Russell Hobbs 22101-56 Cyclofry 1300 W 1 kg Isı Ayarlı Fritöz Beyaz Yorumları

Russell Hobbs 22101-56 Cyclofry 1300 W 1 kg Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 13.01.2023
    Mükemmel

    Bayıldık. Bence bu kategoride alınabilecek en iyi ürün. Türkiye’de tanınmaması bizim hatamız. İlk fritözü bu kişi yapmış çünkü. Bütün parçaları ile birlikte veriliyor. Dönen sepet de iki üç kişilik her türlü malzeme yeterli geliyor. Dönen çubukta yapılan tavuk mükemmel. Hele ızgara balık ve şiş bir harika. Tekrar çocuklarıma almak İçin girdim kalmamış umarım çok yakında amazzon tedarik eder.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.11.2022
    Uzun süreli kullanım

    Airfryerlar tam popüler olmadan uygun fiyata almıştım. Hala zevkle kullanıyorum bütün tavuktan, şiş kebaplara kadar deneyimledim. İç hacmi gayet yeterli. Kullanırken bir kere bile pişman olmadım

  • Amazzon aracılığıyla, 16.11.2022
    cok gucsuz iade ettim maalesef

    urun cok gucsuz hic iyi degil

  • Amazzon aracılığıyla, 31.10.2022
    Çok yönlü

    Ürün diğer airfryerlara göre daha fonksiyonel ve büyük patates kızartması istediğim seviyede olmadı ya da ben beceremedim ancak tavuk şiş ve muffin yaptım gayet başarılı oldu. Normal fırından daha çabuk ve daha iyi pişiriyor alacak olan arkadaşlara tavsiyem 6-7 binlik ürün yerine bu markayı tercih edebilirsiniz sonuçta hepsinin mantığı aynı bu ürünün farkı fonksiyonlarının daha fazla olması 2-3 kişilik bir aile için ideal

  • Amazzon aracılığıyla, 26.10.2022
    GÜZEL ÜRÜN

    Güzel, kaliteli ürün. Ev tipi mutfak fırınına gerek kalmıyor. kısa sürede istenileni yapıyor. İhtiyacı olana tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.10.2022
    Airfryer'lar arasında en fonksiyonel olan ürün

    Birçok airfyer çekmeceli yapıya sahip ve sadece turbo fırın özelliğindeler. Bu ürün ise çevirme sistemi sayesinde birçok fonksiyona sahip. Airfryer kullananların rezistans temizliğinden şikayetçi olduklarını görüyoruz bunun sebebi de çekmeceli sistemde rezistansa ulaşımın çok zor oluşu. Kapağının yukarıya doğru açılması sayesinde rezistans temizliği daha kolay. Ürünle birlikte gelen çevirme sepetinin ise temizlenmesi çok zor. Bu sepet aspiratör filtresi gibi bir yapıya sahip ve temizlenmesi de aynı zorlukta. Kolayca temizlemek için en iyi yöntem buharlı temizleyici kullanmak. Üründe pişirilen tavuk çevirme ve sebzeler çok lezzetli ve zahmetsiz. Patates kızarmasını önce dönen sepette pişirip ardından son 5-10 dk sepetten çıkartıp ızgara modunda kızartmak çok daha iyi sonuç veriyor. patatesleri elma dilim doğramanın da daha iyi sonuç verdiğini gördük.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2022
    Harika

    En çok tavuk çevirme özelliğini beğendim. Fakat et şiş dahil her şeyi pişirecek özelikte olması ve çok kolay ayarlanıyor olması almak için yeterli sebep oluşturuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.05.2022
    Yeterli isitma yapmiyor

    Belirtilen zamanda pisiremiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 22.12.2021
    Süper hızlı teslimat,titiz kargolama

    harika bir ürün.Hemn bir kaç üründe denedik.Dondurulmuş patates kızartması yağsız harika oldu lezzetinde hiçbir değişiklik yok.Tavuk ,köfte kurtmadan yağsız olarak içi sulu bir şekilde pişti.Pişirme talimatlarına uyarsanız işinizi yaparken gerisini ürün hallediyor. Tavsiye ederim .Biz beş gün ara ile biraz pahalı almış olduk ama olsun değer . amazzon ekibine teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2021
    Parasını hak eden ürün

    Gayet güzel,700 gram kadar patates i 1 kkaşık yağ ile karıştırıp attık sepete 220 drc 45 dk çıtır çıtır oldu

  • Amazzon aracılığıyla, 14.09.2021
    Yemek pişirmede kazandırdığı zamanı temizlikte kaybettiriyor

    Ürün güzel. Birçok şeyi pişirebilme seçeneğine sahip. Ancak kullanılan demir malzemeler, özellikle patates kızartması için kullanılan tambur, resmen yağa yapışacak bir malzemeden üretilmiş. Ne kadar ovaladıysam ne kadar bulaşık makinesine soktuysam da o yağ lekeleri çıkmıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.08.2021
    Russell Hava fritözü

    Ürünü yorumlara bakıp dün teslim aldım kargom 1 gün gecikmeli geldi ama ilk deneme tavuk şiş yaptım tavukların içi lokum gibiydi sebzeler pismisti sarımsak soğan grubu dilimli olmasına rağmen hala tadını çiğ gibi saklamış çok lezzetliydi.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.06.2021
    kullanımı zor

    belki zamanla kullandıkça alışıla bilinir ama çok aparatlı ve kullanımı pratik değil

  • Amazzon aracılığıyla, 25.06.2021
    amaç sağlıklı kızartma ise güzel ürün

    beklentilerimi karşıladı. uygun fiyata denk getirdim. yemek kaşığı ayçiçek yağ ile tamburunda gayet güzel her yeri eşit kızarmış patates yapabiliyor. tavuk ve et şişte de oldukça başarılı buldum. etleri kurutmadı yakmadı sebzeler bile çıtır çıtırlık seviyeye gelmedi tabiki süre ve sıcaklık ayarına da bağlı. genel anlamda iyi ki aldık. dezavantajı ise kızarmadan sonra tamburunun temizlenmesi metalik tasının temizlenmesi işkence. ama sağlıklı olduğunu düşündüğümüz için çekilir diyoruz. tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2021
    Sağlıklı ve Lezzetli Yemekler Pişirin

    Ürün kısa sürede elime ulaştı. Elbette hemen denedim. 1,5 kg'lik bütün tavuk lezzetli bir şekilde pişti. Izgara özelliğini kullanarak biber ve domates pişirdik. Gayet başarılı idi. El yapımı patatesi baharat ile harmanlayarak pişirdik. Sonuç 4/5 seviyesinde oldu. Hazır patateste ise garip bir koku oldu. Belki patates markasından kaynaklanıyordur. Patates kızartmak için kullanılan tamburu temizlemek diğer parçalara göre zor. Çünkü yağ tutan bir materyalden yapılmış. Sonuç olarak muadillerine göre uygun fiyatlı ve başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.06.2021
    Güzel ve kullanışlı

    Ürünün kutusundan ürün ile ilgili ihtiyacınız olan her şey çıkıyor. Teslim aldığımız gibi yıkayıp patates kızarttık çok lezzetliydi.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.06.2021
    Vazgeçilmezim oldu

    Ba yıl dım.fiyat performans olarak harika

  • Amazzon aracılığıyla, 09.05.2021
    Güzel urun

    Urun güzel patates kıvamında sis kebab olayı başarılı amazzon a teşekkürler akşam sipariş geçtim sabah geldi on numara

  • Amazzon aracılığıyla, 23.01.2021
    Hiç düşünmeden alın.

    -Bütün tavuk harika oluyor, lokum gibi... -Tavuk göğüsünü kuşbaşı doğrayıp şişe taktık ve sonuç yine harika, lokum gibi ağızda dağılıyor inanamadık... -Donmuş patetes kızarttık tambur sayesinde homejen kızarıyor, enfes. -Ufak teflon kek kalıbı aldık 190 derece 45 dk. Fırın modunda kek yaptık ve sonuç mükemel ötesi. (Harcı az tutun ve kek kalıbını çok doldurmayın ki, içi ve tabanı güzel pişsin) Bildiğin mini fırın gibi :) Maksimum 1230 watt gücünde olduğu için elektrik kullanımı da ekonomik, aylık faturamız değişmedi diyebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Patatesler kafese yapışıyor tadı da kızartma ile alakası yok !!pişmanım aldığıma

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Russell Hobbs 22101-56 Cyclofry 1300 W 1 kg Isı Ayarlı Fritöz Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Russell Hobbs 22101-56 Cyclofry 1300 W 1 kg Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat