorun yok!

    Ürün makul bir sürede geldi. Paketleme ve malzeme kalitesinden memnunuz. Ev kullanımı için ideal. İlk denemede mükemmel waffle yapmayı beklemeyin. Her yeni şeyde olduğu gibi bunda da bir öğrenme süresi var. Mesela zaman zaman yaşanan ve tam olarak nedenini çözemediğimiz yapışma sorunu gibi. Biz bunu waffle yuvalarını önceden yağlama ve harcı dökmeden önce makineyi iyice ısıtma ile çözdük. Tavsiyem harç haznesini tepeleme doldurmamanız. Yapışma olduğunda asla metal değdirmeyin. Isıtmaya devam edip harcı kıtır hale getirince tahta spatula veya kürdanla bir kenarından kolayca çıkarabilirsiniz. Keyfini çıkarın. Ürün hiç fena değil!

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2019
    Süper Ürün

    Ürün gayet güzel ve kullanışlı. Waffle ve tost özelliğinin birada olması nedeniyle tercih ettim. Tostu henüz denememiş olsamda harika waffle pisiriyor. Özenli paketleme ve hediye için satıcı firmaya ayrıca teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.02.2019
    cok iyi

    ben cok begendim waffle da yaptim tost ta yaptim ikiside cok guzel oldu plakalar cok kaliteli ozellikle tost kismi waffle da hicbir yapisma olmadi daha gevrek olmasini isterseniz waffle hamuruna nisasta ekliyebilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.10.2018
    Memnun Kalırsınız...

    Ürünü çok beğendim. Waffle çok güzel oldu. Tost plakalarını henüz deneyimlemedim. Ancak plakalar çok kaliteli, takıp çıkarması şimdilik biraz zor ama zaman içinde yumuşayacaklarını düşünüyorum. Hem tost, hem waffle makinesini bir arada arayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2018
    MEMNUNİYET

    ÇOK KALİTELİ TAVSİYE EDİYORUM TEŞEKKÜRLER

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2018
    Mükemmel

    Bazı sitelerde olumsuz yorumlar var. Sakın inanmayın. Plakalarının kalitesi çok iyi. Cihaz oldukça yeterli. Doğru tarif ile kesinlikle yapışma Yok waffle da. Kampanya ile çok uygun fiyata aldım. Hatta teşhir ürünü mü diye endişelendim ama boşa endişelenmişim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2018
    Beş Yıldız

    waffle ve tostu aynı kalitede yapabilen bir ürün çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.01.2018
    5 yıldız

    Hem tostu hem waffle gayet iyi eğer beğenmeyen varsa o bence hamur tarifini gözden geçirsin ??

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2018
    ALMAYIN

    Waffle berbat kesinlikle parasını hak eden bir ürün değil temizliği zor waffle çok yapışıyor her şeyi yaptım almanızı tavsiye etmem ben çok pişman oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2017
    Güzel alınabilir

    Hem tost hem waffle özelliği için tercih ettik.tost yapımı gayet başarılı.yanlız makinenin ısınması ve tostların hazır hale gelmesi yaklaşık 20 dakikayı buluyor.tost gayet lezzetli ve istenilen kıvamda oluyor.tek seferde 6 adet pişirmesi gayet iyi.yani küçük makinelerde olduğu gibi pişecek de sofraya servis edilecek derdi olmuyor.waffle ise ben markette hazır satılan karışımdan denedim.pişirmesi yine tostta olduğu gibi 20-25 dakikayı buldu.dışarıda yediğimiz gibi çıtırlıkta bir hamur olmuyor ve kızarması gerçekleşmedi. ancak şekli güzel ve üzerini süslediğinizde çarşı waffle ını aratmıyor.kısaca profesyonel bi iş beklememek lazım.ama yine de aldığım için memnunum.ayrıca hızlı teslimat için h.b ye teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2017
    İyi fakat çok yavaş pişiriyor

    Ürünü beğendim . Ancak önceden ısıtmama rağmen çok yavaş pişiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2017
    Beş Yıldız

    hızlı kargo , kaliteli ürün teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2017
    Beş Yıldız

    Kullandım ve çok beğendim. Elime hemen ulaştı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Schafer Marmor Nostalgie Waffle 1600 W 5 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Schafer Marmor Nostalgie Waffle 1600 W 5 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat