Philips FC8781-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Philips FC8781-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(424 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    gayet kaliteli ürün. eksiksiz teslim ve güzel ambalaj. yerinde begenip öyle sipariş vermiştim. halıda düşük devirde kullanılabilir . yoksa halıda kaymiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2023
    Güzel

    Başarılı

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2023
    Philips toz torbalı Süpürge

    Philips bu kadar kotu bir süpürge uretemezdi, piyasadaki en kotulerden biri, halıya yapışıyor hareket ettirebilirsiniz, tekerlekler özellikle in teker dönmüyor, malzeme plastiği çok kötü, hortum ve başlık inanılmaz derecede kullanışsız ve kaba, herhalde sadece Türkiye'de satılır diye yapılmış, piyasadaki en ucuz markalar bundan iyidir, diğer modellerini bilmem fakat bundan kesinlikle uzak durun,

  • Amazzon aracılığıyla, 24.05.2023
    Philips Performer Silent FC8781/07 Toz Torbalı Elektrikli Süpürgesi

    Sessiz ve ergonomik…Hafif ve hareketli…Kablo uzunluğu muhteşem…Aparatları yeterli…Tek sıkıntısı yüksek devire getirdiğinizde halı üzerinde zorluyor…Deviri düşürdüğünüzde halı üzerindeki çekme gücü zayıflıyor…Halı üzerindeki ayarı iyi yapmanız gerekiyor…İyi bir ayar yaptığınızda halılarıda mükemmel süpürüyor…Sert zeminler üzerinde ise mükemmel ötesi…İyi bir makina…Daha iyiside var…Oda parasına göre değişir…@AG

  • Amazzon aracılığıyla, 25.03.2023
    kullanımı kolay

    Uzun elektrik kablosu ve toz torbalı olması süper. Anneme aldım .Eğer daha önce bulsaydım kendime de alırdım.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.02.2023
    Muhteşem

    Toz torbasız almak çok mantıklı değil, kendim deneyimledim. En iyi toz torbasız philips marka elektrik süpürgesi bu modelin yarısı kadar güçlü değil. Pişman olma şansınız yok

  • Amazzon aracılığıyla, 17.02.2023
    Philips bir başka...

    Gerçekten harika bir ürün, ister çekim gücü olsun ister sessiz çalışması...

  • Amazzon aracılığıyla, 10.12.2022
    Guzel

    Kargo çok hızlıydı. Tüm parçaları tam geldi. Paketleme çok güzel. Hemen kullandım. Emiş gücü harika. Tek kırdığım puan başlıkları çok ağır.kolumu yordu. Halıda ancak en düşük ayarda kayıyor. Yoksa ileri gitmiyor. Ben evde pazardan aldığım başlık ve hortumları kullandım. Uydu . Öyle daha hafif ve kolay supuruluyor. Emiş gücü çok iyi olduğu için başlık ve hortumu kullanmamis olmam benim için sıkıntı değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.12.2022
    Sessiz Ve Kaliteli

    Ürün Gayet Sessiz Çalışıyor, Güç Ayarı Sayesinde İsterseniz Daha Düşük Güçte Daha Sessiz Kullanabilirsiniz. Gece Vakti Açsam Da Hiç Sorun Olmuyor Tavsiye Ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2022
    Sesiz isteyeler için mükemmel

    Philips kalitesi bundan önceki de Philips ti ancak muadil torba alıp motoru bozdum tam 10 yıl sorunsuzdu. Orjinal torba kullandığınız sürece sizi emekli bile eder.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.11.2022
    Fiyatına Göre

    Süpürge orjinal kutusunda kargolandı, fakat kutuda en ufak bir deformasyon bile yoktu. Süpürgenin tekerinde parmak izleri vardı, belli ki kutulamada çok özenli davranılmamış. Malzeme kalitesini beğendik. Çekişi güzel. Ses konusunda öyle çok başarılı bir sessizlik söylenemez ama ses düzeyinin düşüklüğü tatmin edici. Olumsuz yanı, aparatların yetersiz oluşu. Hele araları almak için kutuya dahil edilen aparatın boyu çok kısa olduğu için, derin araları almak mümkün değil. Mesela aracınızın iki koltuğunun arasını bu aparatla alamazsınız. Genel olarak, fiyatına göre bir süpürge.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.10.2022
    Mukemmell

    Mukemmel

  • Amazzon aracılığıyla, 23.09.2022
    Süpürge

    Süper ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2022
    Çekim gücü ve pratikliği harika harika harika düşünmeden alın

    Çekim gücü harika tozu emmesi harika pratiklik harika

  • Amazzon aracılığıyla, 19.06.2022
    500 tl zarar ettik

    Ürüne diyecek bir şeyim yok gayet güzel ve sessiz. Çekim gücü en sessiz ayarda bile yeterli. Fakat biz 2550 tl civarına satın aldıktan kısa bir süre sonra fiyatı 2050 tl civarına geldi. 500 tl lik bu zararımız için amazzon'a teşekkür ediyorum. Eğer almak istiyorsanız bu dediğimi bir kenara not alın, fiyatı takip edin. Yoksa sizin de başınıza gelebilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.05.2022
    Fiyat Performans Ürünü

    Fiyat performans ürünü arıyorsanız hiç düşünmeden sipariş verin ürün gayet iyi çekiyor halıları almak için ve laminent zemini almak için olmak üzere iki başlık çıkıyor içinden ikiside sorunsuz ben cok memnun kaldım özellikle küçük evler için çok ama çok ideal hiç yer kaplamıyor ve hiç ses çıkarmıyor ürün gayet kaliteli ve güzel çok düşünmeyin manyak olursunuz !!

  • Amazzon aracılığıyla, 14.05.2022
    Çekim gücü cok iyi

    Sipariş verdikten 24 saat bile geçmeden ürünü teslim aldım. Çok hızlı bir kargo süreci oldu. Ürün çok sağlam ve çekim gücü çok iyi. O kadar hafif basit süpürgelere alışmışız ki bu süpürgeyle biraz yorucu oldu. Ama genel anlamda çok iyi makine ve sessiz o performansa göre.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.05.2022
    Sessiz ve güçlü emiş

    Ürünü araştırıp aldım bi süpürgeden beklenen her şeyi en iyi şekilde karşılıyor. Kablo boyu, hortum boyu, başlıklar, kalite vs. Hepsi çlk çok iyi. VE ÇOK SESSİZ Kargo ve teslimat süreci harika.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.04.2022
    Teşekkürler amazzon !

    Ürünü sipariş ettim. Gelen üründe hava sesi çıkıyordu, muhtemelen hortum birleşim yerinde ki bir hataydı. Tabi moralim bozuldu, fakat olabilir bir durum yani. Ben de iade etmedim, değişim talep ettim. Kapalı kutu olarak yenisi geldi. amazzon'un değişim olayını çok başarılı buldum. Süpürge de çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.04.2022
    Çok kaliteli

    Ürün çok güzel çekiyor , düşünmeden alın

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips FC8781-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips FC8781-07 A+ 650 W Performer Silent Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat