Stilevs Bitost Granit 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Stilevs Bitost Granit 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(43 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok sağlam ürün. harika paketleme

    Olumlu yönleri: Ürün kendi paketi haricinde bi kutuya daha sarılıp kargolanmış. Sağlam eksiksiz teşekkür ederim. Satıcıyıda ürünüde tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.11.2020

    Tost makinasının alt ızgarası oturmuyor 2 defa servise görürdüm tamam yaptık deyip gönderiyorlar evde yine aynı problem ya sivas servisi iş bilmiyor yada makina sıkıntılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kullanmaya başlayalı 1 yıldan fazla oldu, kalitesinden ödün vermedi ve bana iyiki almışım dedirtti...

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    İyi fiyat

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.09.2020

    çok çabuk ısınıyor granit kullanışlı fakat kolu kırıldı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Bu tost makinesi o kadar çok işime yarıyor ki. Diyetteyim ve okula giderken kendime özel tost hazırlıyorum. Öğrenci için hem uygun hem de kaliteli bir ürün. Hızlıca ısıtıyor ve 5 dakikada yumuşacık ve sıcak tostum hazır oluyor. Kendim için çok memnun kaldığım ürün okulda tostlarla kilo alma derdim ortadan kalktı bu makine sayesinde. Ben sanırım diyete bir adım atmak için bu tost makinesini almayı bekliyormuşum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    SAĞLAM

    Olumlu yönleri: gerçekten çok dayanıklı bir tost makinesi yıllardır kullanıyoruz hala ilk günki gibi. Çabuk ısınıyor5 teflon kaplama, ızgara özelliği de çok iyi denemenizi tavsiye ederim. Memnun kalınacak bir model .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: sanayi tipi tost makinası. Kullanımı daha rahat oluyo, tostu basmak bu sayede çok raht oluyo. Pratik yiyecekler kolay ve kısa zamanda yapılabiliyor. Izgara özelliği de var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Tost makinemden çok memnunum. Hem rengi tasarımı hem de performansı gerçekten çok kaliteli. Aynı o dışarda büfelerde yediğimiz tostlar gibi tost yapıyorum gerçekten. Ayrıca ben sebze biber falan da çok yapıyorum çok memnunum. Temizlemesi de agyet kolay. Almayı düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Tostunu ve ızgarasını çok beğendim. Isıtma seviyeleri çok iyi hızlı bir şekilde tost yapabiliyorum, performansından memnun kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 07.04.2020
    Stilevs Tost Makinesi

    Ürünü beğendim, hiç sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ürün

  • NI1 aracılığıyla, 09.01.2020
    fiyatına göre en iyisi

    Ürün tam olarak aradığım ızgara tost makinesi hızlı ısınıyor kolları sağlam uzun ömürlü malzemeden yapmışlar umarum uzun yıllar kullanırım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: granit kaplama bir tost makinesi biz uzun süredir kullanıyoruz çokda güzel ayrıca ıszgara yapabilme özelliği de var. Kullanımı rahat ve basit.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2019
    gayet guzel

    ürün yerli 2000w gayet şık plakalar cikiyor granit 180' açılıyor yağ haznesi var tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2019
    FİYATINA GÖRE GAYET YETERLİ

    Çoğu iki katına satılan ürünlere göre gayet kullanışlı bir ürün, uzun süre marka yapmış isimlerden araştırdım en son bu ürüne karar kıldım ancak pişman da değilim gayet başarılı tost yapıyor.Biraz geç ısınıyor oda plakaların kalın olmasından kaynaklanıyor. Soğumasıda buna göre geç oluyor. Izgara özelliğini kullanmadım yaparmı bilmem.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2019
    (Ürünü satın aldı)

    almadan önce bayağı tereddütlerim vardı marka çok bilindik bir marka değildi çünkü, alır almaz ilk tostlarimi art arda yaptim performansi mükemmel ötesi çok çabuk ısınıyor herhangi bir yanma yapışma ile karşılaşmadım bence bu fiyata bu boyutta bu performansta bir ürün kesinlikle tercih edilebilir marka takıntısı olmayanlar için iyi bir seçenek, malzeme kaliteside güzel ızgara kısmına gelince henüz tecrübe etmedim ama memnun kalacağımı düşünüyorum. temizliği basit plakalar cikabiliyor ve atik yağ haznesi mevcut.

  • NI1 aracılığıyla, 07.12.2019
    bitost

    Daha henüz tost yapmadım. Sadece çalışıyormuş çabuk ısınıyorum diye denedim hemen çabuk ısınınıyor hemen soğumuyor. Granit plakalar ince değil gayet iyi görünüyor. Sadece açarken sol taraf daha sıkı gibi diger elimle tutup açıyorum. Yeni olduğu için de olabilir. Görünüşü aynı görseldeki gibi güzel. Ve kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2019
    kullanışlı

    cihazin acma kapama dugmesi olmasi cok iyi. kisa surede isiniyor tam acilabiliyor kilit mekanizmasi var yalnizca ilk seferinde ust tablayı cikardiktan sonra takması zor oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ayar yeri para kasasi gibi tıktık lı olmasi hosuma gitti. son kademeye aldigimda mutfağı isitti cok güçlü isitma.. yaptigi tostlar cok iyi. memnun kaldik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Bitost Granit 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Bitost Granit 2000 W 6 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat