Philips HD9650/90 2225 W 1.4 kg Airfyer Fritöz Yorumları

Philips HD9650/90 2225 W 1.4 kg Airfyer Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(1203 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutfaktaki en hızlı yardımcı şef

    Pratik kullanımı, yağsız ve tam kıvamında her şeyi pişirebilme özelliği çok güzel. Kısa zamanda nefis lezzetleri sofraya getirebilmek her kadının tercihi. Tavuk, balık, köfte de ızgara keyfi yaşamak.. Börek pişirebilmek.. Fırın gibi önden ısıtma gerektirmemesi enerjiden de zamandan da tasarruf sağlıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sebze pişirmenin en hayat kurtarıcı ve lezzetli yolu

    Philips Airfryer XXL ile evde kızartma, fırın sebze ve hatta sağlıklı kekler ve tatlılar yapmak artık sanırım eskisinden de kolay olacak. Fırın ısındı mı, pişirdi mi, yaktı mı derdi olmadan mis gibi yemekler hazırlamanın bir yolunu sunuyor. Özellikle evine fırın almaya cekinen ama bi' yandan da sağlıklı fırın yemekleri pişirmek isteyenler için portatif kullanımı ile çok ideal. Tek tuşla pişirmeye başlıyor, kullanımı kolay, temizliği kolay.. Hem de hava ile pişirme teknolojisi sayesinde pişmanlatmayan kızartmalar artık hayal değil. Ben çok sevdim, herkese de tavsiye ederim. Envai çeşit sebze yemeği yapmakta kullandım kendisini, adete kendimi sanatçı gibi hissediyorum uydurduğum sebze tarifleri ile :))

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutfağımda baş köşeye oturdu

    Yağsız yaptığım patates kızartması çıtır çıtır oldu . Böyle bir performans beklemiyordum . 1.3 kg tavuğu 60 dk nar gibi kızarttı ve bütün bunları yaparken mutfağımda hiç koku yoktu.Gürültüsüz çalışması , yağsız muhteşem kızartmalar yapması, kullanım kolaylığı, haznesinin geniş olması, yemeklerimi sıcak bir şekilde servise hazır bekletmesi tüm bu özellikleriyle kalbimi feth etti. Bundan sonra mutfağımın vazgeçilmezi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dünyanın en yararlı mutfak aleti

    Herşeyi o kadar kısa sürede ve içi sulu şekilde pişiriyor ki tek kelime ile muazzam. Et, balık, tavuk, sebzeler kısaca herşey. Herkesin evinde olması gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok Beğendim!

    Hem kendim hem ailem için sağlıklı beslenmemizi destekleyecek ve aynı zamanda pratik kullanımı ile bana vakit kazandıracak bir kızartma makinesi PHILIPS ACTIFRYER XXL. Pişirme teknolojisi olarak sıcak hava kullandığı için neredeyse sıfıra yakın yağ kullanarak pişirdiğim her yemek çok lezzetli oldu. Sağlıklı Atıştırmalıklar pişirmek için fırın kullanmaktan çok daha pratik. Yıkanabilir parçalarının bulaşık makinesine girebilmesi ve sıcak tutma özellikleri de yine beslenme rutinimi pratikleştiren özellikler. Çok estetik, mutfağıma çok yakıştı. Şiddetle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mutfakla barıştım!

    Çok uzun zamandır mutfağa küsmüştüm. Bu ürün sayesinde artık işten geç bir saatte de gelsem 20 dk içinde en zor yemeklerin bile hazır olacağını biliyorum. Beni daha sağlıklı bir yaşama motive ediyor. Bu ürünü tercih etmemin asıl sebebi ise şu: geçtiğimiz yıl rahatsızlığım sonucu safra kesem alındı. Bu sebeple maalesef çok sevdiğim "anne kızartmaları" artık benim için hayal oldu. Ancak bu makine sayesinde çok az yağ koyarak (hatta bazen hiç koymayarak) anneciğimin lezzetini yakalayabiliyorum! Yiyeceklerdeki fazla yağı alması ise cabası. Düzenli spor yapan eşime hazırladığımız tavuklar artık çok daha az yağlı. Bütün parçalarının bulaşık makinesinde yıkanması ise gerçekten bir elektronik cihazın ulaşabileceği maksimum pratiklik seviyesi diyebilirim. Tavalarımı eşe dosta hediye ettim, fırınımı ise sattım. Fırınımın üçte biri kadar yer kaplayan bu cihazdan başkasına ihtiyacım kalmadı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    her eve lazım..

    ürünle patates kızartması, köfte ve balık( hamsi, çipura) pişirildi.. patates için 15 dk. köfte balik için 20dk süre yeterli geliyor..sağa sola yağ sıçrama ve koku, duman sıkıntısı olmuyor. pişerken kapağı açınca biraz sıkıntı oluyor o da normal. ürün yağsız pişiriyor, yağ oranını arttırdıkça(abartmadan) tadı tencere tadına daha çok yaklaşıyor.. işin bu kısmı zevk meselesi.. dezavantajı çok büyük olması.. genişliği ankastre ocağın %60'ini kaplıyor..az pişirecekseniz veya daha kibarını düşünüyorsanız xl modelide var..resimler aldatmasın.. bir diğer, philipsin ekmek kızartma makinesinin bile dışı ısınmazken, böyle ciddi bir ürünün dışının ısınması beni şaşırttı. ayrıca bu ürünü satıp, ızgara aparatlarinin hala türkiyede satılmaması üzücü..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı bir ürün

    Ürünü denedim ve gerçekten çok memnum kaldım. İlk deneme patates ve tavuk kızartması yapmak oldu. Bir çorba kaşığı yağ ile bu kadar çıtır ve güzel patates kızartması yapması gerçekten harika. Patatesler hiç dağılmadan kızardılar. 20 dakika gibi kısa bir sürede tavuklar da harika şekilde kızardı. En güzel yanı tavuk kanatları kızarırken fazla yağından arınıp çıtır çıtır olmuşlardı. Digital göstergesi sayesinde ısı ve süreyi damak zevkinize göre ayarlayabiliyorsunuz, pişerken ürünün sepetini çıkarıp yiyeceeri kontrol edebiliyorsunuz, yapışmaz filtre ve çıkabilen ekipmanlarının temizliğini pratik şekilde yapabiliyorsunuz. Kızartmanın en sağlıklı hali icin kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    mukemmel

    aldigimiz gunden beri baska bir yerde yemek yapmiyoruz. kestaneden tavuga, ekmek uzeri kasar eritmekten kofte yapmaya kadar akliniza ne geldiyse denedik ve yaptik. Tek kelime ile mukemmel, tek elestirebilecegim yani yavuk kanat gibi hafif ustu kitir veya yanan yemek turlerinde biraz koku ve duman cikiyor. Fakat ne kizartma sonrasi rezil olan ocak ve cevre nede bir suru vakit kaybi. Tavuk kanat 14 dk kofte 8 dk ve hic YAG koymadan. Lezzet gayet guzel. Tefal e gore cok daha iyi, evde ikiside var simdi, Tefal ilkel kaldi malesef. Kesinlikle tavsiye ederim, fiat pahali ama kendini zamanla oder.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MUHTESEM BIR URUN

    Ürünü denediğim günden beri mutfağımızın baş köşesinde yerini aldi, diger mutfak aletleri gibi hevesle alinip tozlu raflara kaldirilmadi :) Ornegin aniden davetsiz misafiriniz gelicek ve sadece 30 dakikada evi toparlayip mukellef bir sofra hazirlamaniz gerekiyor. ISTE TAM DA aradiginiz urun AIRFRYER XXL. Tavugu, baligi ne varsa hic bir islemden gecirmeden oldugu gibi airfryera yerlestirip dakika ayarladiktan sonra baska hic bir islem yapmaniza gerek kalmiyor. Disi citir ici yumusacik pismis yemeginizi hazirlayan hatta misafirleriniz gecikirse sizin icin sicak ve stabil isida tutabilecek bir urun bu. Yag, su vb eklemenize gerek bile olmadigindan bahsettim mi? Evet diyet yapmak, saglikli beslenmek artik daha kolay ve lezzetli. Uretildigi teknoloji sayesinde yaga vs. gerek olmadan hem citir hem yumusacik yemekler pisirebiliyor. E peki caniniz browni veya kizartma cekti; kacamaklarinizi da en guzel sekilde bu urunle yapabilirsiniz.Kizartmalarinizi minimum yag ile, keklerinizi ise maximum kabariklikla pisirebiliyor! Evdeki tencere, tava hic bir seye gerek kalmadi. Ustelik bulasiktan tasarruf sagliyor ve bulasik makinesinde kolaylikla yikanabiliyor. Gonul rahatligi ile ev hanimlarina,ogrencilere, is yerlerine, kisacasi herkese onerebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika Sağlıklı Kızartmalar Yapıyor!

    Ürünü çok kısa süredir kullanmama rağmen mutfakta vazgeçilmezim oldu. Sağlıksız olduğu için uzun süredir kızartma tüketmiyordum ama airfryer sayesinde artık oldukça lezzetli ve sağlıklı kızartmaları gönül rahatlığı ile yiyoruz. Patatesleri yağda kızarmış gibi çıtır çıtır yapıyor. Yemek pişerken ev kızartma kokmuyor. Yiyeceğin türüne göre ayrı ayrı programlarının olması ve dijital ekranı sayesinde tek tuşla çok kısa bir sürede yemeği pişiriyor. Ürün her şeyi pişirebiliyor o yüzden oldukça kullanışlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Pek pratik değil.

    Ürünü büyük umutlar ile aldım. Herşeyden önce kaliteli görüntüsü var. Malzeme de kaliteli kullanılmış. Şık duruyor. Patates kızartması fena değil. Az yağlı yaptığınızı düşününce gayet kabul edilebilir. Yağda kızarmış ve hemen servis edilmemiş gibi ama çok beklemiş gibi de değil. Sanki biraz önce tavadan çıkmış ve hala sıcak gibi. Anlatmak zor. Fakat bir antrikot ızgara yapıyorsunuz, inanın hayatımda yediğim en iyilerden biri idi. Kutudan Türkçe yemek kitabı falan çıkmıyor. Ödediğiniz parayı tam hak ediyor mu bilemem. O kadar büyük ki, bir büyük dolabı komple kaplıyor. Tezgah üstünde bırakma şansınız yok. Ağırlığı nedeni ile eşim kaldırıp koyamıyor. Benim yardımım olmadan kullanamıyor. Duman ve koku çıkardığı için aspiratör altında kullanmanız gerekiyor. Cam açmak yeterli değil, içerisi sis oluyor. Bulaşık makinesinde yıkanıyor evet ama makineyi komple kaplıyor neredeyse parçaları.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Urunden cok memnun kaldim, cok kaliteli ve kullanisli

    Urunu kizartma, yemek isitma, tavuk/balik pisirme, ekmek ve tatlilarimi pisirmek icin kullandim ve cok memnun kaldim. -Kizartmalarimi en saglikli ve pratik sekilde yapabildim. -Neredeyse sifir yag ile citir citir bir lezzet elde ettim. -Sicak tutma modu sayesinde pisirdigim yemekleri sicak tutmami sagladi. -Yapismaz filtresi sayesinde temizlemesi cok kolay ve bulasik makinesine de girebiliyor. -Keklerimi ve ekmeklerimi cok guzel kabartti ve firinima gore daha hizli pisirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2023
    Ürün çok güzel ve kullanışlı

    Ürün çok güzel ve kullanışlı Herkese tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    Bekleneni fazlasıyla karşılıyor ...

    memnuniyet 5 yıldız

  • Amazzon aracılığıyla, 08.08.2023
    Temizlemesi kolay

    Kullanışlı iki kişi için ideal daha kalabalıksanız büyük modellere bakınız. Wi fi çok gerekli değilmiş bu arada.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2023
    İdeal

    Evden çalıştığım için öğlen yemeklerimi burda yapıyorum. Çok pratik oluyor. Ailemiz 2 kişi olunca da yetiyor boyutu

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2023
    On numara

    Gayet kaliteli ve kullanışlı bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2023
    Fiyat performans ürünü

    Kızartma yapmak artık korkulu rüyanız olmayacak

  • Amazzon aracılığıyla, 04.08.2023
    Hazne boyutu

    Ürün pratik ama hazne hacmi görsellerden biraz daha küçük geldi Fakat 3 kişilik bi aile için yeterli yine de

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HD9650/90 2225 W 1.4 kg Airfyer Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HD9650/90 2225 W 1.4 kg Airfyer Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat