Grundig Delisa HM8681 El Mikseri Yorumları

Grundig Delisa HM8681 El Mikseri yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika !

    Çok kaliteli bir ürün ve Hızlı kargolama. Eşim için aldım zaten oda uzun bir süre araştırdıktan sonra Grundig de kara kıldı, oldukça memnun. Alacaklara tavsiye ederiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.05.2020
    super

    ertesi gun elimdeydi urun. urunu kullandıktan sonra da cok memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.12.2019
    Çok beğendim

    Harika bir ürün güzel paketleme teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 30.10.2019
    Çok kaliteli

    Ürün çok kaliteli görünüyor. Ancak uzun süre test etme şansım henüz olmadı. Ama ürünün düğmeleri çalışma performansı gerçekten kalite. Bıçaklar fena keskin dikkat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.07.2019
    Cok begendim

    Grundig tost makinesi ile birlikte aldik. Siparisin ertesi günü ürünler geldi. Görüntüleri, malzeme kaliteleri cok iyi duruyor. Cam hazne, cift bicak olmasi guzel. Bu kaliteye fiyatlari gercekten uygun kaliyor. Tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Çok kullanışlı

    Ürünün malzeme kalitesi kendisini çok belli ediyor. Mikser kısmı çok güzel iş görüyor. Parçalayıcı haznesi oldukça büyük. Aynı ürünü Arçelik’te görmüştüm Grundig’de görünce şaşırdım. Grundig artık Arçelik markası olmuş. İki ürünü de inceledim aralarında sadece fiyat farkı var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig Delisa HM8681 El Mikseri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig Delisa HM8681 El Mikseri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat