UP 24 by Siyah Jawbone Akıllı Bileklik Yorumları

UP 24 by Siyah Jawbone Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2017
    güzel gibi

    aynı gün kargoya verildi 2 gün içinde elimdeydi. Kurmayı henüz başaramadım (uyanmıyor) ama çözeceğim :) eğer bileğiniz gerçekten çok ince değilse s beden almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2014
    İnsanın karakutusu

    Apple firmasının eksiğini bu cihaz tamamlıyor. Sizin tüm hareketler,uykunuz ve hatta uyandırma özelliği ile mükümmel bir cihaz. İphone veya ipad nizden tüm bilgileri alabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    Harika bir ürün

    3 gündür kullanıyorum ama kesinlikle vazgeçilmezim oldu. Alan pişman olmaz diyorum..Hani birşey alırsınız da aldığınız şey aslında hakettiği fiyattan çok ucuzdur bu sizi mutlu eder ya..İşte aynen öyle bir cihaz..Almayı düşünüpte kararsız kaldıysanız kesinlikle alın diyorum. Hareketlerinizi algılaması harika.Pc başındayken hareket etmediğinizi yürümediğinizi biliyor.Diğer adım sayarlar gibi her klavyenin tuşuna bastığınzıda 1 adım demiyor. Uyumanızı anlaması zaten mucizevi derece de doğru.Nasıl anlıyor bilmiyorum ama o kadar düzgün ki hayret ediyorsunuz.. Kesinlikle alın bana her gün 10.000 adım attırıyor kendimi ona bıraktım artık :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
UP 24 by Siyah Jawbone Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. UP 24 by Siyah Jawbone Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat