Clatronic MS3089 Blender Yorumları

Clatronic MS3089 Blender yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 11.12.2018
    Sipariş verilenle gelen ürün aynı değil

    Ben MS 3089 Clatronic ürün sipariş verdim ama buradaki yorumlarda başka bir arkadaşın belirttiği gibi MS 3088 Hongxin diye başka bir ürün geldi. Eğer bu ürünü sipariş verecekseniz direkt MS 3088 i sipariş verin bence. Kalite olarak fena değil gibi, ama çalışması için devamlı baş parmağınızla basılı tutmanız gerekiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.12.2018
    Farklı marka ürün yolluyorlar

    Ürün açıklamada yazdığı gibi Clatronic marka değil, onun yerine Hongxin gib bir çin markası yollamışlar. Tipleri çok benziyor. Açıkçası nette araştırıp, sırf Clatronic diye buradan sipariş verdim ama o da Hongxin marka çıktı. Yolladıkları markanın daha ucuzları bulunabiliyor, o yüzden bence oraları tercih edebilirsiniz. Uğraşmak istemediğimden geri göndermedim. Ürünü 3 gündür kullanıyorum idare eder, aşırı adi değil en azından.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.12.2018
    Başarılı

    Fiyatına göre çok iyi bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 10.11.2018
    Sorunsuz çalışıyor

    Ufak ve ince olduğu ve ayrıca pille çalıştığı için çok performanslı olmaz diye düşünüyordum. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bulletproof kahve yapmak için kullanıyorum ve filtre kahve ile hindistan cevizi yağı, sade yağ gibi malzemeleri başarılı bir şekilde karıştırıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Clatronic MS3089 Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Clatronic MS3089 Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat