King K936 Bambi El Blenderı Yorumları

King K936 Bambi El Blenderı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2020
    Fiyatına göre iyi

    Hayet özenle paketlemişti, Ücretine göre iyiydi . Cihaz uzerinde herhangi bir etiket veya logo olmaması beni endişelendirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 20.10.2020
    teşhir ürünü

    İlk olarak ürünü teşhir ürünü olarak aldığımı ifade edeyim. Teşhir ürününden kastedilen; ürünün paketinden önceden çıkarılmış olması olmalı sadece. Yani normalde müşteriye satmayacağınız bir ürünü teşhir ürünü adıyla, fiyatında görece indirim yaparak ’kakalamak’ değil. - Paketleme kötü: Ürünü içine koymadan önce ürün kutusunun üzerinde tepinmişler sanki. - Bıçakların bağlandığı gövde bara birleştiği noktada darbe almış sanırım, yamuk duruyor. - Ürünün hiçbir yerinde marka yazısı, damgası,stiker ya da etiketi.. yok. Hangi firma etiketini yapıştırmadan ürününü satar? - Ez cümle hiç güven vermedi bu ürün bana. Ancak zamanında geldi ürün ve denedim, çalışıyor. O sebeple de geri göndermedim. Teşhir Ürünü’ nden yukarıda izah ettiğim kast edilmeli. Değilse, ürünün tüm ayıpları açıkca yazılmalı ve ürünün kendi fotosu sergilenmeli. Teşhir ürün Sürpriz ürün olmamalı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K936 Bambi El Blenderı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K936 Bambi El Blenderı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat