Philips FC9929-07 650 W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC9929-07 650 W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(262 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    PHILIPS'le evim pırıl pırıl <3

    Philips PC9929/07 ile temizlik yapmaktan keyif duydum.Halılarım pırıl pırıl oldu beklentimi fazlasıyla karşıladı.Sesi hiç rahatsız etmiyor emiş gücüde oldukca iyi yeterli aparatlarıyla gerçekten harika bir ürün hiç düşünmeden alıp kullanabilirsiniz tutma yerindeki kumanda sistemi ilede büyük kolaylık sağlanıyor üründen çok memnunum teşekkürler PHILIPS AİLESİ<3

  • HepsiB. aracılığıyla
    PHILIPS'le evim pırıl pırıl &lt;3

    Philips PC9929/07 ile temizlik yapmaktan keyif duydum.Halılarım pırıl pırıl oldu beklentimi fazlasıyla karşıladı.Sesi hiç rahatsız etmiyor emiş gücüde oldukca iyi yeterli aparatlarıyla gerçekten harika bir ürün hiç düşünmeden alıp kullanabilirsiniz tutma yerindeki kumanda sistemi ilede büyük kolaylık sağlanıyor üründen çok memnunum teşekkürler PHILIPS AİLESİ<3

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Öncelikle kullanılan malzeme kalitesi oldukça iyi.Phılıps bu konuda üstüne düşeni yapmış.Emiş gücü yeterli.Ürünü diğerlerinden ayıran ve en sevdiğim yanı hortuma entegre edilen kumanda olmuş.Çok büyük kolaylık sağlıyor.Emiş gücünüde buradan artırıp azaltabiliyorsunuz.Büyük kolaylık sağlıyor.Eşim daha önce kullandğı süpürgeyle aynı yeri süpürdüğünde torbanın bu süpürgede iki katı daha fazla tozla dolduğunu söyledi.yani bu süpürge daha iyi temizliyor.Üründe sadece hortum sanki hemen kırılacak izlenimi veriyor.Biraz ince ve dayanıksız gibi bir izlenim verdi.Kurulum esnasında gelen servis yetkiliside genelde bu konuda sıkıntı yaşadıklarını hortumun kırılabilleceğini bu konuda dikkatli olmamız gerektiğini çok bastırmamamızı söyledi.Sonuç olarak toz torbasız bir süpürge alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Sıfır ürün gelmeyecegi konusunda tereddütüm vardi. Fakat öyle olmadı. Ürün harika. Satıcıya da güvenebilirsiniz. Zaten marathon verilen parayi sonuna kadar hakediyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philips FC 9929/07 elektrik süpürgesinden şaşmayın derim.

    Philips beni yanıltmadı, aldığım günden beri temizliği zevkle yapmaya başladım. Yazlığımda kullanıyorum şuan, parke temizliğinde, kilimlerin temizliğinde çok kullanışlı. Sessizliği ise benim günün her saatinde temizlik yapabilmemi sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Philips

    ürünün çekim gücü zayıf tavsiye etmiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    satıcı firmaya teşekkür

    özellikle satıcı mağazaya teşekkür ederim eskişehirden pazartesi sabah sipariş verdim sorunsuz bir şekilde salı sabahı 1 günde elimize ulaştı ilk izlenimimiz güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    temizlik yapmayı sevdirecek süpürge

    FC9929/07 kullanımı rahat ve çekim gücü çok iyi bir ürün.Yıllardır kullandığım süpürge ile süpürdüğüm odayı tekrar süpürdüm ve sonuç beni çok şaşırttı.Hiç süpürülmemiş gibiydi.Evimin tozlardan arındığını hissettim.Kumanda ile kontrolü olması zaman kazandırıyor.Eğil kalk yapmıyorsunuz. Farklı zeminler için başlıkları fazlasıyla yeterli.Kırıntılar için bile ayrı bir başlığı var.Ses düzeyi rahatsız edici değil.Toz haznesinin temizliği çok kolay etrafa tozlar saçılmadan kolayca boşaltılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürle PHILIPS

    Bir süpürge hem hafif, hem kıvrak, hem sessiz, hemde mükemmel emiş gücüne sahip olabilirmiş. Çok mutluyum, kas yırtılması olduğundan evimi süpürürken zorlanıyordum ve emeğimin karşılığını alamıyordum, Philips FC9929/07 alana kadar ev süpürmenin bu kadar kolay ve bir süpürgenin bu kadar fonksiyonel olabileceğini görmesem inanmazdım. Philips kendini aşmış kesinlikle tavsiye ediyorum.aparatları her ihtiyacı karşılıyor, artık evde sessiz bir yardımcım var

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ezber bozan

    Ürünü hemen denedim, gözlerime inanamadım, bugüne kadar aslında evimi süpürdüğümü zannetmişim, emiş gücü, hareket kolaylığı, her zemine uygun başlığı, sıkıntısız temizlik sağlıyor. ev süpürürken gülümsüyorum, süpürgemi seviyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Sessiz, temizlik arkadaşım benim??

  • HepsiB. aracılığıyla
    6 Aydan sonra yorumum.

    Çok pişmanız. Çekiş gücü berbat, aynı yerden 3-4 kez geçmek gerekiyor. Sapı bozuldu bile servise götüreceğiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Phılıps FC9929/07model süpürge harika çok beğendim.

    Phılıps FC9929/07model süpürgeyi kullanmadan önce diğer kullandığımız süpürgeler ile meğerse temizlik yapmıyormuşuz, süpürgeyi ev halkının kullanması ve benim gözlemlerimle son derece pratik bir cihaz, süpürgenin kullanımı da çok kolay ev temizliği işkence olmaktan çıkıyor ve zevkle temizlik yapılıyor, sesiz oluşu harika bir durum , gece yarısı bile kullanabiliyoruz, komşu rahatsız olur korkusu kalmadı, Torbasız olan toz haznesinin kolay takılıp çıkarılması ve çok çabuk temizlenmesi ayrı bir güzellik, ayrıca hortumda bulunan tuşların kullanımının kablosuz olması elektrik çarpma korkusunu ortadan kaldırıyor temizlik zevkli hale geliyor, kısaca süpürgeyi kullanan temizlik yaptığının farkına varıyor Philips markası ayrıca bir güven veriyor insana.. Teşekkürler Philips

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika bir ürün gerçekten

    Merhaba. Ürünü kısa süre önce kullanmaya başladım ve beklentilerimin çok üstünde bir performans aldım. Emiş gücü çok çok yüksek ve buna rağmen çok sessiz. Bazen çalışıyor mu diye baktığım oldu. Koltuk ve baza altlarını çok rahat bir şekilde süpürdüm. Çok ergonomik, her alanı rahatça temizleyebiliyorum. Birçok başlığının olması harika bir şey. Parkeler için olan başlığına bayıldım. Süpürdükten sonra bezle silmeme bile gerek kalmadı. Koldaki açma-kapama ve hızı ayarlama tuşu kullanım kolaylığı sağlıyor. Hatta, makine için olmazsa olmaz bir özellik bana göre. Kullandıktan sonra, daha önce temizlik yapmıyormuşum diyebilirsiniz, ben dedim çünkü. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Özellikle benim gibi çalışan biriyseniz zamandan tasarruf ve iyi bir temizlik için vazgeçilmeziniz olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    En iyi yardımcım

    Bugüne kadar kullandığım en kullanışlı süperge. Kullanmaya başlayalı daha iki hafta oldu ama çok memnun kaldım. Temiz gibi görünen yerlerden bile bayağı toz çıktı. Toz haznesinin şeffaf olması güzel, nevar ne yok görünüyor.Çektiği tozu görünce dehşete düştüm. Haftada en az iki kez kullandığım bir makina, hafif olmasıda çok iyi ve en güzelide ses yok denecek kadar az.Teşekkürler Philips.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bebek ve köpek var ise ilk tercih

    Fc9929/07 ürünüm ulaştığında temizlik az önce bitmişti. Denemek için salonu supurdugumde temiz sandığım parke ve halimdan çıkan toza inanamadım. Evde bebegimiz ve köpeğimiz olduğu için süpürgenin görevi bizde çok önemlidir. Bundan sonra yeni süpürgeniz ile içimiz rahat. Daha önce yine torbasız farklı bir supurge kullanıyorduk ve toz hazne çeperlerine yapıştığı için herseferinde yıkamak zorunda kalıyordum. Bu üründe kesinlikleboyle bir sorun olmuyor. Ayrıca saptan kumanda edilebilen ergonomik tasarım harika. Herkese oneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TİTİZ EV HANIMLARI

    Ürün tam anlamıyla müşteriyi memnun ediyor.Güçlü bir emiş gücü var ve çok sessiz.Bütün gerekli aksesuarları mevcut.Bence harika bir ürün.Şiddetle öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla
    Emiş gücü çok iyi.

    Ürün çok kullanışlı .Tutma kolundaki açma kapama ve güç ayarlama tuşları kullanışlılığını arttırıyor.Aynı zamanda emiş gücü çok iyi .Temizlediğimi zannettiğim mutfak halımda farkı net olarak gördüm.Bir çok başlığı temizlenen yere göre kullanımı kolaylaştırıyor.Sesi az.Kesinlikle tavsiye ederim.Philips'in FC9071 modelini 6 yıl önce aldığımda da pişman olmamıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatını karşılayan bir ürün

    Bu ürünle ev temizliği yapmak gerçekten çok zevkli ve kolay. Farklı farklı başlıkları sayesinde her ortama uygun temizlik sağlıyor. Çekim hızı ayarlanabiliyor en güzel özelliklerinden biri de bu . Ayrıca hortum kısmında bulunan kumanda büyük kolaylık sağlıyor, istediğinizde cihazı kapatabiliyor ve hızını ayarlayabiliyorsunuz. Çok hafif ve kolay taşınan bir ürün. Fiyatını fazlasıyla karşılıyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Evime toz kondurmam diyorsanız, tam size göre!

    Philips marathon fc9929 modelininde ilk dikkatimi çeken süpürge sapından da açma/kapama kontrolu yapabiliyor oluşum oldu. Eğilip veya ayakla basarak kapatma hem zaman kaybı hem de zaten süpürmekten iki büklüm olan belimin ağrımasına neden oluyordu. Süpürge sapının normalin üzerinde uzun olduğunu da ekleyeyim. Bu ulaşamam dediğiniz yerlere kolayca ulaşmanıza ve belinizi daha dik tutarak daha konforlu süpürmenize yardımcı oluyor. İkinci dikkatimi çeken şey ise süpürgenin sessizliği oldu. Normalde elektrik süpürgesi ile evi süpürürken kapıyı, telefonu, başka bi odadan seslenen kızımı duymam imkansızdı. Philips neredeyse sessiz çalışıyor. Hatta 4 yaşındaki kızım elektrik süpürgesinden korkuyordu, philips sayesinde böyle bir korkusu kalmadı. Üçüncü olarak kutunun içinden çıkan başlıklar efsane. Hem halı hem sert zeminler için kullanacağınız çift fonksiyonlu başlık günlük temizlik için kurtarıcı. Fakat bir z başlık var ki anlatılmaz yaşanır. Eğer küçük çocuğunuz varsa eviniz kırıntıdan geçilmiyorsa bu z başlık tam size göre. Normalde dökülen kırıntıları almak için süpürgeyi hafifçe kaldırıp (yere tam baskı uygulamadan) ve kendime doğru çekerek alırdım (eski süpürgemle tabii ki) şimdi istediğim gibi ileri geri hareketlerle süpürgeyi hareket ettirebiliyorum, kırıntılar sağa sola kaçışmak yerine bu z teknoloji sayesinde hep süpürgenin içine gidiyor. Koltuk başlığını da denedim, koltuklarımdan çıkan (toz demeyeceğim ) resmen gri un kütlesine hayret ettim. Buradan da süpürgenin emiş gücünün ne kadar kuvvetli olduğu anlaşılabilir. Dördüncü olarak süpürgenin temizliği. Dediğim gibi eski toz torbasız süpürgemde bu tam bir işkenceydi, ama philips bu yönde çok çok üstün. Toz haznesini boşaltmak çok kolay. Filtresi ise hepa filtre zaten, en kalitelisi. Temizliği ve çıkarıp takması da çok ergonomik ve kolay. Kısacası evime toz kondurmam diyorsanız, tam sizlik bir süpürge, şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle tavsiyemdir

    Daha önceki süpürgem toz torbalıydı ve evden bu kadar toz çıktığına haznede görünce inanamadım, derinlemesine bir temizlik yaptığınızı hissedeceğinize emin olabilirsiniz..ayrıca süpürge başlık kenarlarındaki fırçalar kenar tozlar için çok başarılı.. çekim gücü süper..kumandalı oluşuda ayrı bir güzellik katmış..cam kırıkları vs. İçin olan başlığıda kullandım ve gerçekten çok iyi tasarlanmış

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC9929-07 650 W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC9929-07 650 W A+ Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat