Arzum AR 1066 Crust Mix Color 1000 W Stand Mikser Yorumları

Arzum AR 1066 Crust Mix Color 1000 W Stand Mikser yorum ve tavsiyeleri

(794 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Oldukça güzel biraz sesli

  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün güzel .

    güzel bir alet işimizi görür gibi duruyor.şık ve hafif.ama hepsi burada kargo sistemi tökezli yor kargo sistemi gözden geçirilmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    1 günde geldi memnun kaldım. Sıfır kutu geldi teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 22.05.2023
    Kaliteli

    Birde bağırma sesi olmasa gerçekten kaliteli ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 10.05.2023
    Tavsiye ederim

    Çiğ köfteden hamura, kekten köfteye herşeyi hazırlıyorum. Çabuk ısınmıyor. tezgaha sağlam yapışıyor ve hareket etmiyor yüksek devirde bile.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2022
    Kaliteli ürün

    Şimdilik bir sorun yaşamadık güzel bir ürün ve kullanışlı

  • Amazzon aracılığıyla, 01.09.2022
    Gayet makul fiyata kullanışlı ürün

    Kek ve ekmek yaptım gelir gelmez hamur kısmında maksimum 3de çalıştırdım gayet yeterli oluyor kente maksimum 6ya kadar çıktım kente kenarda kalan unu filan alamıyor spatula ile ben müdahale ettim onun dışında gayet güzel elimiz hamur olmadan misss görüntüsü rengi effffsane

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2022
    F/P ürünü

    Fiyatı diğerlerine göre düşük olduğu sürece alınabilir

  • Amazzon aracılığıyla, 22.04.2022
    Alınır mı alınır.

    Hamuru yoğurması iyi. Fakat, 500 Gr üzeri Un ve 300 ml su karışımında yapılan yoğurmalarda zorlanmalar başlıyor. Genel olarak memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ARZUM AR1066

    Olumlu yönleri: Normal süresinde özenli bir ambalajla geldi. hemen açıp denedik. İlk denememizde çok hoşumuza gitti, ikinciyi ertesi gün denedik. Yoğurma sırasında yoğunluk arttıkça motor zorlanır gibi oldu ama yoğurmam demedi. Kısaca işimizi görecek bir ürün. memnunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.04.2022
    Üründen ziyade Amozon hizmeti 5 yıldızı hakediyor

    Arzum ürünlerinin 3+1 yıl garanti kampanyası var ve siz gelen garanti belgesi fatura ve ürün üzerindeki etiketi yükleyerek garanitinizi 1 yıl uzatabiliyorsunuz. Fakat benim ürün etiketim yoktu hiçbir yerde hatta garanti belgesindede yok. Ürünü kullanmıştım. Ve garantiyi uzatmak için baktığımda ürün etiketi olmadığını farkettim. Başta arzumu aradım. Onlar aldığınız yeri aramalısınız dedi. Benimle ilgilenen beyfendi ürünü geri göndermemi söyledi ama fiyatı çıktığı için değişim yapabileceğimi ifade edince çok sevindim. Şimdiiii ürüne geldiğimizde ürün çok güzel ben çok sevdim. Ama çok hızlı ve uzun süre çalıştığında koku yapıyor. Zaten max 5 dakika durmadan çalıştırılmalı bence.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2022
    Ürün görsel olarak çok güzel..

    Ürün kendi görüntüsü kadar iyi değil. Çünkü çok hafif çalışınca tezgah üstünde durmuyor. İade ettiğimden dolayı üzgünüm.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2022
    Kargoda amazzon farkını yaşayın

    Ürünümün rengi ve çalışması harika , 1 günde elime ulaşması ve paketlemedeki bu özen harikaydı …

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.03.2022

    Olumlu yönleri: güzel kullanışlı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    hamur karma mak

    Olumlu yönleri: Kargolama çok hızlı üründen memnunuz yaptığımız ekmeklere lezzet kattı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2022
    sakın almayın

    Olumsuz yönleri: ürün hiç iyi değil 1saate yakın çalıştırdım ama ne çiğ köfte hamuru oldu ne içli köfte hamuru oldu sakın almayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bayildim,ürün bir harika yarım kg undan hamur yoğurdum elim değmeden 10 dak.tepsiyi fırına koydum,1000w olduğu için çok hızlı hemen alabilirsiniz vazgecemeyeceksiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü dün akşam sipariş verdim,bugün öğleyin elime ulaştı.Paketleme muntazam,ulaşım müthiş. Ürünü kontrol ettim. Herşey yerli yerinde ve çalışıyor. Çok işimi görecek. Kargo ise HepsiJet harika. Gerçekten çok hızlı. Kargoyu getiren arkadaş ise işinin hakkını veriyor. Hem samimi,hem de saygılı ve işini benimseyen biri. Teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel, hız ayarını hızlı çevirince tuhaf sesler çıkıyor toprarlanması için birkaç salise zaman gerekiyor. Bu fiyata gayet iyi, umarım dayanıklıdır. Hamur karıştırma kabı hafifçe veya ilk başta biraz güçle sağa veya sola çevirerek çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kullandım,çok beğendim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 1066 Crust Mix Color 1000 W Stand Mikser kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 1066 Crust Mix Color 1000 W Stand Mikser yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat