Homend 1320 Grilliant Tost Makinesi Yorumları

Homend 1320 Grilliant Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 04.12.2020

    rezil bir firma. elektronik ortamda kaydedilmiş bir ürünü firmayı yeni satın aldık diyerek servis garantisi vermiyor. Ürünler sıfır kalite, üç beş ay sonra arızalanıyor. Bakalit ve döküm kısımları kırılıyor. Fatura vermeyip elektronik ortamda kaydettik diyerek vatandaşı kandırıp mağdur ediyorlar. Allah belalarını versin.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.02.2020

    Homend 1320 tost makinesi 2 yıl olmadan aynı arızayı ikinci kere verdi. Makine birleşim yerlerinden kırıldı. Zaten kırılmaması imkansız basit zayıf bir plastik malzemeden yapılmış. Çok beğenerek aldığım makine muhtemelen servis süresi dolduğunda çöp olacak çünkü aynı arızanın 3. Kez gerceklesmesi kesin. Servis olayına diyeceğim yok ancak ayıplı üretilmiş olduğum bir malin servisi ne kadar iyi olursa olsun verdiğiniz paraya yazık oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    Başarılı

    Gayet iyi. Makineyi sadece tost için kullanıyoruz. Çabuk ısınıyor. Temizliği kolay. Kaplaması alüminyum döküm olsa da iyi gözüküyor. Tostları yağsız yapmamıza rağmen ekmek kurumuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    Başarılı

    Et ızgara için ısısı yeterli değil ama balık ve köfte gibi daha az ısıyla pişirilebilecek ürünleri ızgara için tercih edebilirsiniz. Onun dışında tost makinesi olarak gayet başarılı. Temizliği ve ürün kalitesi de gayet yerinde görünüyor. İlk çalıştırdığınızda biraz yanmış plastik kokusu geliyor ama kullanım klavuzunda bile bu konuyla ilgili uyarı mevcut. Sorun edecek birşey mevcut değil. Sonraki kullanımlarda bir daha koku yapmamaktadır. Tavsiye ederim. Minik bir sanayi tipi tost makinesi görünümünde ve parasını hak eden bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2019
    ürün ulaşmadı

    ürün ulaşmadı 7 gün süre dolduğu için alışveriş tamamlandı ürün yok

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019

    Ürünü görsel olarak daha önce görmediğim için korkuyordum. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım. piyasada çok dandik malzemeler var 250 - 300 TL ye. inanın değmez bu ürünün yanından geçemez. fiyat ve performans on numara. tost ve ızgara için üretilmiş şirin bir makine. İlk çalıştırmada sıcak plastik kokusu geliyor fakat sonra geçiyor. panik yok. Kullanılan malzeme dayanıklı gözüküyor. plakalar çıkarılabilir fakat beklediğim döküm ağırlığında değil.

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2019
    zarif, şık ve kullanışlı.

    siparişi verdikten hemen 1 saat sonra kargoya verildi, ertesi gün elimdeydi. gayet güzel paketlenmişti. prize takıldığı an ısınıyor, büyük olmasına rağmen hafif ve çok şık bir ürün, diğer tost makinelerine kıyasla çok da makul bir ağırlığa sahip. plaklarının çıkabiliyor olması da ayrıca bir artı. çalıştırması çok kolay olan bir de zaman ayarı özelliği var. çok beğenerek aldım, hayal kırıklığına uğratmadı. hızlı kargo ve özenli paketleme için mağazaya, asla hayal kırıklığına uğratmayan kalitesi ve şıklığı için homend'e teşekkürler. düşünenler tereddüt etmeden alabilirler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1320 Grilliant Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1320 Grilliant Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat