Grundig SM 7681 1000 W Blender Yorumları

Grundig SM 7681 1000 W Blender yorum ve tavsiyeleri

(174 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok kullanışlı ve pratik. Az yer kaplıyor. Gayet başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2022
    Sızdırıyor

    Hazneyi ters döndürüp çalıştırdığınız için kapaktan her kullanışta sızıntı oluyor.. motoru çok güçlü ama bu kapak dizaynını bulmak için çok mu çalıştınız? Kapak dizaynı iyi olsaydı aslında harika nir ürün ama her seferinde sızan içeriği temizlemek sinir bozucu

  • Amazzon aracılığıyla, 19.09.2022
    Efsane bir blender

    Almadan çok araştırdım (barmen kuzenim) buz kıracağı en güçlü olanı almamı ve en güçlüsünün bu ürün oldugunu söyledi. Gerçekten harika bir ürün severek alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.08.2022
    Gelen 2 üründe arızalı çıktı

    Normalde kullandığım bir üründü. 2 defa sipariş vermeme rağmen 2 üründe arızalı çıktı. Motorunda bir sorun yok ama gelen çırpıcı kapağı kaselerine uymadı ve sızıntı yaptı .

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2022
    Kompakt ve güçlü. Ama 2. Bıçak şart.

    Hakkaten çok güçlü. Fakat bundan bir tık daha güçlü ürünler çorba yaparken bunun yapmaması. Soğumaya ihtiyaç duyması beni biraz düşündürdü. Tabi aradaki fiyat farkı malum. Ha soğuklarda harika. Garantiye. Arçelik bakıyor. Gittik ilgilendiler memnun kaldık. Ama en büyük eksik 3 şişe gelirken 1 bıçak geliyor. Neden 2 bıçak değil??? Neden istediğiniz anda kolayca yedek bıçağa ulaşamıyorsunuz? Yani atla deve değil markanız küçülmez bunları yaparsanız büyürsünüz. Aksesuarlarınıza istediğimiz zaman ulaşabilmeliyiz. Allahtan garanti ağı yaygın...

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2022
    Güzel

    Çok güçlü bir motoru var havuç gibi sert meyveleri bile su kıvamına getiriyor

  • Amazzon aracılığıyla, 30.07.2022
    Sızdırma yapıyor!!!

    Grundig diye hiç araştırmadan aldım. Daha önce ürünlerinizi kullanmıştım ama bu tam bir hayal kırıklığı oldu. Tüketici hakları mahkemesine gideceğim.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.07.2022
    Alabileceğiniz En iyi Blender

    Ürünü yorumları okuyarak ve akıtma probleminden dolayı tereddüt ederek aldım. Ürünün kapağını düzgün kapatırsanız asla akıtma yapmacak şekilde tasarlanmış. 3 adet bootle çıkıyor ve hepsi için kapak mevcut. Aynı zamanda 3 aile olarak farklı markalar satın aldık. Herkesin kullandığı ufak Arzum bir model 500 - 600 w civarı Hommend Ufak modeli 550 W ve Grundig SM 7681 -Plastik Kokusu Diğer iki üründe işlevini yerine getiriyor ancak dönüş gücünün oluşturduğu rüzgar ile plastik kokusunu duyabiliyorsunuz içine işlemiyor ürünün ama takıntısı olanlar için bir eksi. Ayrıca bu ve bu tarz ürünlerin çoğunda tuşa basarak başında beklemeniz gerekiyor. -Otomatik Çalışma Ben ürünü teslim aldım ve gerçekten 3 ü içindeki en iyi ürün. Otomatik çalışması zaten baş ayırt edici özelliği ayrıca 1000w olması cazip kılan diğer güçlü yönü. Ürünün kapağını düzgün kapatırsanız asla akıtma yapmacak şekilde tasarlanmış. 3 adet bootle çıkıyor ve hepsi için kapak mevcut. -Prüzsüz Blend W gücü ne kadar yüksek olursa tabiki parçalama işlemide o kadar başarılı oluyor. Diğer 3 ürünü aynı anda çalıştırdık ve diğer 2 ürünün yarı süresinde çok daha iyi ve pürüssüz kıvamda sonuçlar elde ettik. -Dez Avantaj Tek ve tek avantajı diğerleri kadar ne gövdesi nede bootlelar minimal değil ancak evde başka bir blender da bulundurmanıza gerek yok. Sağlamlığı ve malzeme kalitesi göz önüne alınırsa çok başarılı buluyorum. Fiyattan öte performans ürünü olarak düşünüyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2022
    mükemmel

    babama almıştım, çok beğenip kendime de aldım. çok güçlü ve her şeyi parçalıyor. sabah kahvaltısı yerine bire bir.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2022
    Güçlü

    Birkaç saniye içinde içeceğiniz hazır oluyor. Gerçekten güçlü bir cihaz. Malzeme kalitesi de güzel. Grundig markada Delisia serisi kalitesinden ödün vermiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Beklentimin üzerinde bir ütün 👍👍

  • Amazzon aracılığıyla, 28.12.2021
    Almak isteyen ve düşünen kişilere Tavsiye ediyorum

    Ilk gelen cihaz sıkıntılıydı sıvı akıtma sıkıntısı yaşadım ve tuşu bozuktu basmıodu amazzon ve satıcı beni hiç zor duruma sokmadı iletişim sıkıntısı hiç yaşamadım değişim yapıldı ve yenisi gönderildi 1hafta içinde değişim sağlandı ve yeni gelen üründe hiç sıkıntı yaşamadım bikac deneme yaptım Su an hiçbi sıkıntı yk ve sıvı akıtmıo Insalh ilerleyen zamanlardada sıkıntı yaşamam cihaz kaliteli almak için tereddüt eden herkese tavsiye ediyorum tesekurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    kaliteli ve güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2021
    İlk kulanımda sızdırma yaptı

    İlk denemede fındık sütü yapayım dedim, iyi güzel her şey hazır. Bastım düğmeye makine gücünü kükreyerek gösterdi ve fındıklara haddini bildirdi ama bıçakların olduğu kapak mekanizması pek iyi olmadığı için sütün bir kısmı bıçak kafasının takıldığı ana gövdedeki çukura doldu. Baş aşağı olması kullanım kolaylığı ve temizlik kolaylığı vermiş ama maalesef kapak contası ve mekanizması iyi olmadığı için sızdırma yaptı. Diğer denemelerimde daha sıkı kapatmayı deneyeceğim bakalım ne değişecek. Sızdırmaya devam ederse iade edebilmeyi umuyorum da 3 ay önce almıştım iade olsa bile zarara gireceğim. Durduk yere moral bozdu. Güncelleme: Mart'ın ilk gününde tekrar kullanabildim cihazı sonunda ve bu sefer sızdırma yapmadı, sanırım kapağı biraz sıkı ve düzgün kapatmak gerekiyor. Tekrar kullandığımda yine güncellerim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün boyutu çok iyi dolaba rahatlıkla sığıyor. İlk kullandığımızda kızımla ağzımız açık kaldı. 5 saniyede badem sütü neredeyse hazırdı. Çok güçlü ve kaliteli bir ürün biz çok beğendik.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2021
    Mükemmel

    Ürün tek kelime ile mükemmel. Daha önce Bosch vardı arıza yaptı iade alınca bende bunu aldım. Ama ürün bazında Bosch bunun yanından geçemez. Kullanışlılık ve performans tam not aldı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Görsel olarak çok kaliteli. Ses olarak yüksek ama bu watt gücüne göre normal. Bu tarz çok çeşitli blender kullandım, şimdiye kadar ki en kalitelisi. İçecek haricinde çorba terbiyesi,domates püresi ve krepte hazırlıyorum. Hepsinde de çok başarılı. Auto programı sayesinde durdurup çalkalamanıza gerek kalmıyor,otomatik olarak aralıklı çalışıyor ve bu sayede çok iyi karışıyor. Muadillerine göre 3'er adet karıştırma kabı ve kapağı olması büyük artı. 1 adet bıçağı var , onunda yedeği olsa çok iyi olurdu

  • Amazzon aracılığıyla, 02.12.2021
    Tam istediğim gibi

    Çok beğendim çok sağlam tam istediğim gibi Özellikle kuruyemiş parçalanıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2021
    Saniyede smoothe

    Portakal elma mandalina ve sütten oluşan malzemeleri saniyede ve düşük bi sesle smoorhe haline getirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Grundig TR den alındı. Motor gücü çok iyi Karıştırma çok iyi sporcu içeceklerinde tortu bırakmıyor Isınma çok az Auto karıştırma başarılı Sürekli karıştırma başarılı Manuel karıştırma başarılı Ses seviyesi orta altında sayılır iyi Yanında gönderilen 1 adet küçük 2 adet büyük shakerler kaliteli Shakerleri takması ve çıkarması kolay zorlama yok. Buz denemesi yapılmadı motor güçü ve bıçakları iyi olduğu için sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig SM 7681 1000 W Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig SM 7681 1000 W Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat