Homend 1920 BlendSetter Blender Yorumları

Homend 1920 BlendSetter Blender yorum ve tavsiyeleri

(96 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Hayal kırıklığı

    Çok araştırıp yorumlara güvenerek aldım ancak çok güçsüz, koku yapıyor, badem ya da fındığı yulafla birlikte koyunca malzemeyi hazineye yapıştırıyor ve bıçak boş dönüyor. Suda beklemiş hurmayı bile parçalayamıyor. Meyveler bıçağın altında kalıyor ve parçalanmıyor. Zaman kaybı çok pişman oldum aldığıma 😔

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat performans gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün korunaklı şekilde hiçbir hasarı olmadan elime ulaştı. kullanma fırsatı bulamadım fakat çalışır vaziyette. güvenle alışveriş yapabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE GELDİ

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 ay kullanım tecrübesi

    18 Ocak'taki ilk yorumumdan sonra 2 ay geçti. Yani artık kullanım konusunda yapacağım bu yorum çok daha sağlıklı ve gerçekçi. 1) Buz kırma gücü konusunda hiç süpheniz olmasın. Zorlanmadan ısınmadan anında parçalıyor. 2) Geçen zaman içinde kuru incir gibi sert meyveleri bile denedik. Sonuç : Süper 3) Çalıştırması temizlenmesi bizim küçük kızımız bile kolaylıkla yapıyor. 4) Sızdırma,sıçratma problemi ? Hiç yok. Biz yaşamadık 5) Cam sürahi : İyi ki Cam. Başta kırılır mı diye düşündük. Ama cam olması hazırladığınız ürünün lezzetine dahi olumlu etkisi var. 6) Estetik olmasından dolayı mutfağa da oldukça yakışıyor. Genel değerlendirmem ; Onca pahalı seçenekler arasında iyiki ama iyiki bunu seçmişim. Fiyatı diğerlerine göre kıyaslanamaz bile. Oldukça memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    Sadece buz kırmak isteyen varsa buyursun alsın..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans kalite lezzet sağlık

    Ürünü yaklaşık bir haftadır hergün kullanıyorum. Aynı markanın kahve makinası ve su ısıtıcısını da uzun zamandır kullanıyorum. Fiyatına göre (özellikle ünlü markaların fiyatlarıyla karşılaştırınca) beklediğinizden şık görünen, malzeme kalitesi iyi olan, dayanıklı ve sağlıklı ve pratik çözümler sunan bir marka. Bunlar bu ürün için de geçerli. Bu fiyata inox gövdeli sürahici cam olan bir blender almanız imkansız gibi. 500 W gücünde. İlk iş buz kırmayı denedim ve çok başarılı. Bir yıldır 700 W gücünde, philips marka hem robot hem el blenderi olarak kullanılan bir ürün kullanıyordum. O ürünle buz kırmak imkansızdı hatta küçük miktardaki malzemeleri hele de sert olanları çekmekte zorluk yaşıyordum. Smoothie yaparkense yeşillikler ve taze zencefil gibi malzemeler sıvılara asla homojen olarak karışmıyor ve parça parça kalıyordu. Bunları da yazıyorum çünkü zamanında o ürünü çok işlevli olduğu için hem blender olarak da başarılı görev yapmasını bekleyerek ve diğer işlevlerini artı sayarak almıştım. Öyle bir dünya yok :) Bu Homend marka blendera dönecek olursam; ister bol yeşillikli zencefilli katı ya da sert meyveli smoothie'ler yapın, ister benim gibi zevkle batista gibi çalışıp türlü buzlu soğuk kahveler yapın, ister donmuş meyveli hafif alkollü kokteyler, ister gerçek şeftalili limonlu buzlu çaylar; hepsinde çok çok başarılı. Hiç zorlanmadan parçalayan, aşırı titreşim yapmayan, hazırladığınızın uzun çekilmesi gerekiyorsa birkaç pulse (P)'dan sonra düşük hızda bırakıp mutfakta bir yandan başka iş yapabileceğiniz, homojen birbirinden lezzetli içecekler hazırlayabileceğiniz bir cihaz. Temizliği çok kolay. Bir damla sızdırma yapmıyor; üstelik sıvıları önceden koysanız bile. Aldığımdan beri her akşam ayrı bir içecek keyfi yaşıyoruz. On numara beş yıldız, şiddetle tavsiye ederim. Çok övdüm diye reklamcı olduğumu sanmayın, gerçekten beni mutlu etti bu blender.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    fiyat ve kalite gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok sesli ama iş görüyor

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2021
    Yedek parça sorunu var.

    Ürün hızlı kargo ile çabuk geldi. Çok istekli almış olmama rağmen 4 ay gibi kısa bir sürede parçalayıcı bıçağın altındaki conta yırtıldığı için kaçak yapmaya başladı. Üretici firmayla bağlantı kurmama rağmen yedek parçasının olmadığı bildirildi. Şuanda kullanamıyorum,alacak olanlar bu sorunu değerlendirip alsınlar.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2021
    Kalite

    Homend kalitesinden şaşmam. Üründen çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 sene önce almıştım buz kırması mükemmel çok kulanışlı bi ürün şuanki fiyatına pek anlam veremedim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    En iyi kazandıran ürün aldığım zaman 1.000 adet aldaydım şuan villa sahibiydim :))) şaka bi tarafa ürün güzel. Buzları kırıyor, çok iyi frozen yapıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    oldukça iyi iş görüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.01.2020
    Beş Yıldız

    Çok başarılı ürün

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2019
    F/P

    Bu fiyata daha iyisini almak zor. Biz cogunlukla milkshake ve buz kirmak icin kullaniyoruz. Buz kirma konusunda daha basarili cihazlar var ama bu makine ile de buzu kar haline getirebiliyorsuuz. Sadece tek seferde fazla buz koyarsaniz biraz zor oluyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    Pas lekesi

    Bıçağı oldukça iyi ama Paslanmaz çelik olmasına rağmen 2 ayda minik paslar oluşmaya başladı paslar büyürse servisle görüşüceğim

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2019
    Yeterli

    Katı maddelerde bilemiyorum ama her sabah sütlü yulaflı shake yapan birisi olarak ihtiyacımı karşıladı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2019
    Harika ve çok kullanışlı

    Çok kaliteli ve sorunsuz ayrıca pratik

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2019
    Pişmanım

    Yetersiz bir makine. Kavunu bile tam parçalaması epey uzun sürüyor. Smoothie tarzı şeyler yapmak için maydanozu falan parçalamasını beklemeyin ve hatta bence bu makineyi pas geçin.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1920 BlendSetter Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1920 BlendSetter Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat