Arzum AR1021 Prochopp Mürdüm 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mor Yorumları

Arzum AR1021 Prochopp Mürdüm 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mor yorum ve tavsiyeleri

(136 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 06.06.2023
    ilk geleni iade ettim yeni gelen de çalışmıyor

    ürün geldiğinden hiç çalışmadı ikincisini talep edip iilk geleni aide etti bir hafta sonra galiba aynısı geldi çünkü bu da çalışmıyır sağlık nedenlerinden dıolayı şimd, yazabildim ne yapmalıyım tamir ya da değiştirme bana yol gösterin

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2023
    Harika !

    Yorumlara inceleyerek aldim. Hızlı bir şekilde ulaştı. Ceviz olsun, soğan domates olsun istendiği şekilde doğrama yapıyor. Hanesini cam oluşu harika. Şiddetle tavsiye ederim Teşekkürler amazzon....

  • Amazzon aracılığıyla, 15.11.2022
    Fiyat perfoans urunu

    Kaliteli

  • Amazzon aracılığıyla, 01.05.2022
    İyi ama makinası çok sesli

    Aynı üründen elimizde vardı. İyi bir ürün. 20 sene kullandık. Eskisinin Motor kısmı yuvarlaktı. Bunda konik. Çalışınca diğerine göre çok ses yapıyor. Neden bilmem.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Öğrenci evimiz için tercih ettikve çok beğendik. Kısa sürede birçok yemeği hazırlarken en büyük yardımcımız oldu. Paslanmaz bıçakları kaliteli ve çalışma performansı oldukça başarılı. Geniş yüzeyli çalıştırma düğmesi sayesinde pratik bir şekilde kullanabiliyoruz. Karmaşık ve anlaşılmayacak bir çalışma sistemi yok. Tek tuşa basmak yeterli çalışması için. Çok memnun kaldık. Yine ihtiyacımız olsa tereddütsüz bu ürünü alırız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Özellikleri kadar toprak tonundaki kapak tasarımı ile de dikkatimi çekti. Rengi ile mutfak tezgahımda inanılmaz şık duruyor. Cam hazne oldukça kalın ve dayanıklı görünüyor. Kullanırken hiçbir şekilde camda çatlama ya da çizilme sorunu yaşamadım. İki bıçak da çelik ve oldukça keskin haznenin genişliği de makul büyüklükte arayışta olanlara tavsiye ederim her evde bulunması gereken alet.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Annem yemeklerimi yaparken pratik olsun diye almış bu ürünü. Cam hazne konusunda tereddüt etmiştim ilk başta ama gerçekten kalın ve kaliteli bir hazneymiş. Bıçaklar oldukça etkili iki bıçaklı olması ve çalışma performansı çok kolayca kesim doğrama yapmayı sağlıyor. 1 lt olması haznesinin bana fazlası ile yetiyor. Bu tarz bir üründen beklediğiniz her şeyi karşılayan bir küçük ev aleti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Verdiğim parayı fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum kısa sürede vazgeçemediğim mutfak aleti oldu eş dosta da tavsiye ediyorum gerçekten kalitesi muazzam. Şeffaf haznesi sayesinde neyi ne kadar doğradığımı net olarak görebiliyorum. Böylece kapağı sürekli açıp kapatmak zorunda kalmıyourm. Tuşunun bulunduğu yüzey oldukça geniş ve kullanışlı. Algılaması da çok hassas. Üzerine hafif bir baskı uygular uygulamaz çalışıyor. Çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çok memnunum geldiğinden beri kullanıyorum oldukça güçlü kesip doğruyor bıçakları keskin çift bıçak sayesinde kolayca doğruyor. Piyasa araştırması yaparak ve bilgileri tek tek okuyarak tercih ettim vaadettiği özellikleri karşılıyor yorumlardaki gibi malzeme kalitesi de oldukça iyi. Fiyat performans başarısı yüksek bir adet daha alıp yedeklemeyi belki anneme hediye etmeyi düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin ısrarları üzerine aldığımız bir ürün. Kullandıktan sonra ve performansını gördükten sonra iyi ki de almışız dedim. Çift çelik bıçağı sayesinde kısa sürede sert sebzeleri bile doğrayan çok kaliteli bir cihaz. Rengi de görseldekinden çok daha canlı ve hoş. Eşim de çok memnun. Almak isteyenlere tereddüt etmeden tavsiye edebileceğimiz bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Rondo mutfakların olmazsa olmazlarından bence. Başlık ucundaki bıçaklar çok keskin. Bu sayede sebzeden ete, cevize kadar birçok yiyeceği doğrayabiliyorum rahat bir şekilde. Gövde ve kapağın birbirine çok rahat geçtiğini ve kapatma sorunu yaşamadığımı söyleyebilirim. Pratik bir kullanım sunuyor bu rondo. Ömürlük kullanılabilecek bir cihaz kesinlikle. Kapağının mavi rengine de bayıldım. Muhteşem bir renk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kalitesiz bir ürün ve marka, birkaç defa sebze doğramak için kullandık ve motorun makaraları erimiş bu yetmez gibi garanti için gönderi parası evden almak daha fazla para istiyorlar tam bir fiyasko ARZUM MARKA HİÇBİR ŞEY ALMAYIN

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2021
    basarili

    Olumlu yönleri: başarılı memnun kaldik

  • Trendyol aracılığıyla, 10.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    arzum kalitesi tabiikii

  • NI1 aracılığıyla, 02.11.2021
    Şık

    Görüntüsü şık. Cam olması ise hijyen açısından önmeli.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.10.2021
    Çalışması

    Bu Ürünü aldım mutfakda ufak tefek soğan doğramalarnda vb kullanmak için aldım ama çok sesli çalışıyordu şimdi çalışıyor fakat bıçak dönmüyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç memnun kalmadım. Bıçağın başlığı ilk kullanımda eridi. İlave para vererek tekrar değiştirdim, ikinci kullanımda da eridi. Aldığıma çok ama çok pişman oldum.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İlk kullanımda bozuldu tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Spariş kargo ve fiyst çök güzel ve hızlı ürün çok güzel teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 06.10.2021
    çok gürültülü

    senesini doldurmadan bozuldu.Akşam çalıştırmayın, yoksa komşular kapıya dayanabilir.Çünkü çok gürültülü çalışıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR1021 Prochopp Mürdüm 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR1021 Prochopp Mürdüm 600 W 1 lt Kapasiteli Doğrayıcı Mor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat