Caso 3617 MX1000 Blender Yorumları

Caso 3617 MX1000 Blender yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2023
    Kaliteli

    Bu markanın evime aldığım 3.ürünü bu blender oldu. Yine çok kaliteli ve güzel. Temizliği kolay, performansı yeterli. Hanım mutlu ben mutlu.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.02.2023
    Süper Kalite

    Caso'nun daha önce de narenciye sıkacağını almıştım. Yine yanıltmadı beni Caso. Süper estetik ve kaliteli bir ürün. Parasını hak ediyor. amazzon ve Caso'ya çok teşekkürler. Zamanında hızlı teslimat için ayrıca teşekkürler amazzon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2021
    teşekkürler

    Olumlu yönleri: Ürün güzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans, 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Üstün performanslı bir ürün, sert malzemeyi uzun süre öğütebiliyorsunuz. Olumsuz yönleri: Cam bölümün alt kısmı ayrılmıyor, yani bıçağın olduğu bölümü blenderın içinden söküp çıkaramıyorsunuz, en azından ben beceremedim. O zaman da ayrıntılı temizlik yapılamıyor, nasıl olacak o kadar zaman geçti çözemedim.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teslimatın kusursuz ve zamanında gelmesi, ürünün kalitesinin mükemmelliği ile her şey için çok teşekkür ediyorum.. fatura dahil ve kaşeliydi. Garanti belgesi yerine geçmiyor olabilir bilgilendirmenizi bekliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.08.2021
    kalite konuşuyor

    buzları paramparça edip kaliteli smoothie hazırlayabiliyorsunuz buz kırma ve smoothie hazır programı var buz kırma 1 dakika boyunca kesik kesik çalışıp duruyor buzlar böylece her adımda haznryr toplandığı için daha rahat kırılıyor smoothie de ise 1 dk boyunca sürekli çalışıp otomatik stop ediyor yapacağınız içeceğin VS buzu çok malzemesi az ise hız ayarını en yükseğe çekip ne var ne yok paramparça edebiliyorsunuz daha önceki arzum ve fakir markalarını alıp iade ettim lakin bu ilaç gibi geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    BUEVİN den aldım. En önemli iki konu: Ambalajı çok çok güzel yapılmış. Hızlı bir şekilde Aras kargo ile de elime kazasız ulaştı. Makineyi de iyice araştırıp Caso markada karar vermiştim. Nedense galiba bir Alman malı hayranlığı olanlardanım. Yanlış olduğunu biliyorum ama bazı şeyler huydur. Kimseye bir zararı yoksa eğer huyunu sürdürmeli insan. İstediğim gibi bütün özellikleri var. Buz kırma olayının olması ayrıca iyi bir özellik. Zaten ben de bir blender la uzaya çıkmayı beklemiyorum. Üst hazne çok ağır deniyor. Açıkçası bana çok ağır gelmedi. Üstelik öyle güçlü adaleli modellerden değilimdir. Sesi çok çok abartılı değil.Haa bu arada fiyat olayı da tabii ki önemli. Daha rakamı yüksek ürünler daha fonksiyonludur daha malzemesi kalitelidir. Tabii ki o konuya bir şey diyemem. Fiyat olayı ayrı bir konu. Biraz önce de mağazaya ürünün parçaları gerektiği zaman değişebilecek mi diye de sordum. Tabii ki istemediğim bir durum ama olur da gerekirse diye. Yani uzun lafı kısaltarak yazayım. Bu sefer bunun da işi gücü yokmuş yazmış da yazmış diyenler olur belli olmaz. "CASO MARKAYI TAVSİYE EDİYORUM"

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2021
    Mükemmel

    Olumlu yönleri: Gerçekten mükemmel çok memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 12.05.2021
    Alman kalitesi

    Ürünü çok beğendik. Kullanışlı ve sağlam bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Caso blender çok düşünerek aldığım, sonrada niye daha önca almadım dediğim inanılmaz bir ürün....En iyi markalara depar yapacak performansı var....Sadece keşke biraz daha estetik olsaydı...Ama bu haliyle bile mutfağıma değer kattı.....Tebrikler caso....

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel kullanışlı teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürünle ilgili çok yorum aradım ama bulamadım tek ve gerçekçi yorum olarak ben yapayım bari arkadaşlar ona göre alın.Ürünün haznesi bir kere çok ağır kalın cam ve bıçak kısmı ile hazne kısmı birbirinden normalde ayrılıyor ama ne ben ne de eşim açabildi düşünün zorluğunu.Görünüm çok büyük beklediğimden büyük geldi motor kısmı ve hazne kısmı ikisi de baya yer kaplıyor bunu gözönüne alın.Hazne kısmı ço kağır olduğu iÇin motor kısmına oturtmak baya zor ki ben oturtamadım da zaten normalde tık diye oturması lazım.günlük kullanım iÇin hiç ideal bir şey değil açıkçası.Cam kısmı sıcaklığa dayanıklıdır itişe diye aldım ama hem ağır hem de devasa büyüklükte ben.Deneme kısmına gelince denemedim bile arkadaşlar çünkü beklediğimden baya büyük olduğu iÇin direk iadeye yolladım şimdi cevap bekliyorum iade için.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürüne bayıldım kesinlikle alınabilir bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 30.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün elime ulaştı ama hiç bir türlü çalışmadı

  • Trendyol aracılığıyla, 16.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok başarılı bir ürün. Kargo hızlı. Kesinlikle tavsiye ediyorum .

  • Trendyol aracılığıyla, 05.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iyi gibi ancak malesef bu tür ürünleri düşük fiyat veren satıcılardan aldığınızda ürünün kusursuz gelme ihtimali yok. Ürünün bıçaklarında çizikler haznesinde lekeler ve yağlar mevcuttu. Parçaları takılı haldeydi ve ayırmak çok zor oldu. Tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kutusu acilmis geldi jelatini yirtikti ve urunu calistirdigimda yanik kokusu ve ardindan duman cikiyordu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.02.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) paketleme vs hersey guzel

    Olumlu yönleri: herseyı ıle guzel bır alısverıtrı teekkurler

  • Trendyol aracılığıyla, 05.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı gönderildi iyi paketlenmiş sorunsuz olarak elime ulaştı. Blender da iyi görünüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Caso 3617 MX1000 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Caso 3617 MX1000 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat