Fakir SMS310 Beyaz Blender Yorumları

Fakir SMS310 Beyaz Blender yorum ve tavsiyeleri

(40 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.02.2020

    Olumlu yönleri: GÜZEL ÜRÜN

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.02.2020
    "asla tavsiye etmem"

    Olumsuz yönleri: Asla tavsiye etmiyorum kendim pastaciyim herseyi sicratiyor asla cirpamiyosunuz arti dayanikli degil cevirdigin yerden kiriliyor motoru sozde guclu ise yaramadiktan sonra..daha 1 dakika cirpmadan isiniyor basliyo kendi kendine dusuyor asla tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.01.2020
    "BİN PİŞMAN OLDUM"

    Olumsuz yönleri: Mixer ucunun takıldığı yerlerde daha 3.kullanımda sorun oldu,çırparken uçlar yerinden çıkıp düşüyordu.Servise götürdük yapıldı.Birkaç kez kullandım,bu kez de daha alttaki bağlantı yerlerinden çıkmaya ve düşmeye başladı uçlardan biri.Tek çırpıcı uçla iş yapıyorum,tekrar servise gitmesi lazım.Alırken iki ürün arasında çok bocalamıştım,burada yazılan olumlu yorumlardan ve ucuz olmasından etkilenip aldım fakat üründen nasıl nefret ettiysem markadan bile soğudum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2019
    "Çok İyi "

    Olumlu yönleri: Bu blender setini çok uygun fiyatlı olduğu için almıştım Açıkçası bu kadar dayanıklı ve sağlam olacağını tahmin bile edemiyordum Fakir marka Bu ürünü aldıktan sonra mutfağımda vazgeçilmezlerinden bir tanesi oldu diyebilirim gerçekten çok severek kullanıyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Çeyizim için aldığım, 1700 W güzel bir blender seti. Bıçakları keskin ve kaliteli. 600 ml ölçü kapasiteli kabı var. 2 yıl garantili bir ürün. Çırpma ve karıştırma için de mükemmel. 1100 W güce sahip. Gövdesi plastik ama çok kaliteli. Rengi de süper. Çeyizim için heyecanla aldım. Geldiğinde kutusunu açıp kontrol ettim. Çok beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2019

    Olumlu yönleri: Çok güzel tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2019

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo,çok güzel bir ürün. İlgili bir satıcı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2019
    "performansı çok düşük"

    Olumlu yönleri: Sağlam teslim edildi,yazlık İçin geçen Temmuz’da aldım,bu Temmuz’da kullanmaya başladık.Yumurta,krep çırpılabilir.Domates doğranabilir. Olumsuz yönleri: Ürün kek bile çırpmıyor,sadece yumurta çırpabildi.Doğrayıcı soğanı bile doğrarken zorlanıyor.Çalışırken çok garip ses çıkarıyor,her an bozulacakmış gibi.Fakir marka diye aldım,almayı düşünenler bir kez daha düşünsünler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2019
    "fakir 1700 w ürün "

    Olumlu yönleri: Ürünü kızım kullanıyordu çokk beğendiğim için aldım cidden çok şahane bir ürün haznesi geniş pratik takılıyor ve çok güzel parçalıyor ısınma olmuyor herkese tavsiye ediyorum Olumsuz yönleri: Olumsuz hiç bir şeyi yok şık ve güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.07.2019
    "süper ürün"

    Olumlu yönleri: Daha pahalı markalı birçok ürünü her konuda geride bırakır.Gerçekten süper ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2019
    "FAKİR_Blender "

    Olumsuz yönleri: Bağlantı şekli-sağlam ve kuvetli değil,kıssa zamanda viralanan kısım sıyırabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    "EFSANE"

    Olumlu yönleri: Anneme anneler günü hediyesi olarak aldım. Asla kötü bir özelliğini görmedim. Bu fiyata bu kadar güzel bir ürünü ilk defa görüyorum. Herkes gönül rahatlığıyla alabilir:))

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2019

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre gayet güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.05.2019

    Olumlu yönleri: Ürün yeni aldım şuan sorunsuz çalışıyor ama ilerde ne olur bilmem

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2019
    "olmayan renk satışta"

    Olumsuz yönleri: siyah renk almama ve özellikle mesaj ile bu konuda dikkat edilmesini defalarca söylememe rağmen tarafıma bordo gönderildi açıklamaları ise cok komik siyah renk kalmamış o yüzden bordo göndermişler pardon siz benden bunun için izin aldınız mı ben bordo renk göndermenizi kabul ettim mi siz böyle birşey yapıyorsunuz madem öyle neden satışta mesaj atmasım size sizde zahmet edip bilgi verseydiniz ya su an bana yardımcı da olmuyorlar telafide yok heryere şikayet edceğim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2019
    "çabuk bozuldu"

    Olumsuz yönleri: bir ay olmadan bıçağı yalama oldu çalıştırınca fırlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.03.2019

    Olumlu yönleri: Hız seviyesi güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2019
    "Ürün ortalama, satıcı başarılı."

    Olumlu yönleri: Ürünü daha ilk kullanımda içinden dumanlar ve yanık kokusu geldi. Satıcıyla iletişime geçip durumu bildirdim. Hiçbir sorun çıkartmadan yenisiyle değiştirdiler. Çok ilgili ve hızlılar. Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2019
    "Güzel kullanışlı bi ürün "

    Olumlu yönleri: Kullanışlı pratik bi makina tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir SMS310 Beyaz Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir SMS310 Beyaz Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat