Premier PMI-50 Jet Mor Elektrikli Izgara Yorumları

Premier PMI-50 Jet Mor Elektrikli Izgara yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "ürün hakkında"

    Olumsuz yönleri: Ürünü iki kere kullandım son kullandıktan sonra temizledim ve kapaklarını yerine taktım fakat malesef kapak tam kapanmıyor. Bunu henüz yapmadım. Brnim yapabilecğim birşey olabilir fakat bir ürün iki kullanımdan sonra neden böyle sorun çıkatır anlamadım. Garantiye götüreceğim.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.05.2020

    Muhtesem bir urun.Yaklasik 1 ay arastirmamin sonunda premier jett 50 modelini satin aldim.Altindaki tabana su koyarsaniz duman yok denecek kadar az.Et, tavuk kanat 20 dakikada alt ust cok guzel pisiyor .Sucuk,domates biber 5 dakika. Lezzet de cok iyi.Bir mangal tadini beklemeyin olamaz ama tavadan cok daha guzel.Baska model arastirmayin gonul rahatligiyla alin kullanin pisman olmazsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Başarılı

    Olumlu yönleri: Pişirmesi çok iyi Olumsuz yönleri: Alt kısmın temizlenmesi biraz zor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.09.2019
    Premier PMI 50 JETT Elektrikli Izgara

    Olumlu yönleri: merhaba bu üründen sizden aldım bana pişirme plakası lazım o plaka zamanla eskidi yenisi ni almam lazım yardımcı olurmusunuz.tek olumsuz tarafı bu yoksa alet süper pişiriyor.Ama pişirme plakası soyuldumu alet çöp oluyor.Firma da yardımcı olumyor siz yardımcı olursanız sevinirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2019
    Ciddiyetsiz satıcı

    Olumlu yönleri: Ürün en ucuz bu satıcıda, fakat sürat kargo olayı bozuyor. Sürat kargo yürüme mesafesindeki yere bile 3 günde teslimat yapan ciddiyetsiz bir firma. Olumsuz yönleri: Satışa mor renk koymuş, ben de onu istiyordum zaten. Fakat sonradan arayıp o renk yok diyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Premier PMI 50 JETT Elektrikli Izgara

    Olumlu yönleri: PİŞİRMESİ GÜZEL Olumsuz yönleri: ÇOK FAZLASIYLA DUMAN YAPIYOR SU BIRAKTIGIM HALDE İLĞİLENİRSENİZ SEVİNİRİM

  • NI1 aracılığıyla, 21.04.2019
    Pratik ve hızlı pişirme(premier pmı 50 ızgara)

    Alt ve üst ayrı 2 pişirme ızgarası olduğundan çok pratik; yerleştirdiğiniz yiyeceği çevirme ihtiyacı olmadan kısa zamanda pişiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019
    Istediğim renk gelmedi

    Henüz denemedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.02.2019
    "Kullanışlı"

    Olumlu yönleri: Ürün hem alttan hem üstten pişirme özelliğine sahip yanındaki anahtarla alt üst ayırabiliyorsunuz alt tepsi emaye kolayca çıkarıp yıkıyabiliyorsunuz alt pişirme yüzeyi teflon kaplamalı alimünyum plaka oduğundan malzemeler güzel pişiyor akan yağlar resiztansın üzerine akmadığından kokuda olmuyor ayrıca zaman saati var pişirme süresini ayarlayabiliyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2019

    Özellikle balık pişirmek konusunda olmak üzere ürün gayet başarılı,

  • NI1 aracılığıyla, 06.01.2019
    çok güzel

    bundan iyisi yok.............................

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2018
    mükemmel

    bu ikinci ürünü aynı ryerden en ucuza aldım çok süper bunun üzerine ızgara tanımam peynirli yumurtalı pide bile yapıyorum bu zamana kadar aldığım bütün ızgaralar paketlenip bodruma gitti zam gelmeden kaçırmayın 20 tl.ucuz veren yere sipariş vermeyin stoklarda bitti diyolar oyalıyorlar

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2018
    mükemmel

    domatesi ikiye bölüp yeşil biber közlemesi ve köfte yaptım çok güzel oldu temizliği kolay çift taraflı pişirmesi avantaj zaman ayarlı olması zaten tercih sebebi yanlız eti pişirmeden önce ızgara çok kızgın olması gerekir yoksa et kurur tabi susuz et kesinlikle olmaz aynısından 5 yıl kullandım elektrik aksamını temizlerken düğmelerin içine su kaçırdım cihaz bozuldu ama aynısından yine aldım tavsiyemdir çok güzel kargolanmış poşetleri sökünce kutusuyla taşırken kutunun altı açıldı merdivenlerden düştü iki kapağın bağlantı pimi kırıldı tamircinin birine pim taktırdım eskisinden sağlam oldu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Premier PMI-50 Jet Mor Elektrikli Izgara kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Premier PMI-50 Jet Mor Elektrikli Izgara yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat