Philips HD9630-90 2225 W 1.4 kg Isı Ayarlı Fritöz Yorumları

Philips HD9630-90 2225 W 1.4 kg Isı Ayarlı Fritöz yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    hiç yag kullanmadan kızartma harika

    kızartma olmazsa olmaz bir lezzet. o kadar az yağ ile kızarma yapıyorum ki ,hem hafif hem sağlıklı oluyor. kızartma sevip de yağlı yiyeceklerden kaçanlar için harika bir ürün.illa ki yağsız olsun diyorsanız da hiç yağ koymadan sıcak hava ile kızartabilirsiniz. seçim size kalmış .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Harika sağlıklı kızartmalar yapıyoruz sayesinde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    memnunum

    Olumlu yönleri: Çok fazla kızartma yaptığım için satın aldım. Gerçekten çok başarılı bir ürün. Her eve lazım. Paketleme gayet iyi yapılmıştı. Açar açmaz denedim. Kızarttığınız yiyecekler çok fazla yağ çekmiyor. Parçaları bibirinden kolay ayrıldığı için temizlemesi de çok rahat. Teslimat da kısa sürdü. Paketleme ve teslimat da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Fiyatı performansına göre oldukça iyi. Herkese tavsiye ediyorum bu ürünü.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bir öğrenci evinde olması gereken en önemli mutfak malzemesi bence. Kızartma yaptığımda koku olmuyor, ortalık kirlenmiyor. Hayatımı kolaylaştırdı resmen. Ayrıca kısa zamanda pişirdiği için zamandan da kazanıyorum. Anneme de almayı düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) dusunmeden alinacak tek urun bayanlar icin

    Olumlu yönleri: Az yag ile cok kizartmali gunler. Kesinlikle tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 26.05.2020
    Sağlıklı kızartmalar için ideal, yağlı fritözlere elveda.

    Bu ürünü başka bir siteden aldım. Okuduğum yorumlardan hatalı kullanıldığını anlıyorum. Çok az yağ ile patates,kabak,patlıcan hatta mantar kızartabiliyorum. Kısa sürede pişirdiği için öğrenene kadar takip etmek yeterli. Sonra zaten bileceksiniz süreyi. Kapatmak için termostatı sıfırlamak ve fişini çekmek yeterli. Manuel zamanlayıcı bir süre sonra kendiliğinden duruyor, kesinlikle zorlamayın boşuna.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.03.2020
    Mekanik zamanlayıcısı problemli

    Mekanik zamanlayıcı kimi zaman takılabiliyor, elle müdahele etmeniz gerekiyor.Tüm parçaların ayrılıp bulaşık makinesinde yıkanabilmesi güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    Kusurlu ürün ve iade

    Kapaı tam oturmuyor diye iade ettim. Oysaki ihtiyacı çoklu karşılayabilen, pratik bir üründü. Kapağı iyi kapanmadığı için de ısı yayıyor gibi fark ettim, ondan iade ettim. Keşke amazzon elime sıfır, kusursuz ve kullanılır durumda bir ürün göndermiş olsaydı. Bu yüzden çok üzgünüm.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.09.2019
    Kullanmanızı tavsiye ederim

    Ürünün alt modelini 2 yıl kullandım tam garanti bitimi bozuldu. Sonrasında başka bir marka kullandım. Ondan da memnundum fakat Philips kalitesi başka. Patates, biber ve köfte kızarttım. Gevrek ve yağsız çok güzel pişirdi. İsteğe göre çok az bir yağ eklenebilir. Diğer yağlı fritözlere göre daha sağlıklı pişiriyor. Memnun kalmadığım tek özellik kullandığım diğer modellerde olup bunda olmayan, kapağını açtığınızda motorun durmaması. Camlı olmadığından dolayı pişip pişmediğine bakmak veya sallamak için açmak gerekiyor o sırada otomatik durması lazım. Kapatmak için düğmesi de ters yöne sert, zorlayarak dönüyor sanki kısa sürede bozulacakmış hissi veriyor. Diğerlerinde böyle değildi. Bu modelin dijital ekranlı HD9650 modeli var bir müşteri de o model için aynı olumsuz durumdan bahsetmiş. Böyle pahalı ve Philips markalı bir ürün için şimdilik tek eksi gördüğüm olumsuz yön budur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2019

    Ürün tanıtıldığı gibi. Hızlı kargo ile elime ulaştı. Az yağ ile pişen yemek tercih edenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    süper

    daha 24 saat olmadı ama bisürü sey denedim. patates kizartması, patlican közlemesi, simit ısıttım ve mini kek yaptım ... herşey süper oldu ... yağsız pişirme ve mini fırın olarak kullanıyorum .. on ısıtma bile istemiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Kızartma yapmaktan nefret ediyorum. Bir kızartma yaptığınız da mutfağı baştan aşağı temizlemek zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca eve yayılan ve çıkmayan koku da çabası. Ama diğer taraftan kızartmayı da çok seviyoruz. Philips HD9630/90 Viva Collection Airfryer bu fritözü alınca bizim bütün şikayetlerimiz çözümlendi. Yağ çekmeden etraf kirlenmweden o kötü koku eve yayışlmadan kızartma yapmak gerçekten mümkünmüş. Fiyatı biraz pahalı geleilir ama ömürlük bir cihaz gerçekten. Bence ödediğiniz her kuruşa değiyor. Hiç yağ çekmeden çıtır çıtır kızartmalar yapıyporsunuz. Eğer ihtiyacınız varsa siz de kızartma seviyorsanız Philips HD9630/90 Viva Collection Airfryer bu fritözle sağlıklı kızartma yemekte mümkün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    Beş Yıldız

    philips kalitei bu üründe de kendini göstermiş.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.05.2019
    Denedim

    Avantajlar : Az pisiirmede basarili , Koku olmuyor
    Dezavantajlar : Sepeti yaridan 1 az fazla doldurursan pismiyor , Cok ses cikartiyor
    Ürünu tavsiye üzerin e aldim kucuk aileler icin evet ama büyük.aile icin problem, patates kızarttım az olursa gayet iyi ama 2. Parti pisene kadar soguyor fazla atinca cig kaliyo .... birde icinde turkce kullanma kılavuzu ve yemek tarifi kitabi cikmadi.. youtube dan bakarak nasil çalıştığıni nasil pisirmem gerektiğini öğrendim...

  • Media Markt aracılığıyla, 02.04.2019
    Artık evimin olmazsa olmazı

    Avantajlar : az yağ , az kir , çok lezzet
    Ben bu ürünü başka bir siteden almıştım. ama görünce burdan da oylamak istedim. öğrenci evime aldığım en mantıklı eşya olabilir. az yağ kullanması zaten gönülleri fethediyor. tüm özelliklerine ayrı ayrı bayıldım.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.04.2019
    harika bir urun

    çok pratik buldum oncelikle. evimdeki eski fırınımdan daha hızlı pişiriyor. ızgara yaptıgımda hem koku pek olmuyor hem de lezzetli ve hızlı pişiriyor. biraz fazla yer kaplıyor mutfagımda ama sonuc olarak mutfagımın yıldızı bir urun oldu :) asla vazgecemem elim ayagım oldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2019
    Bir Yıldız

    aşırı pahalı tefalinkiler daha güzel ve daha hesaplı

  • Media Markt aracılığıyla, 22.03.2019
    Mutfakta tencere tava derdim kalmadı

    Avantajlar : çok amaçlı
    Aldığım ilk günden beri ne yaparsam yapayım elim hep Philips Viva Collection HD9630/90 AirFryer XXL'a gidiyor. Hem çalışan hem 3 çocuk annesi biri olarak bolca çeşit yapabilmek ailemizi sevindirdi. Tavuk, balık, patates kızartması bizimkilerin en çok sevdiği şeyler. Çıtır çıtır olması da cabası. Hatta geçen gün oğlanın doğum güü pastasını kekini de bununla yaptım. İnanır mısınız şahane oldu. Artık bir numaralı yardımcım!

  • Media Markt aracılığıyla, 22.03.2019
    Kolay Temizleniyor

    Avantajlar : temizligi kolay , zaman dostu , hijyenik
    Bu urunde en sevdigim sey asiri kolay temizlenmesi. Parcalari tek tek bulasik makinesinde yikanabilliyor, rahatca tekrar birlesitiriliyor. Hic yag eklemeden ya da az miktarda yag kullanimiyla hijyen ve saglik acisindan da isimizi kolaylastiriyor. Kesinlikle her mutfakta bulunmasi gereken bir urun.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.03.2019
    çok hafif yemek keyfi

    Avantajlar : hızlı , hafif , yağsız
    kızımın çeyizine almıştım geçen akşam bize bunla tavuk yemeği yapmış çok hafif lezzetli olmuş muhakkak alın hanımlar bende evime alıcam

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HD9630-90 2225 W 1.4 kg Isı Ayarlı Fritöz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HD9630-90 2225 W 1.4 kg Isı Ayarlı Fritöz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat