Philips FC8785-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC8785-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(533 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum ....

    Yeni cikmis bir supurge o yuzdrn hakkinda pek yorum yoktu. Elektronik alet alirken yorumlar genelde isabetli cikiyor. Yorumlara gore cok elektornik alet almis ve cok memnun olmus biri olarak Supurgeyi alinca yorum yapmak istedim. Bir nevi vefa borcu :))) öncelikle Temizlige düşkünseniz benim halilarim parlasın, toz kalmasin, hazneden bosaltirken tozla muhattap olmayayim , Emis gucu yuksek olsun ama toz torbasız gibi zamanla düşmesin Malzemesi kaliteli , kablosu uzun ve sessiz olsun diyorsaniz .Her kullanisinizda iyiki almışım be diyebileceğiniz hafif ve şık bir makina. Başlığı da cok. Daha once 1 bucuk sene toz torbasiz bir makine kullanmis durmadan filtre yikamis , hazne bosaltmis , tozu pisligi alsin diye süpürgeyle cebellesmis supurge yapmaktan hoslanmayan biri olarak size tavsiye ediyorum. Pratik ve mutlu eden bir süpürge. Hatta toz almaya ihtiyacini minimuma inderecek gibi duruyor. Genede hersey sizde fakir alip mutlu olanda var . Ama ben temiz gaciyimdir benim Temizlik standardim yuksek diyorsaniz bu supurge :)))) tavsiye ediyorim

  • Amazzon aracılığıyla, 14.07.2023
    cok iyi

    Kaliteli,cekis gucu cok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    ÇOK IYI

    Evde kedim var ve gerçekten tüylerde çok başarılı. Malum dikey süpürgem de var aynı performansı alıyorum. Ufak şeylerde onu genel ev temizliğinde bunu kullanıyorum çok memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 08.05.2023
    Harika

    Temizlik performansı çok güzel. Kullanım kılavuzuna uygun kullanırsanız hiçbir sorun yaşamadan temizliğinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Makine hafif ve sessiz. Kullandıkça yorumu güncellerim.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    Kullananlar memnun

    Kendime almadım akrabama aldım. “Ben evi süpürmüyormuşum bu zamana kadar” dedi. Çok beğenmiş.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2023
    Muhteşem performans güzel fiyat

    Fiyat araştırması yaparken 10 20 aramıyorum amazzon ise alıp geçiyorum ürün kaliteli.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2022
    Normal

    Çekimi çok güzel. Fakat halıyı süpürür Ken çok yoruyor. Halıyı tek taraflı supurebiliyorsun. İleri geri yaparken halıyı topluyor. Tek kusuru budur.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.11.2022
    Sessiz ve etkili

    Kesinlikle hayatımı kolaylaştırdı. Evcil hayvan sahibi iseniz almanızı öneririm.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.10.2022
    Turbo başlığı süper

    Ürünün tüm aparatları işlevsel bir şekilde kullanılabiliyor. Sapın ucundaki mavi fırçayla heryerin tozunu aldım, ince uçlar koltuk aralıkları için çok pratik. Ses normal düzeyde, çok da sessiz değil. Fişi hiç değiştirmeden tüm evi süpürdüm, hortum 360° dönüyor ve hiç kıvrılmadı. Turbo başlık halıları mükemmel temizliyor ve kolu hiç yormuyor yalnız ana başlık halıya çok yapışıyor ve ilerletmek çok güç gerektiriyor. Bu başlıkla kullanılırsa plastik kısımlar zorlandığı için çabuk kırılabilir. İlk denemede çok memnun kaldım, benim için yeterli bir süpürge. Teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2022
    Güzel ürün

    Turbo başlık mevcut amazzonun sattığında. Kendi toz torbasıyla kullanırsanız max verimi alırsınız yada s bag marka alın. Bugğne kadar yerleri süpürmüyormuşuz bunu anladık. Min güce aldığınızda da ses seviyesi gayet düşüyor gece dahi çalıştırılabilir hale geliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2022
    Çok Güzel

    Çekiş gücü çok güzel değişik başlıkları da var turbo başlıkta var kablosu da çok uzun bence marathon serisinden daha iyi ve kullanışlı üstelik te çok sessiz.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.04.2022
    TEŞEKKÜRLER

    SÜPÜRGE ŞAHANE, AMAZON HARİKA..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.03.2022
    Süpürge Philips

    Olumlu yönleri: Ürünün eski modelini kullanıyordum. 2200w gücünde güçlü bir makineydi. Arıza yapınca 700 lira gibi tamir masrafı yerine daha az elektrik harcayan bu model ile yeniledim. Çok sessiz, elektrik tüketimi düşük, emiş gücü yüksek. Süpürge Philips marka hep memnun etti bizi.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.02.2022
    Garanti 2+3 yıl

    Ürün Philips sayfasına kaydedildiğinde garantisi 2 yıldan 5 yıla çıkartılıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.02.2022
    süper ötesi

    Olumlu yönleri: alırken tereddüt ettim ancak şuanda hiç pişman değilim ihtiyacı olana mevlam nasip etsin

  • Amazzon aracılığıyla, 04.02.2022
    Tek bir çiziği bile yok eksiksiz sağlam geldi

    Bildiğim takip ettiğim bi modeldi sessiz, çekim gücü inanılmaz yüksek.küçükler hariç üç tane başlık ile geldi turbo,triactive,parke başlığı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.01.2022
    Satıcı İlgiliydi Teşekkür Ederim

    Olumlu yönleri: Merhaba , satıcıya soru sordum hızlı yanıt verdi , ve siparişimi aynı gün kargoladı, zaten süpürgeyi çok araştırmıştım düşük ayarlarda ses sıfır diyebilirim ürün sesi 66 db olarak hesaplanmış ama en yüksek ayarda 66 db çekim gücü 750 w olmasına göre halıya yağışıyor resmen kene gibi :) bizim bebeğimiz diğer süpürgenin sesinden korktuğu için bunu aldık , şimdi bununla kendisi süpürmek istedi daha bir kez kullandık tecrübelerimiz bu kadar :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) SESİZ-HAFİF-GÜÇLÜ HEPSİ BİR ARADA

    Olumlu yönleri: Uzun araştırmalar sonucunda bu süpürgede karar kıldık. En başta göze çarpan özelliği çok sessiz olması. Süpürge ağırlığı ideal. Fişe taktıktan sonra 12 metre ve 360 derece hareket alanı tanıması da bir avantaj. Çekiş gücü oldukça yüksek bu nedenle zorlanılan durumlar için güç ayar düğmesinin olasıda makinenin artılarında, Toz torbalı süpürge arayanlar için tasarımı güzel, fiyat-performans açısından en iyi ürün bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler. Biraz ağır ve hantal. Ama çok güçlü ve kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önceki süpürgem farklı bir marka idi. Phılıps in daha önce bir çok ürününü kullandım. Bu markayı da alırken Bosch ve Philips arasında kaldım. Fakat bu ürüne karar verdim. Kargo gönderimi çok iyiydi, güzel ve sağlam paketlenmişti. Ürünü açtığınızda kaliteyi anlıyorsunuz. Özellikle eski süpürgeme göre çok sessiz çalışıyor, vakum gücü de çok iyi. Firma böyle bir ürün gönderirken en azında yanında 3 tane yedek torba koyabilirdi. toz torbası çok iyi. Fakat çok pahalı. tek dezavantjı bu bence. Bunun haricinde çok kaliteli ve sağlam biri ürüne benziyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8785-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8785-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat