Premier PDF-5606 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Mor Yorumları

Premier PDF-5606 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Mor yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.04.2022
    PANDEMİ

    Olumlu yönleri: Öğrenci evime almıştım üni açılmayınca mezun oldum kullanamadım evlenince evimde kullanacağım artık ama güzeldir inşallah. Yarasa yiyen çançinçonlara buradan teşekkür ediyorum…

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.10.2020
    fritöz

    Olumlu yönleri: Merhaba ben almak istiyorum bu fritözu ama bilmek isterim yağasız mı kızartıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) BERBAT

    Olumlu yönleri: hiç fırsat kaçırmadan zamanında geldi Olumsuz yönleri: Ürünü siteden kendim baktım görüntüsü hoş severek aldım ürün hasarsız geldi güzel ben aynı güzelliği pişirirken de bekledim sigara börekleri patatesler bembeyaz verdiğim paraya üzülüyorum evde öyle sinirimi bozmak için bekleyen bir ürün kesinlikle almayın alacaksanızda gelin benim evimdekini alın derim ben

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok kullanışlı

    Olumlu yönleri: Tavada yağın sıçraması vs derdine son artık çok kolay kızartma yapmak

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Beklediğim gibi geldi çok hızlı kızartıyor ve kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) resturantlar evime geldi

    Olumlu yönleri: Artik kapali olan yemekyerleri yuzunden artik evde ahci oldum Olumsuz yönleri: Pismeye yakin biraz evi kokutuyor asprator altinda yada balkinda kokusu azaltilabilir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Siyah sipariş verdim, Hiç bi bilgi verilmeden kırmızı geldi. Ayrıca benden önce ürün açılmış. Satıcı sorumluluk sahibi değil gibi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) güzel

    Olumlu yönleri: Ürun gayet güzel ve kullanışlı temizligede kolay yapılıyor fiyatına göre gayet iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.04.2020
    süper ürün

    Olumlu yönleri: Fiyatının uygun oluşu sizi yanıltmasın fiyat üstü bir ürün mümemmel haftanın 4günü patates ile geçiyor ve işimi süper kolaylaştırdı hazneye atıyorum dakikaya bakıyorum bitti. 7 dakikada kızarttı bir hazneyi ve yağ haznesi çıkıyor yıkanıyor ama altına su değmemesi gerek elektirik noktası var. Kapağı tamamen çıkabiliyor. Ve kızartma esnasında asla koku yok Yorumlar çok açıklayıcı değildi kararsız kaldım ama açık yorumu ben yazıyorum alın aldırın pahalı ürünlere gerek yok. Kırmızısıda oldukça canlı mat değil. Olumsuz yönleri: Kızartırken koku yok ama buharı fazla veriyor tezgahta kızartırken dolap altına denk gelmesin dolapta şişme yapabilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün çok güzel pişiriyor

    Olumlu yönleri: ürün uygun ve çok güzel pişiriyor

  • NI1 aracılığıyla, 07.03.2020

    harika bi urun en uygun fiyata ve kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu fritözü bulunca bayıldımmmmmm. Gerçekten çok şirin çok modern ve inanılmaz tarz bir tasarımı var. Görünce bayıldım ve aldım hiç özelliklerine bakmadım desem yeridir. Fakat şansıma çok iyi bir ürün çıktı. Kızartmayı da seven bir aileyiz ve çok az yağlı çıtır çıtır kızartmalar yapabiliyorum. Çok kullanışlı temizlwenmesi falabn gayet rahat bir fritöz. Almayı düşünen herkese ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2019

    Olumlu yönleri: Urun çok iyi ve kullanışlı teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: çok şık bir fritöz. Özellikle kırmızısı. Bende almayı düşünüyorum. Sadecekızartma yapabiliyorsunuz. Emniyet kilitli. Çıkarılabilen yağ filtresi var, 2.5lt haznesinin kapasitesiolan yanma koku vs riski olmayan şık birmutfak ürünü bayıldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019

    Olumlu yönleri: kargo hızlı ulaştı,paketleme güzeldi,denedim fiyata göre işe yarar bir ürün. sadece boyutu fazla büyük geldi resimdeki gibi küçük değilmiş

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Bu fritöz bir şahane. Biz ailecek kızartmayı çok seviyoruz. Ama malum normal tencered yapınca çok yağ çekiyor. Bu fritözü iş yerinden bir arkadaşım almış. Görünce çok beğendim. Arkadaşım denedi memnun kaldığını söyleyince de hemen bende bir tane aldım. Ya alın mutfağa dekor olarak koyun öyle güzel bir tasarımı var. Ama sadece tasarımı değil kızartması performansı da gerçekten çok çok iyi. Üstelik fiyatı da kendi sınıfındaki ürünlere göre çok daha uygun. Bence kesinlikle kaçırılmayacak bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.09.2019

    Olumlu yönleri: anlatıldığı gibi. Olumsuz yönleri: ön kısımda ufaj tefek çizgiler vardı.Yazdım fakat cevap gelmedi tarafıma .Cevap gelsin diye beklerken benden habersiz onay verip satıcıya paramı aktardılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Premier genelde ön yargı ile yaklaşılan bir marka ama bu fritöz bence gayet kullanıma makul bir ürün. Hazneleri kolayca çıkarılıp kolay bir şekilde temizlenebiliyor. Çok fonksiyonlu tuşları kullanımını kolaylaştırmış. Kapağı kapalı durumdayken aşağı yukarı oynatabildiğiniz kazanı bence güzel düşünülmüş. Ön yargımı yendim bu ürünle birlikte. Fiyat performans çok iyi diye düşünüyorum. Alacak kişilere çok fazla para verip başka ürün aramamalarını öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2019
    "başarılı"

    Olumlu yönleri: Memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2019
    "ürün rengin "

    Olumsuz yönleri: ürün tanıtımında rengi mor yazarken neden açıklamada kırmızı yazıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Premier PDF-5606 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Mor kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Premier PDF-5606 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Mor yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat